Cautare

20315 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 baia mare maramures" (4.10 secunde)
Deputatul PSD de Gorj, Victor Ponta, a achizitionat o casa in localitatea Baia de Fier, acolo unde se gaseste si Pestera Muierilor, si se pregateste sa devina cetatean al acestei comune, unde ocupatia de baza a localnicilor este cresterea oilor.
Iulia Vana (fosta sefa a TSD Gorj), Scarlat Iriza, ex-deputat, si Constantin Mihutescu, primarul din Baia de Fier, au facut parte din echipa de delegati la Congresul PSD de la Bucuresti.
Al doilea proiect priveste modernizarea a patru kilometri de drum judetean in localitatea Baia de Arama - Mehedinti. ... Tronsonul face parte dintr-o retea de drumuri locale si regionale care leaga DN 67 cu Baia de Arama si apoi cu judetele Caras-Severin, Gorj, Valcea, si Hunedoara.
Chiar daca la inceput iti va parea stresant, cu timpul cel mic se va obisnui cu noua experienta, tu vei fi mai sigura pe tine, iar baia va deveni un moment de placere si relaxare pentru amandoi.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Portarul gruparii Gaz Metan Severin, Mihai Stetca, s-a declarat bucuros de victoria categorica, scor 4-0, obtinuta de formatia sa la Baia Mare, orasul din care a pornit in fotbal, in fata celor de la FC Maramures.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... In contrast, din moment ce densimetrele folosesc o cantitate mai mare de lichid mostra, asemenea calcule sunt necesare de fiecare data cand temperatura electrolitului difera foarte mult de cea a densimetrului.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Daca este sa consider primarii drept motoare electorale pentru formatiunile politice, numarul acestora ne arata cat de mare este disproportia de fote intre PSD si PNL:
Cea mai mare pondere a cladirilor care nu mai sunt in bilantul public se afla in Satu Mare. Putin peste 96% din Satu Mare se afla in posesia persoanelor fizice. ... Pe urmatorul loc se afla Maramures: 91,8% din constructiile ridicate in judetul Maramures sunt proprietate privata.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Italienii l-au urmarit in ultimul timp pe Steliano Filip, un mijlocas de 17 ani, care a jucat in turul campionatului la divizionara secunda FC Maramures.
organizat in curtea Muzeului Taranului Roman este si un stand al Ginei Discalicau din Baia Mare, cu cel putin 20 de sortimente de prajituri din Maramures.
O soferita a fost filmata, marti dimineata, pe o sosea din Maramures, intre Baia Mare si Oradea, in timp ce gonea cu viteza pe carosabil si facea manevre periculoase.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. Stefan cel Mare la intersectie cu str. ... Stefan cel Mare, sector 2.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Imagini revoltatoare au fost surprinse intr-un abator de porci din judetul Maramures. ... Baia in care angajatii ar trebui sa se igienizeze este si ea un adevarat focar de infectie.
Astfel, potrivit datelor INS, in trimestrul I 2010, Romania, cu o rata de ocupare de 57,0% - se situa printre tarile cu valori sub media UE 27 (63,7%). ... in crestere cu 3,1% fata de T1 2010 si cu 0,9% fata de trimestrul II 2009.
google-analytics.com