Cautare

624 de rezultate pentru "rezultatetitularizare2010caras severin" (2.68 secunde)
Reteaua de retail cu profil de discount Plus, parte a grupului german Tengelmann, a deschis miercuri la Drobeta Turnu Severin cel de-al 69-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 1,5 milioane euro. Acest magazin este cel de-al treilea din Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti.
Peste 100 de strazi si trotuare din municipiul Drobeta Turnu Severin vor intra in curand in reabilitare, dupa ce un proiect initiat de primarul Constantin Gherghe a fost aprobat si va primi de la Uniunea Europeana 24.549.716,59 euro.
Fundasul central Alexandru Dandea este sigur ca transferul sau din aceasta iarna, la Gaz Metan Severin, nu poate fi decat de bun augur, considerand ca formatia de pe malul Dunarii are resursele, conditiile si lotul necesar pentru a accede in primul esalon fotbalistic al tarii.
Nigerianul transferat de Gaz Metan Severin in aceasta iarna, Paul Abba (21 de ani), a tras o fuga ieri-dimineata la Craiova, fiind programat la pranz la Policlinica pentru Sportivi, unde a efectuat vizita medicala. ... Programul formatiei Gaz Metan Severin din aceasta saptamana este destul de lejer.
Divizionara secunda Gaz Metan Severin l-a achizitionat ieri pe Alexandru Giurgiu de la Unirea Alba Iulia. ... "Stiam de oferta celor de la Severin si ma bucur ca am ajuns aici.
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
Craiova, Sport Kids Severin, CSM Valcea si Pandurii Targu Jiu. ... Craiova 0-4, Pandurii - Sport Kids Severin s-a disputat dupa inchiderea editiei; ... Craiova - Pandurii (ora 17.00), CSM Valcea - Sport Kids Severin (ora 18.30); ... Sport Kids Severin - "GP"
Intr-un comunicat aparut pe site-ul oficial al gruparii din Banie, oficialii anunta ca partida cu Voluntari va fi ultima desfasurata la Severin.
Presedintele Comisiei pentru cultura si media a Senatului, Georgica Severin, a vorbit despre includerea Ansamblului Brancusi pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO cu ambasadorul Frantei in Romania, Francois Saint-Paul, se arata intr-un comunicat de presa. Senatorul PSD Georgica Severin a avut luni o intrevedere cu E.S.
Intr-un raport al Institutului Social Democrat “Ovidiu Sincai“, condus de Adrian Severin, se arata acum zece zile ca cea mai benefica ar fi varianta unui Guvern de larga coalitie intre PSD-PUR-PNL-UDMR, care ar asigura o larga majoritate, necesara unui Executiv ce va avea drept misiune principala integrarea europeana.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Ne aflam in fata unei incercari de a schimba sistemul politic din Romania in favoarea unui sistem autoritar“, a declarat ieri deputatul PSD Adrian Severin, dupa sedinta Biroului Permanent National al partidului.
Biroul Permanent National al PSD l-a desemnat ieri pe deputatul social-democrat Adrian Severin sa se ocupe, impreuna cu reprezentanti ai Partidului Socialist European, de selectarea parlamentarilor partidului care vor avea statut de observatori la Parlamentul European.
Liberalii din structurile de conducere ale judetului Caras Severin au declansat un razboi al orgoliilor.
Emotii mari pentru Gaz Metan Severin (viitoare CS Turnu Severin) si Pandurii Targu Jiu, intrucat in aceasta dimineata, la ora 11.00, la sediul LPF, urmeaza sa se traga la sorti programul competitional al Ligii I, editia 2012-2013.
Deputatul PSD Adrian Severin a declarat ca ministrul Mo-nica Macovei dezinformeaza "cu tupeu" societatea romaneasca, afirmand ca infiintarea Agentiei de Integritate Morala este o cerinta a Uniunii Europene, cand, de fapt, nu este asa.
SEVERIN. Fratele poetului national a locuit la Drobeta Turnu Severin timp de 18 ani Fratelui poetului, Matei Eminescu, ofiter de cariera in armata romana, a locuit la Drobeta Turnu Severin, intre 1896 si 1924, intr-un imobil de pe strada care acum poarta numele lui Mihai Eminescu.
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
Liderii PSD preconizeaza castigarea a minimum opt mandate dintre cele 35 de europarlamentari romani la alegerile pentru Parlamentul European, actualii euroobservatori Adrian Severin sau Vasile Puscas putand deschide lista partidului, au declarat ieri surse din PSD.
google-analytics.com