Cautare

23399 de rezultate pentru "rezidentii admisi fara loc" (4.88 secunde)
De astazi, PSD poate face, matematic, majoritate fara PNL Trecerea senatorului Stefan Stoica, ales intr-un colegiu din Ialomita, de la PP-DD la PSD, oficializata luni, pune partidul lui Victor Ponta intr-o pozitie de superioritate in Senat, fata de PNL, grupul social-democratilor avand astfel la indemana o majoritate alternativa, fara liberali.
Experimentul lui Traian Basescu - votul uninominal - a creat un parlament fara personalitati si fara personalitate. ... Un parlament fara personalitati, fara oameni cu notorietate nationala nu va putea sa comunice public.
elemente de filtru marca DaimlerChrysler fara etichete; capete de bara si placute de frana fara etichete cu elementele de identificare si caracterizare;
Astfel, cei care circula fara bilet sau care transporta in vagoanele de calatori pasari sau animale vii vor trebui sa plateasca amenzi intre 250 si 400 de lei, mai mult decat duble fata de cele prevazute anterior, cuprinse intre 140 si 180 de lei.
Si pentru ca au dorit sa vina cu ceva nou in piata, s-au orientat catre o spalatorie auto fara apa.
Firma cu sediul in Caracal a castigat licitatia cu 87 de puncte pentru o oferta de 1,81 milioane de lei fara TVA si patru luni termen de executie fata de societatea comerciala de pe "locul 2", Bauhaus Trade SRL, care a venit cu cea mai mica oferta, respectiv 1,7 milioane de lei, dar a pierdut "la mustata", cu 86 de puncte.
767,59 lei, fara TVA. ... In afara cladirilor din Satul de Vacanta Dunarea, din statiunea Saturn, Petromin va ramane si fara terenurile aferente.
• Andrei Zaharescu a prezentat cazul unei familii cu cinci copii, care a ramas, pentru a doua oara, fara casa. • Alina Petrescu a prezentat cazul unei batrane care a ramas, la 75 de ani, singura si fara casa.
Probabil ca si ziaristii, atatia cati mai sunt, s-au simtit jigniti de aceasta noua mizerie care mai da un branci unei profesii frumoase sabotate insa in mod constant din interior de tot felul de insi fara scrupule si fara pic de respect fata de meserie.
Primaria Craiova nu mai poate emite nici un fel de autorizatie de construire deoarece Planul Urbanistic General al municipiului a expirat, iar altul nou n-a fost facut inca Orasul Craiova se afla intr-o situatie fara precedent.
- Fara sacrificiu, fara munca, fara organizare, fara faze fixe si fara putin noroc nu ai cum sa bati o echipa mai buna ca a ta. ... Azi fara noroc nu puteam sa castigam cu Rennes. ... Fara un punct nu ne calificam mai departe.
Aceasta inseamna moarte provocata fara durere pentru a curma o suferinta incurabila.
O zi din viata fara un moment de bucurie este o zi pierduta. ... Ascultati-i fara sa-i intrerupeti; vorbiti-le fara sa le reprosati ceva; faceti-le daruri fara sa le pretindeti ceva in schimb; raspundeti-le fara sa-i contraziceti; iertati-i fara sa-i pedepsiti; promiteti-le fara sa uitati.
Fara parghiile de la Cotroceni, fara nucleul dur si consistent din Parlamentul European, fara o pondere cat de cat de luat in seama in Parlamentul Romaniei, Traian Basescu se va afla in situatia unui general nu doar fara munitie dar si fara trupe.
Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a decis sa prelungeasca pentru inca trei ani calitatea de Furnizor Oficial al Casei Regale pentru compania Sonimpex Topoloveni, apreciind calitatea deosebita si gustul desavarsit ale produselor Topoloveni si Topoloveana, produse 100% romanesti, 100% naturale, fara zahar adaugat, fara E-uri si fara conservanti.
Unul dintre expozanti este si Marcel Godric, director al firmei Godrich Gluten Free - produse fara gluten, alaturi de care am stat de vorba in exclusivitate pentru www.estiri.ro. - Ce ar trebui sa stie romanii despre produsele fara gluten?
La data de 20.12.2011, cu ocazia comiterii unei infractiuni de furt din locuinta, inculpatul BUJOAICA NICULAE a fost surprins de catre organele de politie purtand fara drept un pistol marca Crvenazastava, seria C-125770, fabricat in fosta Iugoslavia, incarcat cu 8 cartuse - munitie letala.
Ne aflam, fara indoiala, in plina criza politica. ... Cei care isi puteau oferi vacante se duceau in vacanta, ceilalti se plictiseau pe la casele lor, fara sa gaseasca nici in ziare, nici la televizor, vreun eveniment care sa le atraga atentia.
Ne aflam, fara indoiala, in plina criza politica. ... Cei care isi puteau oferi vacante se duceau in vacanta, ceilalti se plictiseau pe la casele lor, fara sa gaseasca nici in ziare, nici la televizor, vreun eveniment care sa le atraga atentia.
Excesul de zel poate fi intilnit in toate domeniile de activitate, mai ales in sectoarele bugetare, banul public fiind cheltuit fara nici un fel de rezerva pe lucruri inutile.
google-analytics.com