Cautare

14546 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 bucuresti psihopedagogie speciala" (3.86 secunde)
Un SRL din Bucuresti, mutat recent în Alexandria, intermediaza recuperarea creantelor între Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si câteva societati de stat, în schimbul unor onorarii astronomice, care, în anumite cazuri, ating chiar valoarea creantei, fara penalizari.
Societatea Telesport Intermedia SRL din Bucuresti, care opera licenta Telesport, a solicitat CNA un termen de intrerupere a emisiei de 90 de zile, care a expirat in aprilie 2011, fapt pentru care licenta televiziunii a fost retrasa.
La data de 16.02.2011, in jurul orei 06:00, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, cu sprijinul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale - Inspectoratul General al Politiei Romane, in baza unor autorizatii emise de Judecatoria Sector 5, au efectuat perchezitii la trei adrese din Bucuresti unde i-au depistat pe P.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Maria de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Guvernul a adoptat vineri, intr-o sedinta speciala, ordonanta de urgenta privind medologia de recalculare a pensiilor militare. ... "Prin legea 119/2010 am impus recalcularea tuturor pensiilor speciale pe baza principiului contributivitatii.
• Timp de doi ani, in perioada octombrie 2010 - februarie 2013, Alexandru a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comerciala Romana, iar in prezent coordoneaza un departament de Facebook Marketing (strategie si implementare de campanii si proiecte speciale), in cadrul agentiei Spada.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr.
Creditat cu circa 35% din increderea publicului si pe fondul victoriei lui Traian Basescu la prezidentiale (50,33% din voturi fata de 49,66% Mircea Geoana), PDL incepuse anul 2010 in forta.
Conform documentului, valoarea punctului de pensie va fi mentinuta in 2011 la nivelul celei stabilite pentru 2010, respectiv la 732,8 lei. ... In cota de contributie individuala de asigurari sociale este inclusa si cota de 3% aferenta fondurilor de pensii administrate privat, majorata de la 2,5% in 2010.
Te cunosc de undeva, editie speciala de Craciun. ... Editie speciala Next Star, emisiune prezentata de Dan Negru. ... Slujba Nasterii Domnului de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti, oficiata de Prea Fericitul Parinte Patriarh Daniel. ... Editie speciala "O data-n viata". ... Editie speciala "Duminica in familie".
Parte integranta a Romaniei Mari, care avea in componenta si Cadrilaterul, Calarasii au avut in perioada interbelica a secolului trecut, o relatie speciala cu aceasa parte de tara ce avea ca principal punct de atractie Balcicul.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Pentru relevanta, am facut aceleasi calcule pentru rezultatele din ultimii patru ani, adica inclusiv anul 2010, ultimul in care Bacalaureatul s-a dat fara supravegherea camerelor video.
Cea mai mare parte a contractelor pe care institutia le-a incheiat in perioada 2007-2010 se refera la modernizari sau reabilitari de drumuri nationale, precum si la servicii de intretinere multianuala a retelei de drumuri din cateva judete.
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N.
Mihai de 40 de ani, din Bucuresti, asupra lor gasindu-se mai multe documente avand antetul unei societati comerciale. In urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca cei doi, folosind acelasi mod de operare, au savarsit mai multe infractiuni pe raza municipiului Bucuresti, dupa cum urmeaza:
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori. ... In plan economic, 2010 va fi anul varfului de criza in Romania.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art.
google-analytics.com