Cautare

2831 de rezultate pentru "rezultate titularizare iasi" (5.52 secunde)
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au solicitat, luni, mandat de arestare in lipsa a unui tanar, care ar fi de origine marocana, suspectat in cazul celor doi tineri gasiti morti la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o vila dintr-un cartier rezidential.
Un jandarm a fost agresat de un barbat care participa la manifestarea traditionala organizata in comuna Ruginoasa din judetul Iasi, a anuntat, vineri, Jandarmeria Romana.
Avid de literatura si bolnav de poezie, nea Cioltan primea cu bucurie oaspeti in casa lui, situata intr-o vaioaga, la 4 km de Iasi, pe drumul Galatei. ... Eu am ramas la Iasi, Marin a plecat la Bucuresti.
Caz incredibil la Iasi. Un medic din familie care fost premiat de prefect pentru numarul mare de vaccinuri anti COVID administrate a fost retinut pentru imunizare la chiuveta.
Imagini in premiera cu barbatul care l-a stropit pe George Simion cu cerneala, la Iasi. Tanarul in varsta de 32 de ani a fost dus la audieri, la Politie, insa Simion a anuntat ca va nu va depune plangere impotriva acestuia.
Intre timp ies la iveala detalii cutremuratoare din ancheta tragediiei cu 7 morti de la Iasi. Soferul care a provocat carnagiul conducea tir-ul cu cartela tahograf a colegului sau, fiul primarului.
Procurorii DNA Iasi au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pentru 60 de zile fata de Mihai Chirica, edilul municipiului Iasi.
Antibiotice Iasi va fabrica, incepand de marti, o mare cantitate mare de iodura de potasiu, intr-un ritm de 2,5 milioane de pastile la fiecare 48 de ore, a anuntat, luni, ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.
Politistul gasit mort intr-un parc din Iasi ar fi suferit din dragoste. El este banuit ca ar fi furat masina si pistolul sefului sau, iar apoi si-ar fi pus capat zilelor.
Principalul suspect in cazul asasinarii celor doi studenti la medicina din Iasi, marocanul Ahmed Sami el Bourkadi, a fost trimis in judecata la mai mult de cinci luni de la comiterea dublei crime.
Un sofer a fost batut cu pumnii in cap de politistii locali dupa ce a parcat neregulamentar, la Iasi, in fata sediului serviciului de pasapoarte si inmatriculari auto.
Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a fost huiduit in strada, joi, de o multime de oameni, la Iasi. Oficialul se afla acolo, dupa ce a fost prezent de Ziua Nationala a Ambulantei.
Intamplare mai putin obisnuita in Iasi. Un hot a intrat intr-o casa pentru ca, voia sa talhareasca o femeie in varsta de 72 de ani, dar si-a gasit nasul.
Unul dintre cei mai cautati criminali din Romania a fost prins la Iasi. Ce au descoperit anchetatorii.
Accident grav la Iasi: 6 victime dupa ce doua masini s-au ciocnit
Razbunare cu foc intr-o comuna din Iasi. Un barbat a dat foc casei unde statea concubina lui. Priromanul a fost prins si internat intr-o unitate medicala.
Din el au cazut "picaturile" Dica si Goian, cele doua lacrimi varsate de Gigi Becali dupa surprinzatorul esec de la Iasi.
Fata avea mai multe rani la picioare, cand a fost gasita de medici. A fost transportata la acelasi spital, apoi a fost trimisa in stare grava cu elicopterul la Spitalul din Iasi.
Pilotul unui avion de mici dimensiuni a fost nevoit sa aterizeze fortat, luni, in judetul Iasi.
Peste 1000 de politisti, din Bacau, Iasi si Vaslui, au actionat, in sistem integrat, in perioada 30-31 iulie pentru prevenirea faptelor antisociale in zona discotecilor, barurilor si altor unitati de alimentatie publica cu profil similar.
google-analytics.com