Cautare

2122 de rezultate pentru "rezultatele" (5.03 secunde)
Rezultatele audiențelor arata ca, dimpotriva, castigam telespectatori noi in fiecare zi. ... - Rezultatele de audienta inregistrate in ultimii trei ani ne plaseaza printre primele trei statii TV din Romania.
In fiecare an, tarile membre UE trebuie sa comunice catre Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara rezultatele controalelor oficiale anuale privind reziduurile de pesticide din alimente.
Recent, Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti (CREDIDAM) a aniversat 21 de ani de la infiintare, ocazie cu care a avut loc conferinta de presa privind rezultatele financiare ale asociatiei, precum si proiectele si provocarile legislative cu care organismul de gestiune colectiva se confrunta in prezent.
Toate rezultatele mele si ale colegilor se datoreaza in mare parte domnului Popescu". ... Domnul Popescu, la fel ca si colegul lui, Mircea Alecu, a confirmat asteptarile mele prin rezultatele obtinute.
Rezultatele meciurilor din etapa a 34-a, ultima a sezonului 2011-2012 al Ligii I de fotbal: Vineri 18 mai CSU Vointa Sibiu - CS Mioveni 3-1 (0-1) Au marcat:
Atletismul din Craiova are viitor, daca tinem cont de rezultatele obtinute recent de reprezentantii Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
Intra in articol pentru a vedea rezultatele de aseara si meciurile din turul urmator.
Implicati-va mai mult si veti vedea in curand rezultatele. ... Ca sa obtineti rezultatele asteptate ar fi bine sa va notati ideile creative care va vin in minte.
COSTA RICA (locul 1 Grupa D) - GRECIA (locul 2 Grupa C), la Recife Rezultatele meciurilor de sambata : • Brazilia - Chile 4-3 (dp)/ Brazilia s-a calificat dramatic in sferturi, dupa loteria penaltiurilor • Columbia a invins Uruguay, scor 2-0, si s-a calificat in sferturile Cupei Mondiale
Sandro Ricci (Brazilia) - Emerson De Carvalho (Brazilia), Marcelo Van Gassel (Brazilia) - Walter Lopez (Guatemala). Rezultatele meciurilor de duminica • Costa Rica - Grecia:
ARGENTINA (locul 1 Grupa F) — ELVETIA (locul 2 Grupa E), (meciul 55) • Belgia - SUA Stadionul Arena Fonte Nova (Itaipava Arena Fonte Nova), la Salvador 23,00: BELGIA (locul 1 Grupa H) — SUA (locul 2 Grupa G), (meciul 56) Rezultatele partidelor de Luni, 30 Iunie :
Site-ul Ziare.com va prezinta rezultatele inregistrate in meciurile programate luni in grupa F a preliminariilor pentru Campionatul European din 2016, din care face parte si Romania GRUPA F Finlanda - Feroe 1-0 (Pohjanpalo '23) Irlanda de Nord - Ungaria 1-1 (Lafferty '90+3 / Guzmics '74) Romania - Grecia 0-0 Clasamentul dupa aceasta etapa:
Rezultatele sunt uimitoare: ... La Shape Art Pilates, ai posibilitatea de a profita si de beneficiile masajului Fie ca este masaj de relaxare, cu bete de bambus, anti-celulitic, reflexoterapie, terapeutic, rezultatele sunt uimitoare:
Asociatia Industriei Semiconductorilor (SIA) a publicat rezultatele studiilor efectuate de-a lungul anului 2006 din care spicuim ca numarul telefoanelor mobile vandute la nivel mondial a fost de 1.02 miliarde. ... Rezultatele nu fac decat sa confirme panta ascendenta pe care se afla industria telefoniei mobile.
Microsoft a publicat rezultatele financiare ale celui de-al treilea trimestru al anului fiscal 2007 (Q3-2007) care se incheie la 1 aprilie 2007. ... Scaderea vanzarilor consolei a afectat serios rezultatele financiare ale diviziei.
Rezultatele financiare din perioada aprilie-iunie au fost afectate, printre altele, de amenzi de 193 de milioane de dolari. ... In aceste conditii, rezultatele financiare raportate de companie nu ofera sperante mari ca piata IT isi va reveni pana anul viitor, potrivit Reuters.
Astfel, potrivit acestui model de cautare, ce ia in calcul rezultatele din ultima luna, se pare ca Google stie deja cine vor fi laureatii din 27 februarie.
Institute of Cancer Research a recunoscut ca rezultatele studiului Agentiei Internationale pentru Cercetari in domeniul Cancerului sunt "comprehensive", insa a identificat unele probleme cu "realizarea studiului", care ar face dificila creionarea unor concluzii categorice.
Informatiile venite de la ei nu numai ca sunt un control al calitatii SERP (rezultatele paginii pe motoarele de cautare), dar ajuta si la validarea potentialelor schimbari ale algoritmului.
Mai mult, Fries a spus ca rezultatele din Romania au fost bune in 2011.
google-analytics.com