Cautare

624 de rezultate pentru "rezultatetitularizare2010caras severin" (2.76 secunde)
DROBETA COMB DR.TURNU SEVERIN (Mehedinti) - 1.134.608 lei 2. SEVERMIND DR.TURNU SEVERIN (Mehedinti) - 565.965 de lei * Datele au fost furnizate de AVAS
Ne explica Adrian Severin, diplomatul care probabil i-a si dat ideea.
Clubul CS Turnu Severin si-a definitivat cel de-al doilea stagiu de pregatire din aceasta vara, Marius Balau si compania urmand sa fie cantonati in statiunea Kranjska Gora, din Slovenia, in perioada 2-15 iulie.
Institutul Social-Democrat "Ovidiu ßincai", condus de deputatul PSD Adrian Severin, apreciaza, intr-un raport de analiza politica intitulat "Prognoze pentru 2006", ca o crestere a optiunilor de vot pentru PSD va avea loc daca social-democratii vor reusi sa duca la bun sfarsit reforma morala interna.
Blogul senatorului George Severin: Taxi Blues s-a jucat si la Campina Aceeasi sala plina cu spectatori, acelasi teatru de calitate.
Geoana a mai anuntat si ca filiala judeteana Caras-Severin, din care senatorul face parte, va fi informata cu privire la faptul ca PSD nu-l mai sustine pe senatorul Antonie Iorgovan, recomandarea BPN pentru organizatie fiind de a lua toate masurile necesare conform statutului partidului si gravitatii afirmatiilor acestuia.
Consiliul Local Municipal (CLM) Drobeta-Turnu Severin a luat decizia suspendarii din functie a unui consilier pe motiv ca acesta si-a schimbat partidul. ... Pana judecatorii vor decide daca hotararea este legala, Cotarcea nu va mai avea dreptul sa participe la sedintele CLM Drobeta-Turnu Severin.
El este unul dintre cei trei politicieni a caror candidatura este discutata de conducerea social-democratilor, alaturi de deputatul Adrian Severin si senatorul Cristian Diaconescu. Severin a fost ministru de externe in guvernul Ciorbea si presedinte al Adunarii Parlamentare a OSCE.
"Imaginea noastra are mult de suferit pentru ca Varujan Vosganian nu a obtinut aprobarea pentru functia de comisar european din partea lui Jose Manuel Durao Barroso, iar vina apartine clasei politice romanesti", este de parere si Adrian Severin, euroobservator la Parlamentul European.
Potrivit fostului ministru de externe Adrian Severin, in prezent eurodeputat social-democrat, "blocajul institutional din relatiile externe ale Romaniei este total".
Liviu Spataru (vicepresedinte PNL Caras-Severin) "dezavueaza ruptura dintre PNL si PD", in timp ce presedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, isi exprima speranta ca la nivelul judetului Alianta D.A. ... O confirma si vicepresedintele PNL Caras-Severin, Liviu Spataru, care a declarat ca "dezavueaza ruptura dintre PNL si PD".
Conducerea PSD s-a intalnit ieri cu europarlamentarii social-democrati si a stabilit ca Adrian Severin va coordona oferta politica si strategia PSD in ce priveste alegerile europarlamentare, impreuna cu alti colegi din conducere si cu secretarii executivi.
Daca s-ar face un sondaj de opinie in randul locuitorilor din Drobeta Turnu Severin, referitor la marile probleme ale orasului, probabil ca majoritatea s-ar gandi la infrastructura urbei.
Mihai Tanasescu, Monica Macovei, Adrian Severin, Dacian Ciolos, Daniel Daianu, Lazar Comanescu, Leonard Orban, Vasile Puscas si Theodor Stolojan. ... Macovei a pierdut puncte la sustinerea politica si la capacitatea de a crea consens, la fel si "candidatul" PSD Adrian Severin.
PSD ocupa totodata unul din cele mai importante portofolii din cadrul Grupul Socialistilor si Democratilor din PE, prin Adrian Severin, care este vicepresedintele in materie de politica externa si aparare al acestui grup politic.
La Drobeta Turnu Severin, edilul-sef Constantin Gherghe a spus deja ca este de acord cu acest lucru si spera ca hotararea se va materializa rapid, printr-un proiect de hotarare ce va fi supus dezbaterii consilierilor locali in prima sedinta.
Adrian Severin publica in "Jurnalul national" un articol intitulat "Basescu, Partidul, Guvernarea - ipoteze", pe care il puteti citi in continuare.
Adrian Severin publica o analiza in Jurnalul National, sub titlul "Dileme si confuzii dupa prezidentiale", pe care o puteti citi in continuare.
Intrebat daca s-a gandit deja la o echipa, Mitrea a raspuns ca vrea sa colaboreze cu Adrian Severin, Marian Sarbu si Sorin Oprescu, care ar putea reveni in PSD.
Mitrea a precizat ca si-ar dori sa ii aiba in echipa pe Adrian Severin, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, chiar si pe Sorin Oprescu, el mentionand despre primarul Capitalei ca acesta a facut o declaratie publica in care vorbea despre revenirea in partid.
google-analytics.com