Cautare

2122 de rezultate pentru "rezultatele" (3.25 secunde)
Prototipul rezultat a fost conectat apoi la retea si lasat liber pe internet, urmand ca echipa de cercetatori sa monitorizeze rezultatele si comportamentul sau. ... Rezultatele par sa suporte teoriile biologilor, care sugereaza ca neuronii din creier au o abilitate innascuta pentru identificarea de obiecte specifice.
Studiul, efectuat de oamenii de stiinta Jacob Barkley, Aryn Karpinski si Andrew Lepp, contrazice rezultatele cercetarilor anterioare care sustineau ca telefoanele mobile imbunatatesc interactiunea sociala si contribuie la reducerea sentimentului de izolare.
Rezultatele sugereaza, de asemenea, ca multe dintre asa-numitele planete "orfane" aflate in deriva in spatiul interstelar ar putea fi, de fapt, locuibile. ... "Rezultatele sugereaza ca viata poate sa apara mult mai frecvent in adancul planetelor si satelitilor decat pe suprafata lor.
Rezultatele sunt reale, nu povesti de marketing!” Coaching-ul inseamna momentul in care fiecare persoana se autodescopera si isi schimba propriul comportament, incercand sa devina omul care doreste sa fie. ... Rezultatele sunt reale si nu sunt niste povesti de marketing.
Evenimentul a fost sarbatorit vineri, 21 septembrie, printr-o conferinta de presa referitoare la rezultatele financiare ale asociatiei, precum si la una dintre problemele majore cu care organismul de gestiune colectiva se confrunta in acest moment - impozitarea excesiva a artistilor.
Rezultatele oficiale au fost anuntate pe data de 18 iunie: ... Rezultatele oficiale au fost anuntate pe data de 18 iunie:
5.In cat timp se vad rezultatele unui astfel de tratament? - Rezultatele se pot vedea imediat in cazul afectiunilor acute si in timp mai indelungat in cazul celor cronice.
Deocamdata rezultatele testelor clinice din aceasta faza indica faptul ca numarul accidentelor cardiovasculare nu a fost cu mult diferit intre grupa pacientilor cu tratament cu analogic LHRH si grupa pacientilor cu plasture estrogenic.
Cu toate eforturile mele de peste 50 de ani ne aflam in situatia ca rezultatele cercetarii nu sunt valorificate tehnologic. ... Sa valorificam rezultatele cercetarii stiintifice prin brevetare, elaborarea de metodologii moderne de diagnostic si tratament, prototipuri de produse.
Deocamdata rezultatele testelor clinice din aceasta faza indica faptul ca numarul accidentelor cardiovasculare nu a fost cu mult diferit intre grupa pacientilor cu tratament cu analogic LHRH si grupa pacientilor cu plasture estrogenic.
El a aratat ca a folosit rezultatele procedurii aplicate de Mona Pivniceru in propunerea procurorilor. ... Iata ca folosesc rezultatele acelei proceduri.
Rezultatele Programului National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei Prezentam a doua parte a discursul ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, sustinut cu ocazia prezentarii rezultatelor Programului National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei (PNESS):
Doar uzand de incredere si rabdare veti obtine rezultatele dorite. ... Va convingeti inca o data ca aveti nevoie de concentrare maxima daca vreti sa obtineti rezultatele scontate.
Acum insa poate e cel mai bun moment sa te convingi de rezultatele incredibile! ... Rezultatele sunt cuantificabile si invers proportionale cu valoarea discountului.
Rezultatele sunt uimitoare, caci s-a inregistrat o stoparea din evolutie a bolii, iar markerii au fost normalizati... Iulia spune ca rezultatele sunt cu atat mai rapide cu cat pacientul doreste sa faca tot ce depinde de el in sensul vindecarii:
Desi rezultatele preliminare sunt pozitive, ele necesita consolidarea prin intermediul unor studii clinice pentru a evalua siguranta si eficacitatea terapeutica. ... Deși rezultatele studiului nu sunt inca publicate oficial, multe familii au raportat efecte pozitive ale tratamentului asupra copiilor.
Severin Schwan, CEO al Roche, a declarat cu privire la rezultatele companiei in anul 2013:
5.In cat timp se vad rezultatele unui astfel de tratament? Rezultatele se pot vedea imediat in cazul afectiunilor acute si in timp mai indelungat in cazul celor cronice .
Si rezultatele au fost urmatoarele: ... Rezultatele studiului devin de-a dreptul nelinistitoare atunci cand descoperim ca insomniacii cu varste intre 18 si 34 de ani prezinta un risc de opt ori mai mare de AVC, comparativ cu semenii lor care se bucura de un somn odihnitor.
Nu s-au dat publicitatii concluziile, dar Sheaffer stia din anumite surse ca nu s-au obtinut rezultatele sperate. ... Dar chiar si in colaborare cu FBI, peste cativa ani, ea nu a produs rezultatele scontate.
google-analytics.com