Cautare

20321 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 baia mare maramures" (3.88 secunde)
Din partea PDL la primaria Baia Mare candideaza Mihai Patrascu, directorul aeroportului international din Baia Mare.
Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul 2 Maramures - final oficial Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul uninominal 2 Maramures, conform rezultatelor oficiale finale comunicate, in noaptea de duminica spre luni de catre Biroul Electoral de circumscriptie Maramures.
Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis miercuri la Baia Mare cel de-al 65-lea magazin din Romania, in urma unei investitii estimate la circa 1,5 milioane de euro, a anuntat compania.
Locuitorii municipiului Baia Mare isi voteaza, duminica, noul primar al orasului, dupa ce timp de aproape un an administratia locala a fost condusa de fostul viceprimar Istvan Ludescher. ... Pentru organizarea scrutinului electoral, Consiliul Local Baia Mare a alocat din bugetul local suma de 269.000 lei.
Echipa de handbal junioare III a Colegiului Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea s-a calificat weeekend-ul trecut, la Baia Mare, de pe prima pozitie la turneul final al acestei competitii, care se va desfasura in perioada 30 mai - 3 iunie intr-o localitate ce va fi desemnata in perioada urmatoare de Federatia Romana de Handbal.
Senatorul PRM Doru Liviu Bindea a murit ieri, in jurul orei 11.00, la domiciliul sau din Baia-Mare, din cauza unui infarct miocardic. Doctorul Calin Man, purtatorul de cuvant al DSP Maramures, a declarat ca a fost vorba de un deces "subit", senatorul ajungand la spital in stop cardio-respirator.
Gina Discalicau din Baia Mare a participat recent la targul traditional "PIata Taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu prajituri de casa din Maramures. "Am venit la acest targ cu cel putin 20 de sortimente de prajituri de casa din Maramures.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
Prezenta la vot la alegerile parlamentare partiale pentru Camera Deputatilor a fost, duminica, la ora 21.00, de 55,88 % in Colegiul uninominal 6 Neamt si de 28,46 % in Colegiul uninominal 2 Maramures, conform datelor furnizate MEDIAFAX de autoritatile electorale locale.
"Avem suficiente resurse umane pentru a candida pe liste proprii la locale" Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, vineri, la Baia Mare, ca este increzator in partenerii politici din USL, reiterand insa decizia de a merge pe liste separate la localele de anul viitor, cu exceptia oraselor resedinta de judet.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 20 si 25 de grade in Transilvania si Maramures si intre 24 si 29 de grade in restul regiunilor, cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in vestul Banatului si in Oltenia.
In cadrul targului organizat recent in curtea Muzeului Taranului Roman au fost prezenti si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune.
In cadrul targului traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune.
In cadrul targului Traditii si flori de sarbatori, organizat cu prilejul sarbatorilor pascale in Parcul Cismigiu, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune. ... si pasca, si cozonac, si sarmalute de la Botiza, Maramures.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Presedintele Consiliului Executiv al PC, Codrut Seres, a declarat, marti, ca nu s-a inscris in competitia pentru functia de presedinte al partidului, pentru ca intentioneaza sa candideze pentru postul de primar al municipiului Baia Mare, la alegerile locale din acest an.
USL-PDL, 52%-13% Candidatul USL Catalin Chereches a castigat alegerile partiale pentru functia de primar al municipiului Baia Mare din primul tur, cu 51,66% din voturi, fiind urmat de candidatul independent Mircea Dolha, cu 23,34% din voturi.
Reteaua PROFI a deschis si saptamana aceasta sase magazine, la Baia de Aries, Baltesti, Brasov, Bucuresti si Timisoara, incheind astfel luna octombrie cu un total de 19 unitati inaugurate, dintre care cinci in format Standard, sapte in format City si alte sapte in format Loco.
google-analytics.com