Cautare

20559 de rezultate pentru "romania tv" (3.21 secunde)
EVENIMENTUL/FOTBAL- Romania - Feroe: ... 06.05.1992 / Romania - Feroe 7-0 (preliminarii CM 1994 SUA) Romania: ... Balint (4,39,78), Hagi (14), Lacatus (28 pen.), Lupescu (44), Pana (56) 08.09.1993 / Feroe - Romania 0-4 (preliminarii CM 1994 SUA) Romania:
Clasamentul s-a "rupt" dupa Romania - Feroe 1-0 si Irlanda de Nord - Finlanda 2-1. Cum arata Grupa F dupa cinci etape Romania ocupa primul loc in Grupa F a Preliminariilor Euro 2016, cu 13 puncte dupa 5 meciuri, unul peste ocupanta locului secund, Irlanda de Nord.
Romania si Franta au deschis Campionatul European, meci castigat de echipa gazda a competitiei cu 2-1. ... Romania si Franta au deschis, vineri seara, de la ora 22:00, editia cu numarul 15 a Campionatelor Europene de fotbal.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Romania a castigat cu emotii meciul cu Lituania de la Vilnius, printr-un gol marcat de Maxim in prelungirile partidei din Liga Natiunilor.Tricolorii au inceput bine meciul si au deschis scorul prin Chipciu, in minutul 13. ... Romania si Serbia vor juca duminica pe Arena Nationala. ... Romania:
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani).
Romania bate Anglia, 4-2, in urma unui meci fabulos. Toate golurile s-au inscris dupa minutul 75 La Campionatul European de tineret Under 21, Romania a trecut de Anglia, dupa un meci nerecomandat persoanelor cu probleme cardiace, si este aproape calificata in semifinalele competitiei.
DCNews / Telekom Romania: ... si Comedy Central Extra, incluse in grila de programe Surpriza de la Telekom Romania pentru clientii de televiziune. Televiziunile de filme si seriale Paramount Channel si Comedy Central Extra si cele pentru copii, Nickelodeon si Nick Jr., s-au lansat, vineri, in grilele Telekom Romania, potrivit Mediafax.
Romania Mare (Romania interbelica, Romania Intregita) - termenul ROMANIA MARE (Romania Intregita a intrat in uz dupa Tratatul de la Versailles din 1920, nu ca un concept iredentist sau expansionist, ci ca o stare de fapt obiectiva, in comparatie cu dimensiunile geo-politice anterioare.
Trei ani mai tarziu, pe 24 ianuarie 1862, unirea a fost recunoscuta international, iar statul a primit numele de Romania. Dupa 59 de ani, in 1918, Romania”a reusit sa devina Romania Mare in urma unirii cu Basarabia, Bucovina si Transilvania, locuite si ele preponderent de romani.
- Programul acestei editii va include filme lansate in ultimul an in Romania si America Latina, printre care castigatorul premiului Oscar pentru cel mai bun film strain si primul documentar despre frumusetea salbatica a naturii din Romania. ... din Romania si Brazilia.
Catena, cel mai mare lant de farmacii din Romania, anunta incheierea unui parteneriat cu Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania (COPAC), prin care cei peste 6.000 de membri ai acesteia vor beneficia de reduceri suplimentare la achizitionarea de medicamente.
Joi, 3 decembrie 2015, orele 18:00, are loc vernisajul expoztiei de fotografie Romania Civila.
Ziua in care Romania intra oficial in ecuatia migratiei - ce beneficii au la noi refugiatii Primii refugiati repartizati Romaniei au ajuns joi in Romania, fiind asteptati la Galati.
Comisia de Relatii Externe a Parlamentului European a aprobat un amendament la raportul sau asupra Bulgariei, in care se precizeaza ca tara vecina poate adera la Uniune printr-un tratat individual, care ar permite decuplarea de Romania.
Liderul PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, dupa sedinta conducerii liberale, ca aceasta masura trebuie luata, in conditiile in care efortul financiar pentru participarea la operatiunile din Irak si Afganistan este foarte mare pentru Romania.
Relatii bilaterale Romania - Franta Scurt istoric al relatiilor diplomatice bilaterale In perioada "Directoratului", dupa Revolutia Franceza din 1789, diplomatul si scriitorul Peysonnel a propus si sustinut infiintarea unor reprezentante ale Frantei in Principatele Romane:
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Piata imobiliara din Romania cunoaste la momentul actual un avant fara precedent in istoria moderna a plaiurilor mioritice, fiind sectorul economic ce va beneficia in urmatorii 5-7 ani de investitii straine si autohtone estimate la mai multe miliarde de euro.
In ceea ce priveste comertul agricol, Romania are un potential semnificativ si un avantaj comparativ al resurselor naturale si a fost un exportator traditional de produse agricole pana in 1990.
google-analytics.com