Cautare

624 de rezultate pentru "rezultatetitularizare2010caras severin" (2.86 secunde)
Europarlamentarul PSD Adrian Severin a fost ales presedinte al Delegatiei permanente a Parlamentului European pentru relatia UE-Ucraina in sedinta extraordinara a Legislativului European dedicata relatiilor cu acest stat, informeaza un comunicat al Institutului "Ovidiu Sincai".
Drobeta Turnu-Severin - Jiul Petrosani 1-0 (1-0) A marcat: ... Severin, era de asteptat ca Drobeta sa treaca si de Jiul, petrosanenii fiind intr-o acuta criza de forma. ... Unirea Alba-Iulia - Drobeta Turnu-Severin;
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
Agentia Nationala de Integritate a constatat o posibila stare de incompatibilitate a edilului-sef din Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, care, timp de patru luni, a fost atat primar, cat si avocat in cadrul Baroului Mehedinti.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost primita cu huiduieli la a XIII-a editie a Festivalului de Jazz de la Garana, din judetul Caras-Severin. Udrea a avut, sambata, intalniri cu autoritatile locale din Caras-Severin si cu operatorii de turism din zona.
Ministerul roman de Externe afirma intr-un comunicat ca a facut demersuri "insistente si repetate", atat la Bucuresti, cat si la Viena, prin toate mijloacele diplomatice si consulare aflate la dispozitie, pentru aplicarea mandatului european de arestare a cetateanului roman Severin Tcaciuc (foto).
Presedintele ISD, Adrian Severin, a afirmat ca schimbarea liderului PSD este principala conditie pentru reformarea PSD. ... Intrebat ce calitati ar trebui sa aiba alt lider al partidului, Severin nu a dat nume, insa a enumerat patru calitati:
Severin, luat in vizor de Geoana pentru criticile din raportul ISD Reactia vehementa a lui Iliescu a fost determinata si de atitudinea liderului Mircea Geoana vis-a-vis raportul critic intocmit de Institutul Social Democrat "Ovidiu Sincai" la adresa activitatii actualei conduceri PSD.
Cei cu tinere de minte isi amintesc ca, in 2000, ambasadorul Geoana a fost numit ministru de Externe provizoriu, pentru numai un an, pe un post batut in cuie pentru Adrian Severin, aflat atunci pe cei mai mari cai cu putinta, ca detinator al presedintiei Adunarii Parlamentare a OSCE.
Cei cu tinere de minte isi amintesc ca, in 2000, ambasadorul Geoana a fost numit ministru de Externe provizoriu, pentru numai un an, pe un post batut in cuie pentru Adrian Severin, aflat atunci pe cei mai mari cai cu putinta, ca detinator al presedintiei Adunarii Parlamentare a OSCE.
USL vrea sa simplifice legea privind demiterea presedintelui prin referendum Senatorul PSD Georgica Severin si deputatul PNL Cornel Pieptea au depus in Parlament o modificare la legea referendumului care sa permita mai usor demiterea sefului statului.
Pornind de la cazul Adrian Nastase Vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde, a criticat sambata, la Resita, cu ocazia constituirii noului Consiliu Judetean Caras-Severin, al carui presedinte a fost ales, activitatatea unor institutii ale statului, pornind de la cazul Adrian Nastase.
Blogul lui George Severin: ... "Pe domnul Georgica Severin il cunosc din anii studentiei, am fost colegi la Facultatea de istorie din Bucuresti.
Georgica Severin, Presedintele Director General al SRR, a transmis un mesaj de sfarsit de an, pe care il puteti citi in continuare. ... Georgica Severin Presedinte Director General
Ministrul finantelor, Varujan Vosganian, a declarat vineri, in timpul unei vizite la Combinatul de Apa Grea de la Drobeta Turnu Severin, ca, in momentul de fata, se cauta amplasamente in tara pentru noi reactoare nucleare, energia atomica fiind singura sansa de independenta energetica a tarii."Probabil ca la Cernavoda ne vom opri la reactorul nr.
In urma acestor sesizari, Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor Mehedinti a cerut ANPC suspendarea activitatii Volksbank Drobeta Turnu Severin.
In aceasta pondere este inclus si municipiul Drobeta Turnu Severin.
din Severin cand li s-a propus, fiind primiti si tratati bine. ... Acesta a mai spus ca alb-visinii ar putea sa evolueze in retur pe stadionul "Extensiv", iar de la vara sa joace pentru Craiova, copiind pasii facuti de Gaz Metan CFR pentru trecerea la Severin.
Antrenorul formatiei Gaz Metan Severin, Marian Bondrea, a stabilit sambata lotul de jucatori pe care va conta in primul stagiu de pregatire din aceasta iarna, cel de la Herculane (23-30 ianuarie), destinat acumularilor fizice.
Atacantul formatiei Gaz Metan Severin, Patrian Trifu, nu se plange de programul riguros implementat de antrenorul Marian Bondrea in stagiul de pregatire de la Baile Herculane, desi recunoaste ca nu este deloc usor.
google-analytics.com