Cautare

1866 de rezultate pentru "rezultate contestatii titularizare vasluihey1" (4.08 secunde)
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) anunta, la începutul lunii octombrie, ca o treime dintre fotografiile cu terenuri agricole (ortofotoplanuri) trebuie refacute în acest an, dar licitatia este blocata din cauza unei contestatii depuse de una dintre cele cinci firme participante.„Licitatia pentru selectarea firmei care sa realizeze ortofotoplanuri este blocata din cauza unei constestatii privind caietul de sarcini“, a declarat ieri, pentru NewsIn, directorul general adjunct al APIA, Doru Nechiti.Identificarea parcelor agricole, etapa esentiala în gestionarea fondurilor europene pentru plati la hectar, a fost realizata pe baza fotografiilor terenurilor agricole.
Este bine de ttiut ca depunerea unei contestatii in instanta de catre operatorul economic nu duce la suspendarea masurii decise de catre ANPC", a explicat Dan Vlaicu.
Este bine de stiut ca depunerea unei contestatii in instanta de catre operatorul economic nu duce la suspendarea masurii decise de ANPC.
Nu putem recupera creantele rapid de la astfel de firme, din cauza ca fie nu s-a facut valorificarea bunurilor (sau exista contestatii la vânzarile de bunuri), fie sunt firme dizolvate din Registrul Comertului, astfel ca acele datorii nu se mai recupereaza“, a spus Cristina Guranoiu, sef Serviciu juridic din cadrul DGFP Dolj.
Un alt element de noutate este faptul ca depunerea unei contestatii in instanta de catre operatorul economic nu duce la suspendarea masurii decise de ANPC.
Ministerul intentioneaza sa incheie un acord-cadru pe patru ani, pe perioada 2008-2011 pentru serviciile bancare.O licitatie similara a fost lansata anul trecut in mai, insa procesul a fost anulat, in octombrie, dupa mai multe contestatii.
Un alt element de noutate este faptul ca depunerea unei contestatii in instanta de catre operatorul economic nu duce la suspendarea masurii decise de catre ANCP, respectiv IRPC-uri.
Banuiesc ca legislatia ne va pune piedici“, declara în luna septembrie a anului trecut Gheorghe Albu, presedintele CCI „Oltenia“, facând referire si la obiceiul românilor de a face contestatii.
Banuiesc ca legislatia ne va pune piedici“, declara în luna septembrie a anului trecut Gheorghe Albu, presedintele CCI „Oltenia“, facând referire si la obiceiul românilor de a face contestatii.
Alte patru cazuri de procese pierdute de fisc au avut ca obiect contestatii formulate de firme împotriva actelor administrative fiscale.
Sefa Directiei Tehnice, Investitii si Implementari Proiecte din cadrul Consiliului Judetean Galati, Viorica Bratoveanu spune ca, in ciuda faptului ca documentele vor fi semnate cu firma castigatoare abia pe 20 septembrie, adica atunci cand expira cele 10 zile destinate eventualelor contestatii, elevii din Galati vor primi totusi cele doua produse chiar din prima zi a anului scolar.
Contestatii fara numar Situatia in care s-a ajuns este paradoxala pentru ca pe de o parte exista firme de transport judetean care s-au orientat catre alte activitati, dar sunt si societati care se judeca cu institutiile statului pentru dreptul de-a circula cu masinile pe traseele judetene si interjudetene.
In plus, din sutele de contestatii depuse de romani, niciuna nu a primit raspuns favorabil", a mai declarat reprezentantul APTE 2002.
se solicita solutionarea unor problematici care fac obiectul unor contestatii formulate impotriva organelor fiscale; informatiile furnizate prezinta modalitati de optimizare a sarcinii fiscale;
"Evaluarea ofertelor pentru desemnarea castigatorului dureaza aproximativ o luna, dupa care mai exista un termen de zece zile pentru eventuale contestatii.
Contractul se va incheia dupa expirarea termenului de zece zile, prevazut pentru contestatii, dar speram ca nu vor fi astfel de probleme", a declarat vicepresedintele economic al Consiliului Judetean Dolj, Dan Mogos.
"Contestatia, pe care noi o consideram neintemeiata, a fost depusa in chiar ultima zi a perioadei de contestatii. Drept urmare, semnarea contractului si, deci, realizarea masterplanului se vor amana pana dupa solutionarea contestatiei", a declarat vicepresedintele economic al Consiliului Judetean Dolj, dr.
Prea mari sunt si termenele pentru achizitiile publice, care pot fi blocate de contestatii, fapt ce determina depasirea termenelor de implementare a proiectelor, ducand la pierderea finantarii.
Fata de vanzarea aceasta s-au inregistrat 360 de contestatii, cea mai mare opozitie avand-o trei fonduri de pensii din statul Indiana, care au de recuperat creante de la Chrysler.
Nu doar Marca Telecom a gasit conditiile de la licitatie inacceptabile, in cadrul aceleiasi proceduri si alte doua societati - SC AS PIN SRL si de catre SC Capera SRL - considerand ca trebuie sa depuna contestatii.
google-analytics.com