Cautare

829 de rezultate pentru "rosu sandor" (3.06 secunde)
Culorile si semnificatia lor Rosu simbolizeaza caldura, foc, pasiune, entuziasm si agresiune. ... Rosu capteaza atentia. ... Rosu poate fi o culoare foarte intensa care naste sentimente extreme. ... Rosu domina.
In fotografie mai apar Antal Arpad (stanga) si Tamas Sandor, presedintele Consiliului Judetean Covasna (dreapta). ... Presedintele Consiliului Judetean Covasna, Tamas Sandor, a declarat, dupa intalnirea cu diplomatul american, ca scopul intrevederii nu a fost de a ne plange, ci de a cauta parteneri pentru rezolvarea problemelor noastre specifice.
FARCAS) In ziua de 20 septembrie 1973, intre orele 16:35 si 16:45 GMT, misiunea cosmica americana Skylab 3 s-a intalnit cu un misterios satelit rosu, care a fost si fotografiat. ... Acesta a fost unul rosu.
N-a votat din neatentie Au fost insa si parlamentari, cum este cazul deputatului UDMR Tamas Sandor, care au tinut sa precizeze ca, desi se aflau in sala, nu si-au exprimat votul.
Sotii Sandor din Miercurea-Ciuc participa zilele aceste la targul de la MTR. ... Tablourile vechi costa intre 50 RON - 200 RON, ne-au spus sotii Sandor.
Romania este mai aproape decat Bulgaria de indeplinirea conditiilor de aderare la spatiul Schengen, a declarat miercuri seara ministrul ungar de Interne, Sandor Pinter, a carui tara detine presedintia semestriala a UE "In urma unei reuniuni a expertilor la Bruxelles, care a avut loc la 14 ianuarie, cu privire la nivelul de pregatire a Romaniei si Bulgariei", cele doua tari candidate la UE, "se pare ca Romania este mai pregatita decat Bulgaria", a declarat Sandor Pinter in fata jurnalistilor, adaugand ca o viitoare reuniune ar putea avea loc la Bruxelles la 28 ianuarie.
Nita a punctat faptul ca de la ceremonie au lipsit presedintele Consiliului Judetean Covasna, Tamas Sandor, si primarul din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad.
Lupta dintre sexe Psihanalista Vera Sandor subliniaza aspectul regretabil al formelor extreme ale conflictelor dintre sexe bazate pe ideea incompatiblitatii.
S-a intimplat duminica trecuta, pe 18 martie, la Cupa Niro, prima competitie de sosea a anului organizata de FRC, pe un circuit aflat in incinta complexului Dragonul Rosu, de la marginea Capitalei.
In Roma Antica, tinerii vopseau ouale in rosu si le trimiteau celor dragi, cu ocazia sarbatorii lui Ianus. ... De fapt, oul rosu este cel mai sacru aliment al crestinului ortodox.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu. ... care trec pe galben sau rosu.
Ziua Drapelului National a fost instituita pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, cand Guvernul revolutionar a decretat ca Tricolorul - rosu, galben si albastru - sa reprezinte steagul national al tuturor romanilor.
Cine nu se grabeste sa se mute intr-o locuinta noua si cauta ceva mai putin costisitor, poate alege varianta achizitionarii unei case "la rosu", adica fara finisaje, pe care ar putea ulterior sa le aplice in stil propriu.
Cel mai probabil, Voiculet va fi suspendat doua etape, asta cu toate ca seful CCA, Ion Craciunescu, a admis ca arbitrul Ovidiu Hategan i-a acordat "rosu" ... Eu spun, sincer, ca la asemenea faza nu se impune rosu.
Multipla campioana olimpica la gimnastica Monica Rosu este oficial indragostita de ia romaneasca! ... Monica Rosu a fost ani la randul ambasador al Romaniei peste hotare si a purtat cu mandrie tricolorul acolo unde a concurat.
Consumat in exces, poate favoriza aciditatea, insa otetul din vin rosu este exceptia!
Pepene rosu Un alt fruct care nu trebuie sa lipseasca din dieta mai ales in sezonul estival este pepenele rosu. Un pahar de suc natural de pepene rosu (250 ml) contine 250 de calorii.
La randul sau, deputatul UDMR Tamas Sandor a atras atentia ca democratii trebuie sa fie atenti la retorica lor daca vor sa intre in Partidul Popular European (PPE).
"Pentru functia de presedinte il propun pe Sándor Kiss", a spus Sándor Kiss. Propunerile acestora au fost votate rapid si fara comentarii de toti consilierii prezenti.
In incercarea de a decripta si de a gasi explicatii pentru aceste rezultate, sociologul Dorel Sandor, invitat de organizatori la lansarea sondajului, spune ca un motiv este acela al atentiei pe care romanii au acordat-o si o acorda in continuare Occidentului (locuri de munca atractive in Spania, Franta sau Italia, de exemplu), desi poate, afirma el, slujbe bune s-ar putea gasi si la Est.
google-analytics.com