Cautare

19935 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 baia mare maramures" (3.14 secunde)
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Mihaela Covaci din Baia Mare a venit la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie insotita de fiica sa, Adela, pasionata si ea de cristale.
Magistratii Judecatoriei Baia Mare au admis ieri cererea primarului municipiului, Cristian Anghel, de intrerupere a executarii pedepsei de doi ani si sase luni de inchisoare, pentru o perioada de 30 de zile.
Johannes Van Heerden (Stiinta Baia Mare), 6. ... Samoa Luke (Stiinta Baia Mare), 11. ... Constantin Pristavita (Stiinta Baia Mare), 18. Alexandru Tarus (Beziers), 19.
Martisoare romanesti a fost prezent cu un stand de martisoare inedite, create manual de Ileana Horoba din Baia Mare. ... Din timpul studentiei venea si dupa ce m-a cunoscut pe mine, vin eu, pentru ca suntem din Baia Mare.
Paul Seling a luat la tinta de curand fatada Muzelului de Mineralogie Victor Gorduza din Baia Mare, pe care a umplut-o cu post-it-uri de culoare roz.
Daca as fi din Baia Mare si cineva mi-ar bloca acum rotile la masina, nu as plati nicio amenda. ... Zeci de membri ai PD-L au umplut cu masinile o strada din Baia Mare. ... primarul din Baia Mare a incercat sa le boicoteze lansarea candidatilor la Primarie.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Alexandra Cruceru) Ultimele 2 luni de iarna vor fi caracterizate de o vreme in general rece, precum si de intervale de timp cu precipitatii excedentare sub forma de ninsoare, in anumite regiuni, in timp ce prima luna de primavara va aduce, in mare parte, valori termice pozitive, dar si ploi mai consistente indeosebi in Maramures, Oltenia, Transilvania si Crisana, reiese din prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul ianuarie - martie 2017, publicata vineri de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui. ... Stefan cel Mare, nr.275A, si se intinde pe o suprafata totala de 665 mp, din care suprafata de vanzari este de 484 mp.
Prima care s-a aratat interesata sa cumpere UREX, fosta firma falimentata de brasoveanul Alexandru Crisan junior, a fost Lucia Barzaceanu, persoana fizica din comuna gorjeana Baia de Fier.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Asadar, respondentii mai educati s-au orientat in masura mai mare inspre incheierea unei asigurari de viata, lucru explicabil si prin posibilitatile financiare crescute.
- Din 17 decembrie va veni un val sub limita de ger in Transilvania, Moldova chiar si in Maramures. ... Masuratorile de specialitate releva o medie multianuala lunara pentru prima luna de iarna de -0,8 grade Celsius, fiind luati in calcul parametrii monitorizati in intervalul 1981 - 2010.
Deputatul PSD de Gorj, Victor Ponta, a achizitionat o casa in localitatea Baia de Fier, acolo unde se gaseste si Pestera Muierilor, si se pregateste sa devina cetatean al acestei comune, unde ocupatia de baza a localnicilor este cresterea oilor.
Iulia Vana (fosta sefa a TSD Gorj), Scarlat Iriza, ex-deputat, si Constantin Mihutescu, primarul din Baia de Fier, au facut parte din echipa de delegati la Congresul PSD de la Bucuresti.
Al doilea proiect priveste modernizarea a patru kilometri de drum judetean in localitatea Baia de Arama - Mehedinti. ... Tronsonul face parte dintr-o retea de drumuri locale si regionale care leaga DN 67 cu Baia de Arama si apoi cu judetele Caras-Severin, Gorj, Valcea, si Hunedoara.
google-analytics.com
Notice: Undefined variable: php_errormsg in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 152

Notice: Undefined variable: timp_incarcare_pagina in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 168