Cautare

7358 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul covasna" (2.98 secunde)
PD Covasna il va sesiza pe premier in legatura cu fosta stema a judetului Trei Scaune, amplasata in urma cu doua saptamani pe frontispiciul Consiliului Judetean Covasna, sustinand ca insemnul este ilegal si cerand un control in acest sens.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Scandalul din Covasna ia amploare dupa numirea unui prefect maghiar. ... Liberalii si democratii din Covasna au intrat in doliu. ... de pe sediul PNL Covasna din Sfantu Gheorghe a fost coborat, ieri-dimineata, in berna, cu o panglica neagra.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
In fotografie mai apar Antal Arpad (stanga) si Tamas Sandor, presedintele Consiliului Judetean Covasna (dreapta). ... Fotografia a fost realizata in timpul discutiilor purtate de Klemm cu autoritatile locale, cu ocazia unei vizite facute de ambasador din Covasna pe 13 septembrie.
Organizatia PNL Covasna s-a declarat ieri solidara cu liderul sau, Ioan Balan, pe care presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, l-a amenintat ca il da afara din partid.
- judetul Botosani - comuna Vlasinesti - judetul Brasov - orasul Rasnov - judetul Braila - comuna Viziru - judetul Caras-Severin - comuna Lapusnicu Mare - judetul Calarasi - orasul Lehliu Gara si comuna Unirea - judetul Constanta - comuna Nicolae Balcescu - judetul Dolj -municipiul Craiova si comuna Isalnita - judetul Gorj - municipiul Targu Jiu si comuna Dragutesti - judetul Harghita - comuna Siculeni - judetul Hunedoara - municipiul Lupeni si comuna Salasu de Sus - judetul Ialomita - orasul Amara, orasul Fierbinti Targ si orasul Tandarei - judetul Iasi - comuna Sipote - judetul Ilfov - comuna Jilava - judetul Maramures - orasul Ulmeni si orasul Baia Sprie - judetul Mehedinti - comuna Simian si comuna Godeanu - judetul Neamt - municipiul Roman, comuna Pipirig si comuna Baltatesti - judetul Olt - comuna Osica de Sus si comuna Sprancenata - judetul Prahova - orasul Busteni, orasul Baicoi, comuna Dumbrava si comuna Calugareni - judetul Salaj - comuna Fildu de Jos - judetul Sibiu - comuna Marpod - judetul Suceava - comuna Iacobeni si comuna Siminicea - judetul Teleorman - comuna Olteni - judetul Timis - comuna Denta - judetul Tulcea - comuna Beidaud - judetul Vaslui - comuna Fruntiseni - judetul Valcea - comuna Bujoreni - judetul Vrancea - comuna Jaristea.
Adrian Vlad Casunean, presedintele PSD Covasna, a declarat ieri ca organizatia sa va inlatura cu tractorul panourile inscriptionate cu “Tinutul Secuiesc“, pe care vrea sa le puna UDMR.
Totodata, a fost aprobat un proiect prezentat de Liviu Dragna, care va fi lansat in cadrul PSD, referitor la o scoala de proiecte unde, pana in 2007, toti primarii PSD, in special cei din Covasna, vor primi o pregatire speciala pentru proiecte europene si pentru investitii din fonduri europene.
Pe de alta parte, seful UDMR Covasna a declarat, ieri, ca peste 20.000 de oameni au semnat pentru organizarea unui referendum pentru infiintarea unei regiuni de dezvoltare formata din Harghita, Covasna si Mures, transmite MEDIAFAX.
Deputatul PD de Covasna Petre Strachinaru s-a aratat indignat de rezultatul desfasurarii concursului pentru postul de subprefect al judetului Covasna, concurs pe care, singurul candidat, Codrin Munteanu, preferat de PD, nu a reusit sa-l treaca. "Lucrurile au fost, din nou, facute altfel in judetul Covasna;
Desi, timp de o saptamana, presedintele si-a stabilit cartierul general in Covasna, de acolo plecand dimineata in actiuni oficiale si tot acolo intorcandu-se seara, nu toata lumea se declara la fel de multumita.
Partidele romanesti din judetul Covasna intentioneaza sa stabileasca o strategie comuna in perspectiva alegerilor locale.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
Presedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, considera ca recenta vizita a ministrului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Vasile Blaga (PD-L), in judetul Sfantu Gheorghe a fost realizata in ideea unor viitoare relatii PD-L - UDMR.
Fostul presedinte al PNL Covasna, Florin Polhac, a devenit incepand de vineri membru al organizatiei locale a PSD Covasna.
Social-democratii din Covasna sesizeaza CSM si Ministerul Internelor si Reformei Administrative in legatura cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Pro Tinutul Secuiesc".
Presedintele Traian Basescu se pregatea ieri sa se intoarca din nou in Covasna, unde a petrecut sfarsitul saptamanii trecute, alaturi de sotia sa. ... Luni, Traian Basescu a plecat din Covasna pentru a participa, la ceremoniile de comemorare de la Marasesti, iar seara a revenit.
UDMR Covasna considera ca se face "prea mare galagie" in jurul unui panou publicitar, respectiv panoul cu inscriptia "Tinutul Secuiesc".
Democratii din Covasna cer si ei eliminarea UDMR din Guvern, dupe ce liderii PRM exprimasera o pozitie similara in urma cu doua zile. Presedintele PD Covasna, Gheorghe Baciu, a declarat miercuri ca toate declaratiile liderilor UDMR privind autonomia teritoriala sunt anticonstitutionale si ca formatiunea trebuie scoasa de la guvernare.
google-analytics.com