Cautare

2076 de rezultate pentru "rezultate test pshilogic" (2.71 secunde)
Cercetatorii spanioli au realizat un test cu ajutorul caruia se poate calcula momentul ideal pentru implantarea embrionului in uter. ... Carlos Simon, de la Institutul de infertilitate si laboratorul spaniol Igemonix, a conceput un test care este capabil sa determine cu precizie momentul propice pentru FIV.
Magda Marincovici) Un test de sange poate indica riscul de cancer cu mult inainte de declansarea bolii.
Mariustuca.ro / Un test de sange poate indica gravitatea unui traumatism cerebral (Autoare: Magda Marincovici) In Franta, medicii din unitatile de primiri urgente au la dispozitie un test de sange capabil sa evalueze gravitatea unui traumatism cerebral.
Magda Marincovici) Un test de sange, efectuat intr-un cabinet medical, poate sa identifice femeile care prezinta un risc mai mare de depresie post-partum.
Test de sarcina: ... Tot in primul trimestru de sarcina mai este necesar sa iti faci un test Papanicolau si un examen de secretie vaginala. ... Totodata, acum e momentul sa faci triplul test de sarcina .
Exista si cazuri exceptionale in care amniocenteza este recomandata de medic in al treilea trimestru de sarcina â€" in cazul in care membranele s-au rupt prematur si medicul are nevoie de acest test pentru a depista o eventuala infectie.
Prima intentie e sa facem un test de sarcina. ... Varianta simpla pe care o folosesc majoritatea femeilor care vor sa stie daca sunt insarcinate este testul de depistare a sarcinii din urina, adica un test calitativ.
Barbatii care nu doresc sa mearga la o clinica pentru a face un test al calitatii spermei vor avea in curand la dispozitie un dispozitiv care le permite sa faca acest lucru acasa.
Cei interesati pot apela la un test cu sase intrebari care poate arata in ce forma este creierul lor. ... Iata un test care poate trage un semnal de alarma atunci cand este nevoie.
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Avantajul subiectelor diferentiate Anul acesta, subiectele au fost diferentiate, pentru prima data fiind doua variante de test la Limba Romana (Real si Uman) si o varianta in plus la Matematica, cea pentru filiera tehnologica.
Unele teste de sarcina pot da rezultate relevante inca din prima zi de intarziere a mentruatiei, sau chiar si mai devreme. ... Majoritatea testelor promit rezultate corecte, indiferent de momentul zilei, insa unele prospecte avertizeaza ca prima urina de dimineata da rezultate mai corecte.
Primul test la care vor fi supusi tricolorii antrenati de Victor Piturca va avea loc astazi, pe "Swissporarena" ... Cel de-al doilea test este programat marti, pe "Tivoli Stadion"
REALITY este un test esential in depistarea autismului, deoarece boala poate fi descoperita inca de la nastere. ... REALITY este un test accesibil si de incredere, convenabil, fara risc, cu rezultate disponibile in mai putin de 3 saptamani.
Un prim test de paternitate este stabilit chiar de catre combinatia grupelor de sange. Si asta deoarece exista rezultate imposibile in asocierea dintre grupe, care pentru cei neavizati in domeniul hematologiei nu par a fi deloc in neregula.
Ce rezultate ati obtinut?
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Stiu ca in perioada cand domnul Traian Basescu era doar primar general al Capitalei, Sebastian Lazaroiu ii furniza nu numai rezultate ale unor sondaje, ci si solutii pentru ca strategia adoptata de bataiosul om politic sa dea rezultate mai bune. ... Sa umble la rezultate.
google-analytics.com