Cautare

2122 de rezultate pentru "rezultatele" (4.90 secunde)
"Rezultatele modelelor noastre pe calculator arata ca un amestec de benzina cu o concentratie ridicata de etanol prezinta un risc egal, chiar mai mare, pentru sanatatea publica, la fel ca in cazul in care ar fi folosita numai benzina", precizeaza Mark Jacobson, specialist in stiinte atmosferice la Universitatea Stanford din California.
Productie mai mica Oficialii Petrom explica rezultatele slabe din primul trimestru si prin reducerea productiei. ... Declinul natural al productiei, pe care estimam sa-l stabilizam incepand cu finele acestui an, a influentat de asemenea rezultatele", a declarat directorul general executiv al Petrom, Mariana Gheorghe.
60 de agenti economici luati la bani marunti, 49 de amenzi aplicate in valoare totala de 82.000 de lei, precum si 9 decizii de suspendare a activitatii, acestea sunt rezultatele controalelor efectuate in perioada 1-15 august la producatorii si comerciantii de paine si produse de panificatie de catre comisari ai Garzii Financiare Galati si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului.
Cresterea pretului international al petrolului a fost un factor determinant si pentru Petrom, aceasta fiind printre putinele societati listate la BVB care au înregistrat aprecieri.Rezultatele financiare au influentat cotatiileSaptamâna a coincis si cu publicarea din partea unor companii a rezultatelor financiare înregistrate în trimestrul III 2007.
Rezultatele alegerilor europarlamentare si cele de la referendumul pentru votul uninominal nu vor avea un impact semnificativ asupra economiei, avand in vedere ca investitorii par sa se fi acomodat cu turbulentele din mediul politic romanesc, considera analistii agentiilor de rating.
Lipsa corelatiei intre obiectivul proiectului, activitatile si rezultatele prevazute este o greseala fatala. ... fiecare activitate derulata conduce la obtinerea unui rezultat, iar rezultatele cumulate conduc la atingerea obiectivului.
Astfel, daca in urma actiunii organizate in cursul lunii noiembrie la nivelul oraselor din intreaga tara, la nivelul municipiului Galati s-a strans o cantitate de 4,7 tone de deseuri electrice si electronice, rezultatele au fost mult mai slabe in cadrul actiunii de colectare organizate sambata de Primaria Galati.
Emitentii prezinta rezultatele pe 2007Saptamâna trecuta, Consiliul de Administratie al SIF 2 Moldova a decis supunerea spre aprobare în adunarea actionarilor a majorarii capitalului social si alocarea de actiuni gratuite în raport de o actiune gratuita la una detinuta.
Emitentii prezinta rezultatele pe 2007Saptamâna trecuta, Consiliul de Administratie al SIF 2 Moldova a decis supunerea spre aprobare în adunarea actionarilor a majorarii capitalului social si alocarea de actiuni gratuite în raport de o actiune gratuita la una detinuta.
Compania precizeaza ca rezultatele financiare sunt preliminate. ... Rezultatele in euro au fost calculate la cursul de 3,6827, stabilit de BNR ca medie anuala pentru anul 2008.
Uitandu-ne acum la rezultatele financiare catastrofale ale firmelor sale, am putea spune ca omul se astepta de ceva vreme la prabusirea afacerilor sale si de aceea a evitat sa arunce cu bani pe fereastra.
Daca bancherii spun ca acum se vad rezultatele muncii din trecut, clientii se plang ca dobanzile in crestere nu-i mai lasa sa doarma.
In pofida imbunatatirii previziunilor privind perspectivele economiei la 6 luni, rezultatele studiului continua sa sublinieze conditiile economice dificile din Romania. ... Totusi, rezultatele sondajului releva ca analistii inclina catre deprecierea leului fata de euro, indicele relevant coborand la -20,8 puncte, de la 17,7 puncte in august.
"Pe hartie, legile sunt tot mai mult la standarde europene. In practica, rezultatele sunt imprevizibile", scrie The Economist. ... In practica, rezultatele sunt imprevizibile.
Rezultatele National Banking Index reprezinta un feedback al clientilor cu privire la experienta lor cu piata bancara, arata autorii cercetarii.
Rezultatele imediate ale workshop-ului s-au materializat in 12 propuneri de proiecte de colaborare stiintifica si economica, inclusiv infiintarea Fundatiei pentru Inovare in Energie Verde si a Parcului de Inovare in Energie Verde din Bucuresti.
Rezultatele incep sa se vada : ... Iar rezultatele obtinute, reprezinta astfel o continuare a ideii europene. Este nevoie de echilibru, de disciplina, de stoparea risipei, de investitii care aduc plusvaloare, iar toate acestea ne vor permite sa construim o economie durabila, in consens, pentru Romania.
Rezultatele de pana acum arata contributia majora pe care fondurile europene derulate de APDRP o au in economia rurala.
Rezultatele sunt concrete - cresterile de audienta care au situat televiziunile Intact pe primul loc de pe piata, oferta de continut care a adus plus-valoare an de an, achitarea cu regularitate a impozitelor catre stat.
Rezultatele extragerii Loteriei Bonurilor Fiscale sunt postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al ANAF si al Loteriei Romane, pentru o perioada de minimum 30 de zile.
google-analytics.com