Cautare

23399 de rezultate pentru "rezidentii admisi fara loc" (4.53 secunde)
Indiferent de motivul pentru care sunt in spital, fie ca sunt pacienti, fie ca sunt doar insotitori, fara legatura cu simptomele lor sau cu legaturi create involuntar, la fel ca toate cunostintele noastre care ne abordeaza mai des decat au facut-o in ultima perioada- au temeri.
- Imi place sa descopar lucruri noi, sa am tot soiul de experiente, sa vad o piesa buna de teatru sau sa port o discutie existentiala cu prietenele mele de care sunt legata prin trecut dar si pentru care as fi in stare sa misc muntii din loc (nu stiu daca ele sunt constiente de aceasta ‘forta’ ..
E o maniera simplista, primitiva de abordare a problemelor, fara legatura cu realitatea. ... In discutia cu Bush, Gorbaciov s-a referit la desfasurarea proceselor privind Perestroika in URSS, fara a se referi la procesele din celelalte tari.
Premierul a fost ales in fruntea PDL, in urma unei Conventii Nationale cu scantei, ce s-a desfasurat sambata si duminica la Palatul Parlamentului Conventia Nationala a PDL a avut loc sambata si duminica la Palatul Parlamentului din Bucuresti. ... Presedintele a luat loc pe primul rand.
Presedintele Consiliului Judetean, Stefan Szabo, ne-a declarat ca, indiscutabil, Vatra Romaneasca va ramine pe loc si tot aici va primi spatiu pentru sediu Societatea Culturala "Avram Iancu”.
Marti seara, a avut loc o reuniune extraordinara a guvernului, in pregatirea sedintei ordinare de miercuri, si o alta sedinta a avut loc si la partid, in Modrogan, subiectul fiind cam acelasi:
Dupa aplicarea masurilor de austeritate va avea loc o remaniere guvernamentala, a declarat vicepresedintele PDL Ioan Oltean in cadrul unei conferinte de presa la Bistrita. Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, sustine ca, potrivit premierului Emil Boc, dupa aplicarea masurilor de austeritate, va avea loc o remaniere guvernamentala.
Dintre persoanele cu studii superioare cel mai greu isi gasesc loc de munca absolventii facultatilor de istorie, geografie sau limbi straine precum bulgara sau ceha, a adaugat Pelican, mentionind exemplul unei persoane care a absolvit sectia de limba bulgara a unei facultati de limbi straine si care se afla de mai mult timp in evidentele agentiei.
Legiuitorul a introdus printre noutati si notiunea de "comunicare publica", adica "orice comunicare a unei opere, direct sau prin orice mijloace tehnice, facuta intr-un loc deschis publicului sau in orice loc in care se aduna un numar de persoane care depaseste cercul normal al membrilor unei familii si al cunostintelor acesteia, (...) precum si prezentarea intr-un loc public, prin intermediul oricaror mijloace, a unei opere radiodifuzate".
320 lei cat A, 255 lei Cat B, 199 lei Cat C, 159 lei Cat D Categoria A - cu loc pe scaun in tribuna VIP.
O mie de tineri fara loc de munca si care primesc ajutor de somaj vi se poate parea un numar mic. ... Mii de absolventi ai unei forme de invatamant cer anual ajutor de somaj de la stat pentru ca nu isi gasesc un loc de munca.
loc de refugiu si adapost in caz de nevoie, sursa de hrana si incalzire, loc de recreere si mai presus de toate a asigurat echilibrul natural atat de necesar si firesc unei comuniuni ideale, om - natura.
arcurile de la suspensie rupte la toate cele 4 roti, alternator spart, difuzoare audio arse, etriere de frana crapate, furtune de apa coapte in doar 3 ani, instalatie electrica fara regulator de tensiune care arde becurile saptamanal, si lista poate continua. ... Fara asigurare nu se face revizia periodica.
Textul pe care il puteti citi in continuare este preluat si adaptat dupa un articol excelent, intitulat Teoria Ferestrelor Sparte sau cum poate fi salvat orasul, aparut pe site-ul ct100.ro (fara autor). ... Sa rezolve problema celor care calatoresc fara bilet. ... 170.000 de persoane circulau zinic fara bilet.
Fie ca sunt santajabili, fie ca au fost propusi de actuala coalitie guvernamentala si au obligatii politico-morale, 5 judecatori ai Curtii sunt, fara exceptie, de partea Puterii. ... Deciziile Curtii sunt definitive, executorii si fara apel.
Sindicalistii nu sunt de acord cu modificarea articolului prin care se instituie dreptul angajatorului de a stabili unilateral obiective de performanta individuala pentru salariati si criterii de evaluare, aratand ca instituirea acestui drept, fara a se preciza un sistem de limitare rezonabila a obiectivelor de performanta ce pot fi stabilite, deschide calea catre abuzuri.
Un sfert de milion de euro, atribuit fara licitatie pentru renovarea Senatului - vezi cui Senatul Romaniei va renova fatada sediului institutiei, inclusiv balconul cabinetului presedintelui Mircea Geoana, cu peste un milion de lei fara TVA.
Nu putem avea viitor fara a respecta trecutul nostru. ... • Drumul nostru ireversibil catre UE si NATO nu ar fi fost posibil fara actiunea pentru liberatea siu democratie a legislativului romanesc de dupa 1989.
Nu putem avea viitor fara a respecta trecutul nostru. ... Drumul nostru ireversibil catre Uniunea Europeana si NATO nu ar fi fost posibil fara actiunea, intru libertate si democratie, a Legislativului romanesc de dupa anul 1989.
Lucrari fara licitatie Mai mult, liderii PSD Cluj spun ca sunt ingrijorati de faptul ca seful Directiei Regionale de Drumuri si Poduri, Ion Pantelimon, a declarat ca au fost lucrari executate fara licitatie.
google-analytics.com