Anul acesta in septembrie celebram 10 ani de Keiko! Vom sarbatori cu stil si oferind tuturor clientelor de ieri si de azi discounturi fabuloase, cadouri generoase si sampanii delicioase. Luna aceasta nu este insa focusata doar pe aniversare ci si pe metode intensive de reintinerire, pe repararea pielii atat de expuse la soare si pe reintrarea in forma.
Keiko te ajuta sa iti schimbi stilul de viata cu unul are te mentine tanara si supla
Daca atunci cand ti-e foame te repezi in prima punga de stick-uri/covrigei/etc., pe care o gasesti in cale, te invitam sa descoperi din luna septembrie cateva gustari delicioase, satioase si foarte bogate in ingredietene care iti vor mentine tineretea, te vor ajuta sa ai un organism sanatos si iti vor stavili dorinta de a rontai. De fiecare data cand vei veni la noi pentru sesiuni de beauty te intampinam cu migdale crude, goji, stafide, etc., si vei afla despre fiecare dintre ele care sunt beneficiile pentru tine. Daca esti tot mai preocupata sa te mentii tanara si frumoasa, primul pas este sa fii la Keiko. De aici vom porni impreuna pe un drum care iti va dezvalui multe secrete in acest sens.

Total Face Rejuvenation - programul de reintinerire 1 luna

Contine cele mai puternice terapii de reintinerire intr-o cura soc care v aa duce o schimbare majora felului in care arati. Un program de 4 saptamani care contine sedinte de microdermabraziune, mezoterapiee virtuala, dermocrioforeza, radiofrecventa, oxigen hiperbaric, masca faciala. Celebration Discount: 60%. Doar 1576 lei pentru cel mai amplu program facial. Pret normal: 3940 lei. In plus avem Celebration Bonus: Concentrat Activator Celular cu Ozon.

Vitamine si minerale care prelungesc tineretea si ajuta la accelerarea metabolismului

A aparut nu foarte demult in presa o declaratie a Mihaelei Radulescu care spunea ca, pentru a se mentine tanara, ia o serie de vitamine si mineralre care sa ii mentina frumusetea. Sunt multe pilule despre care se spune ca fac minuni in acest sens, insa unele sunt destul de controversate, fiind hormoni (hormon de crestere, DHEA). Altele insa sunt vitamine care in timp pot incetini procesul de imbatranire sau pot accelera metabolismul, dar pot aduce o multime de alte beneficii sanatatii tale. Noi la Keiko sunte foarte preocupati de acest aspec, astfel incat, de la sfarsitul lunii septembrie, vom consilia pe toate clientele noastre pe acest subiect, oferindu-le optiuni de mici schimbari de stil de viata care sa produca ... mari efecte.

New Face - o formula anti-rid cu efect imediat

Contine 4 sedinte ce redau apsectul ferm, tanar, luminozitatea si elasticitatea tenului. Ofera-ti o zi de rasfat si frumusete si noi iti vom reda tineretea. Pret special in septembrie: DOAR 99 lei. In plus iti oferim si Celebration Bonus: o sedinta de microstimulare faciala computerizata Lift Express.

Criolipoliza asistata laser - cel mai nou tratament exclusivist de slabire

Toata lumea a auzit de aceasta terpaie noua si inovatoare care in latura depozitele de grasime intr-o singura sedinta. Acum insa poate e cel mai bun moment sa te convingi de rezultatele incredibile! Deoarece la Keiko beneficiezi de Celebration Discount: 40% (pachet 3 sedinte = 1980 lei).

Silhouette Express - un program de slabire in greutate si recontrurare a siluetei

Imbina impachetarile (9 sedinte) cu masajul endermologic (6 sedinte) si Radiofrecventa corporala (3 sedinte). Rezultatele sunt cuantificabile si invers proportionale cu valoarea discountului. Pentru ca avem Celebration Discount: 60%.
Pret normal: 1470 lei, acum DOAR 579 lei.