Cautare

2122 de rezultate pentru "rezultatele" (3.95 secunde)
V-am pregatit o diagrama interesanta cu semne zodiacale in functie de inclinatia lor la condus, analizand rezultatele unei compani canadiene care se ocupa cu siguranta auto. ... Rezultatele sondajului arata regularitati interesante in modul diferitelor semne zodiacale.
frigider 0,8 RON/kg, fier de calcat 0,6 RON/kg, laptop 1,5 RON/kg.) "Avand in vedere rezultatele foarte bune inregistrate la Buzau, Braila si Bucuresti Baneasa, dorim sa extindem acest sistem și pentru celelalte hipermarketuri Carrefour din tara" a declarat Andreea Mihai, Director Marketing al Carrefour Romania.
Dupa parerea lui, aceasta chesiune "va fi probabil transata" in toamna, atunci cand echipa concurenta care lucreaza cu telescopul spatial Plank al Agentiei spatiale europene (ESA) isi va publica rezultatele. ... verifice rezultatele inainte ca acestea să
Astfel, rezultatele unei analize publicate, care se baza pe datele oferite de mai multe teste clinice, au sugerat ca riscul cardiovascular legat de diclofenac si ibuprofen in doze mari (peste 2.400 mg) pot fi similare riscurilor generate de inhibitorii COX-2, dintre care un medicament din clasa AINS a fost retras din farmacii, deoarece s-a dovedit ca este foarte periculos.
"Rezultatele noastre arata ca, in exces, consumul bauturilor indulcite inainte de maturizare interfereaza cu capacitatea creierului nostru de a functiona normal si a-si aminti informatii esentiale din mediul nostru, explica recent autorul referent al acestui studiu, doctorul Scott Kanoski, in cadrul unei conferinte de presa.
Rezultatele acestei anchete de mari dimensiuni arata ca, in privinta riscurilor bolilor cardiovasculare, intre aceste tari, sunt diferente majore. ... Concret, rezultatele studiului arata ca 51% dintre femei mor ca urmare a unei boli cardiovasculare comparativ cu 42% in cazul barbatilor.
Se intelege ca nimeni n-a ajuns acolo ca sa vada cum arata lucrurile la fata locului, asa ca tot ceea ce stim a fost dedus din rezultatele multor masuratori legate de densitatea planetei, de magnetismul ei si alte insusiri specifice, analizate cu tehnici sofisticate, precum si din rezultatele unor experimente ce recreeaza presiunile si temperaturile uriase din miezul Pamantului.
Rezultatele studiului au fost remarcabile. ... Rezultatele au fost raportate dupa cum urmeaza: "Jumatate dintre pacienti au fost tratati cu miere aplicata local odata pe saptamana, iar cealalta jumatate a servit ca grup de control.
In ultima perioada ati lucrat din greu si parca incep sa se simta rezultatele si pe plan financiar. ... Lucrand eficient, si rezultatele sunt pe masura.
Ne mandrim de fiecare data cu rezultatele lor, care ne incurajeaza sa continuam sa-i sustinem - procentul de promovabilitate la bacalaureat al absolventilor nostri a fost si in acest an superior celui national, iar 69% dintre ei au fost admisi la facultate.
Femeile nu ar trebui sa se bazeze pe rezultatele unui test care nu functioneaza corect. ... Si atunci cand o fac, rezultatele sunt foarte vagi.
Severin Schwan, CEO al grupului Roche, a declarat cu privire la rezultatele companiei in primele noua luni ale anului 2014: "Cererea pentru produsele ambelor noastre divizii este ridicata si suntem convinsi ca ne vom indeplini obiectivele financiare asumate pentru anul 2014.
Rezultatele sunt uimitoare, caci s-a inregistrat o stoparea din evolutie a bolii, iar markerii au fost normalizati... Iulia spune ca rezultatele sunt cu atat mai rapide cu cat pacientul doreste sa faca tot ce depinde de el in sensul vindecarii:
In acest fel, este stimulata cercetarea, dar sunt facilitate si politicile Ministerului, care se bazeaza pe rezultatele respectivelor cercetari. ... In cazul cadrelor didactice ar trebui ca promovarea universitara sa devina mai strans si mai riguros dependenta de rezultatele obtinute in cercetare.
El se afla in faza primelor teste clinice, rezultatele dovedindu-se promitatoare. ... Doctorul Gillanders, co-autor al acestui studiu, spune ca rezultatele sunt incurajatoare:
Momentul 30 noiembrie 2014, rezultatele sale, dar si evenimentele anterioare care au condus la aceste rezultate trebuie analizate mai atent si comentate mai cumpanit.
5.In cat timp se vad rezultatele unui astfel de tratament? Rezultatele se pot vedea imediat in cazul afectiunilor acute si in timp mai indelungat in cazul celor cronice.
Carrefour Romania si Green Group prezinta rezultatele sistemului de colectare selectiva a deseurilor SIGUREC si anunta planurile de dezvoltare a proiectului pentru noul an.
In cadrul acestei conferinte, care s-a tinut saptamana trecuta la Geneva, cercetatorii de la Spitalul din Marseille au prezentat rezultatele formulate pe baza informatiilor colectate de la 1.602 persoane intre 40 si 75 de ani, dintre care 1.463 avand in atecedent un cancer pulmonar.
In prezent, comercializarea acestei inimi este conditionata de rezultatele testelor clinice, care sunt in curs. ... Al patrulea implant al unei inimi artificiale ar putea marca finalizarea primei faze a testelor asupra omului, dupa care rezultatele vor fi examinate de specialistii din cadrul Haute Autorite de Sante.
google-analytics.com