Cautare

2830 de rezultate pentru "rezultate titularizare iasi" (2.75 secunde)
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Lucian Flaiser, este ingrijorat de viitoarea forma a Legii nr.
Anuntul a fost facut joi seara la Iasi, in timpul unei receptii prilejuite de lansarea ultimei sale carti, un volum de proza scurta intitulat „Izgoniti din Rai“.
Si asta pentru ca, dupa cum ne-a declarat Cristian Moldovanu, purtator de cuvant al CJC, la ultimul termen de judecata de pe 12 septembrie a.c., inregistrat la Tribunalul Iasi, judecatorul a aprobat „exceptia de neconstitutionalitate” invocata de reprezentantii CJC, iar procesul a fost mutat la Curtea Constitutionala.
Liderii PSD Mircea Geoana, Adrian Nastase si Mihai Tanasescu au anuntat la Iasi ca nu exista disensiuni in partid, ca nu se va convoca un congres extraordinar pana in 2007 si ca Iliescu ramane un respectabil fondator de partid.
Saptamana viitoare, Rapidul si Iasi-ul au sanse mari sa revina in prima liga. Mitica vrea sa faca un campionat cu 20 de echipe.
In schimb, premierul Calin Popescu-Tariceanu si o parte dintre ministrii liberali vor incinge la 24 ianuarie Hora Unirii la Iasi. ... La Iasi, in prezenta premierului Tariceanu, manifestarile vor cuprinde un ceremonial religios, unul militar, luari de cuvant, depuneri de coroane la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piata Unirii.
"Modelul cel mai raspandit in Europa nu este cel al unor republici semiprezidentiale, ci al unora de tip parlamentar", a afirmat primul- ministru Calin Popescu-Tariceanu la Iasi dupa reuniunea Delegatiei Permanente a PNL.
Liderii organizatiilor PSD din cele opt judete ale Moldovei s-au intalnit ieri, la Iasi, cu presedintele social-democrat Mircea Geoana, vicepresedintele Valer Dornenau, secretarul general al PSD Miron Mitrea, Victor Ponta, Viorel Hrebenciuc si Dan Ioan Popescu pentru a discuta situatia creata in partid in ultima perioada.
Senatorul PSD a spus ca si-a reluat "atat activitatea din cadrul Senatului, precum si functia de lider al filialei PSD Iasi", pe care i-a cedat-o temporar primarului Gheorghe Nichita.
Atat a tinut si telescaunul din Iasi, pentru care s-au platit nu mai putin de 6.4 milioane de lei.
La Cluj, primarul Emil Boc a pregatit 700 de sticle de sampanie, focuri de artificii si concerte in aer liber, aproape aceeasi oferta fiind valabila si in Cluj, Timisoara, Brasov si Iasi.
O tanara din Iasi a ajuns la spital cu arsuri grave, dupa ce a stat la plaja. Din cauza soarelui torid, femeia s-a ales cu arsuri pe 90 la suta din suprafata corpului pentru ca a adormit pe sezlong.
Consiliul National Roman Central a stabilit legaturi cu forurile politice de la Iasi, unde se refugiase guvernul roman si familia regala, si a trecut la organizarea adunarii care sa confirme vointa de unire a romanilor din Transilvania, Banat, Crisana si Maramures.
Aurel Teodorescu - primarul orasului Calarasi si Grigore Trancu-Iasi - fost ministru. ... La La 25 iunie 1937, se solicita un teleimprimator pentru comunicarile urgente prin postul central Baneasa, cu localitatile Arad, Baneasa, Bistrita, Buzau, Cernauti, Cluj Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Mangalia, Oradea, Predeal, R.
IASI.
Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, este acuzat de rectorul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi ca a colaborat cu Securitatea. ... Acesta a precizat ca a trimis regulat Securitatii note informative despre studentii straini care studiau la Iasi.
Pe de alta parte, seful PNL Iasi, deputatul Relu Fenechiu i-a criticat dur pe Stoica si pe Stolojan. "Daca Valeriu Stoica era membru al filialei PNL Iasi, excluderea se facea acum mult timp", a precizat Relu Fenechiu, mentionand ca PNL a fost prea indulgent cu acesta.
Consiliul Judetului a aprobat alocarea unor sume din bugetul CJ reprezentind contributia aferentaa anului 2006 la bugetul de venituri si cheltuieli al Agentiei pentru Dezvoltare Regionalaa a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, respectiv Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieraa Iasi Romania - Republica Moldova.
Bineinteles ca vom merge singuri, am si desemnat candidatii", a declarat deputatul Relu Fenechiu, seful PNL Iasi. ... Avem doi candidati pe care ii vom propune", a declarat seful PD Iasi.
Liderul PIN l-a prezentat pe Chiuariu ca facand parte din grupul de la Iasi, impus de Fenechiu, prietenul lui Viorel Hrebenciuc, pentru marele merit de a-i fi fost acestuia avocat.
google-analytics.com