Cautare

20559 de rezultate pentru "romania tv" (3.58 secunde)
Romania Libera publica interviul cu Victor Surdu: Daca Romania ajunge sa parcurga o criza alimentara ar fi culmea nenorocirii.
Teoretic, mai avem de asteptat 19 ani pana cand vom asista la moartea definitiva a presei scrise din Romania, dupa cum a estimat Ross Dawson, realizatorul unei harti a disparitiei ziarelor in varianta print, la nivel mondial.
Planul de relaxare fiscala din proiectul de Cod Fiscal urmareste, in ceea ce priveste populatia, reducerea unor taxe si introducerea mai multor deduceri, pentru a alinia nivelul taxelor cu nivelul salariilor din Romania, a declarat ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, intr-un interviu acordat AGERPRES.
ßeful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Jonathan Scheele (foto), sustine ca, in pofida speculatiilor privind raportul de monitorizare elaborat de Executivul european, nu se vorbeste despre o amanare a deciziei referitoare la momentul aderarii tarii noastre.
M-as speria sa fiu ministru - Ce parere ai despre invatamantul din Romania? ... In Romania, m-as speria sa fiu ministru.
Presedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, a declarat ieri, dupa intalnirea cu presedintele Traian Basescu, ca Romania nu este singura tara cu dezbateri politice democratice si ca ceea ce se intampla la Bucuresti reprezinta "turbulente normale intr-o democratie".
Geoana a apreciat pozitiv evolutia relatiilor dintre Romania si Canada:
Presa internationala sustine ca aprobarea motiunii de cenzura de catre parlamentari s-a produs pentru a micsora sansele lui Traian Basescu la prezidentiale, principalul vinovat pentru criza profunda in care se afla Romania.
Secretarul de stat pentru afaceri europene din Franta, Pierre Lellouche, a declarat la France Info ca in ciuda banilor europeni pe care ii primeste, Bucurestiul nu actioneaza pentru integrarea romilor, estimand ca in aceste conditii Romania nu poate intra in spatiul Schengen.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, dupa consultarile cu partidele politice, ca setul de masuri adoptat la ultimul Consiliu European va feri Romania de orice fel de derapaje, in special de populismul propriilor oameni politici.
Pentru a pune adevarul "in drepturile sale istorice" - reluand formularea lui Sorin Oprescu - tin sa ii amintesc fostului utecist ca, nu mai tarziu de anul trecut, colega sa de partid, Anca Boagiu, mergand pe drumul deschis de mentorul sau, Traian Basescu, infiera cu manie proletara ideea USL de a se discuta si cu tarile din BRIC, printre care China, pentru a atrage investitii in Romania.
In 2009 Romania nu se mai putea imprumuta de pe piata, ceea ce a reclamat o interventie urgenta la FMI si UE. ... In 2009, Romania ajunsese in situatia in care nu se mai putea imprumuta de pe piata.
Fara voi, fara sacrificiul timisorenilor, fara curajul lor, istoria Romania n-ar fi avut pagina de Libertate pe care o traim. ... Romania, si deci Europa, suntem noi, cei care, DA, vom veni la Referendum si ne vom pronunta.
• Reactii in presa internationala nu au incetat sa apara dupa ce opozitia din Romania a cerut sustinatorilor lui Traian Basescu sa boicoteze referendumul din 29 iulie.
Spune-i americanului ca in Romania Procuratura atenteaza la dreptul cetatenesc fundamental, definitoriu pentru o democratie, dreptul la alegere libera, spune-i americanului ca in Romania Procurorul General executa ordinele unui particular care o santajeaza cu politie politica asupra vietii personale, spune-i americanului ca in Romania Procuratura ancheteaza procesul electoral, care e sacrosanct in Constitutia SUA, Intaiul Amendament si va intelege exact ce se intampla in Romania:
Romania nu a obtinut, de fapt, nimic, la Bruxelles Premierul Victor Ponta este "foarte dezamagit" de suma primita de Romania in urmatorul exercitiu financiar multianual al Uniunii Europene aferent perioadei 2014 - 2020, apreciind ca oricum ar fi prezentate cifrele, ele denota "cel mai prost rezultat" pe care-l puteam avea.
DC News va dezvaluie mai multe informatii despre functiile detinute de Ioana Petrescu in SUA si corespondentul lor in Romania, despre finantarea studiilor sale si motivatia care a determinat-o sa vina in Romania.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Romania 10 ani de parteneriat NATO", pe care o puteti citi in continuare. ... In anul 2002 la Praga, Romania a fost invitata de catre George Bush presedintele Statelor Unite al Americii sa devina membru NATO.
Romania este unul dintre cei mai fermi aliati ai SUA Presedintele Klaus Iohannis a primit joi, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, prilej cu care a evidentiat ca Romania este unul dintre cei mai de incredere si fermi aliati ai SUA in regiune, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.
Pentru ca societatilor comerciale li se cer prea putine conditii pentru a activa pe piata, iar capitalul social este de doar doua milioane de lei, Romania este in topul statelor est-europene la capitolul datornici si falimentari.
google-analytics.com