Cautare

2830 de rezultate pentru "rezultate titularizare iasi" (2.94 secunde)
Mai mult decit atit, liderul liberal crede ca cei mai multi dintre oamenii care au participat duminica la mitingul pro-Basescu de la Iasi nu au si nici nu au avut vreodata vreo legatura cu Partidul Democrat, fiind vorba de cetateni adusi cu forta de pedisti.
Deputatul Relu Fenechiu, membru al Biroului Politic Central, s-a intrebat retoric "Cine plateste facturile dlui Traian Basescu", in conditiile in care numai mitingul de la Iasi a costat peste jumatate de milion de euro, iar oamenii au fost adusi cu autobuzele din toata tara si au primit bani, cazare si au fost plimbati la obiectivele turistice din zona.
Social-democratii mai cred si ca institutiile de presa au mintit poporul atunci cind au spus ca la Iasi PD a avut mai multi participanti la mitingul pro-Basescu in comparatie cu numarul de participanti la mitingul PSD.
Nicolae Vacaroiu, presedinte al Senatului si fost presedinte interimar al Romaniei, a negat ieri orice implicare in scandalul de coruptie privind favorizarea deschiderii unui hipermarket Carrefour la Iasi.
Desi a fost prezent, duminica, pentru cateva ore, in capitala Moldovei, presedintele Traian Basescu nu s-a mai inchinat la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva si la cele ale Sfantului Ioan Gura de la Aur, amplasate in fata Catedralei Mitropolitane din Iasi.
In stilul sau, care se doreste "sugubat ‚, Constantin Simirad declara saptamana trecuta, intrebat despre firma care a montat ferestrele termopan, ca "Matusa Tamara de la Iasi este Adascalitei, dar nu este nimic ilegal in asta".
Ministrul educatiei Cristian Adomnitei a deschis anul scolar la Iasi, unde, timp de cateva minute, le-a povestit elevilor de clasa I din comuna Erbiceni despre Amiaza Imparat ti fetele lui, iar la final le-a daruit carti cu povetti.
Presedintele Organizatiei Judetene Iasi a Partidului Conservator (PC), senatorul Radu Terinte, si-a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, trecerea la Partidul National Liberal (PNL), impreuna cu alti 11 colegi din cadrul Biroului Permanent Judetean al partidului.
El a apreciat ca nu i se poate reprosa personal vreun abuz, mentionand ca va continua sa munceasca in continuare pentru Iasi, oricat de tare s-ar supara Blaga sau ceilalti democrat-liberali ardeleni.
"Vrem sa dam un semnal ca PD-L a inceput cucerirea Moldovei, fiind convinsi ca dupa alegerile din 30 noiembrie, partidul nostru va fi prima forta politica din aceasta regiune a tarii", a declarat presedintele PD-L Iasi, senatorul Dan Carlan.
Fostul sef al Directiei Silvice Iasi in perioada guvernarii Nastase, Florian Munteanu, va prelua functia de director general al Regiei Nationale a Padurilor Romsilva, a declarat marti agentiei Mediafax, ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.
Fostul secretar coordonator al PNL Iasi, Valerian Salavastru, finul liderului liberal iesean Relu Fenechiu, solicita organizarea unui congres extraordinar al PNL pentru schimbarea actualei conduceri centrale a PNL, considerand ca sefii liberali au negociat neprofesionist formarea guvernului.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat la Iasi ca partidul sau va insista in Parlament pentru introducerea in plafonul de garantii de stat pe 2010 a programului pentru construirea a 50.000 de locuinte sociale, in ciuda refuzului PD-L.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, vineri, la Iasi, ca in perioada urmatoare se asteapta ca actualul presedinte Traian Basescu sa continue sa provoace intoxicari si piste false, adaugand ca nu exclude sa mai apara "mercenari" care sa tradeze partidul.
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, la Iasi, ca Traian Basescu a trecut la un santaj mizerabil, incercand sa sperie lumea ca FMI nu va mai da banii din transele de imprumut si ca nu vor fi bani de pensii, acelasi santaj fiind aplicat si Parlamentului prin sperietoarea dizolvarii acestuia.
Candidatul independent la presedintie, Sorin Oprescu, a afirmat, la Iasi, ca mai multi lideri ai PSD au inceput sa arunce in mediul public zvonuri legate de lucruri pe care le-ar fi facut primarul Capitalei.
Traian Basescu a declarat, intr-un interviu publicat, luni, in "Ziarul de Iasi", ca optiunea sa este sa formeze un Guvern de dreapta PD-L-PNL, ca in 2004 si in 2008, dar fara ca liberalii sa emita pretentii asupra postului de premier.
Apoi s-a dus la Iasi. ... La Iasi au stat putin si s-au mutat la Bacau. Cand aveau parintii concediu si in vacante venea aici, la bunica-mea si la bunica-miu."
Un incendiu a izbucnit ieri in cabina pilotilor unui avion al companiei Austrian Airlines, insa aeronava, care venea de la Viena, a reusit sa aterizeze pe aeroportul din Iasi, fara a exista victime, pasagerii si echipajul fiind debarcati, potrivit directorului aeroportului, Marian Vasile, citat de www.mediafax.ro.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, la Iasi, ca Traian Basescu si PD-L vor sa distruga PSD, declansand cel mai puternic atac de distrugere a PSD.
google-analytics.com