Cautare

2122 de rezultate pentru "rezultatele" (3.21 secunde)
Rezultatele sunt paradoxale, reamintind ca exista o mare diferenta intre consumul unui alimentului integral si consumul nutrientilor extrasi din acest aliment.
Rezultatele colectate indica faptul ca, anul trecut, 80% dintre pacientii chestionati au cumparat o crema de protectie solara, 75% o folosesc pentru prevenirea arsurilor pielii si 66% pentru a evita aparitia unui cancer de piele.
Prima se refera la rezultatele Referendumului. ... Nimeni n-a observat ca rezultatele Referendumului au fost un NU spus Germaniei, tot mai tentata sa faca din UE un nou Reich, cu Angela Merkel pe post de fuhrer, si nu Europei, apartenentei Greciei la Occident si, indiscutabil, la NATO.
Dupa sase luni, rezultatele au aratat ca dupa un consum regulat de suc de grepfrut care contine flavonoide s-a inregistrat o imbunatatire a sanatatii vaselor de sange ale participantelor la acest studiu.
Rezultatele sondajului indica faptul ca 42% dintre biciclisti sunt bine cotati la locul de munca, respectiv cu 8-10 puncte. ... Acest sondaj confirma rezultatele unui studiu american, publicat in 2014, care demonstreaza ca mersul pe bicicleta zilnic are un impact pozitiv asupra starii de spirit a angajatilor.
Va gasiti energia necesara pentru a obtine rezultatele pe care le cautati. ... Dorinta de a castiga mai multi bani va face sa depuneti un efort suplimentar pentru a obtine rezultatele dorite.
Rezultatele si statisticile economice de astazi, care se resimt in buzunarele romanilor aducand un plus de bunastare, sunt atat de evidente incat spulbera orice incercare disperata a opozitiei, mai ales in prag de an electoral, de a reveni la putere.
unele lupta eficient contra infectiilor sau durerii, in timp ce altele contribuie la cicatrizarea ranilor, precizeaza Le Parisien, care prezinta rezultatele acestui studiu. - Rezultatele noastre sugereaza ca SPMs au un rol major in modularea inflamatiei ai reducerea infectiei, stimuland sistemul imunitar in cursul dezvoltarii si consolidarii acestuia.
Severin Schwan, CEO al Roche, a declarat cu privire la rezultatele companiei in primele noua luni ale anului 2015:
Evenimentul de final al proiectului s-a desfasurat pe perioada a doua zile, respectiv 21 si 22 noiembrie 2015, la hotelul Piatra Mare din Poiana Brasov si a oferit prilejul unei dezbateri reale si deschise privind rezultatele proiectului si strategiile viitoare de dezvoltare si de asigurare a sustenabilitatii proiectului.
Fara masuri clare si practice, nu putem avea rezultatele dorite.
Adresat copiilor intre 3 si 10 ani, Teatrul Mozart incurajeaza initiativa, infrangerea emotiilor, iar rezultatele nu se lasa prea mult timp asteptate. ... Toate FB-urile sau rezultatele bune la olimpiade si testari nu garanteaza neaparat si succesul in viata profesionala sau inspiratia alegerii potrivite in ceea ce priveste cariera.
Dupa rezultatele dezastruoase din educatie, Executivul lui Dacian Ciolos a picat, si el, la BAC! ... Rezultatele finale, dupa contestatiile depuse, vor fi publicate pe 16 iulie.
Fundatia World Vision Romania are deosebita placere de a va invita la dezbaterea Accesul gratuit la servicii medicale pentru mame - un drept garantat pentru femeile din Romania, in cadrul careia vom prezenta rezultatele Studiului privind barierele intampinate de femeile si adolescentele vulnerabile din mediul rural in accesarea serviciilor de asistenta maternala si sanatate reproductiva din Romania.
In Ziua Mondiala a Sanatatii Mintale, Janssen anunta rezultatele unui studiu pan-european: ... Aceste date sustin rezultatele studiului nostru care a subliniat faptul ca 1 din 5 apartinatori se simt atat de obositi, incat nu mai pot functiona adecvat.
- Rezultatele studiilor analizate de noi demonstreaza fara echivoc ca la oamenii care iau fara noima suplimente alimentare cu antioxidanti cresc riscurile imbolnavirilor si mortalitatea este mai ridicata.
Stim cu totii ca rezultatele, in tot ceea ce facem, sunt cele care ne motiveaza cel mai tare si ne dau curajul, increderea si putearea de a merge mai departe.
Pe site-ul petitieonline.net sunt publicate rezultatele unui sondaj online, care si-a propus sa afle parerea romanilor despre KLAUS WERNER IOHANNIS. ... Puteti urmari rezultatele curente ale sondajului:
Din rezultatele studiului cofinantat de Ministerul Sanatatii reiese ca s-au efectuat 37.500 de teste in randul populatiei generale cu factori de risc pentru aceste infectii. ... Aceste concluzii au fost prezentate in urma cu cateva luni, iar avertismentele si rezultatele continua sa ingrijoreze si in ziua de azi.
Florin Gheorghita, vizitat la Iasi in acelasi an 2007, a precizat ca, in anii 1970, un esantion destul de mare din calcai a fost luat si trimis in Elvetia pentru analiza, iar rezultatele ar trebui sa existe in muzeul din Cluj-Napoca. ... Rezultatele au fost urmatoarele:
google-analytics.com