Cautare

23399 de rezultate pentru "rezidentii admisi fara loc" (5.27 secunde)
Ales fara inaintas, ivirea mea aici intre Domniile Voastre are oarecum aspectul unei generari spontane. ... Vreau sa vorbesc despre singura prezenta inca vie, desi nemuritoare, nemuritoare desi asa de terestra, despre unanimul nostru inaintas fara de nume, despre:
barbatul si femeia nu pot trai unul fara celalalt. ... Fara iubire, nu suntem nimic, canta Edith Piaf. ... Iubindu-se, doua fiinte se pot contopi fara sa se amestece, se pot impleti, ramanand in acelasi timp unice.
Micile creaturi albastre incercau sa comunice cu el, dar fara succes. ... Obiectul avea forma unui peste fara coada, cu doua antene oblice, orientate in jos. ... Paseau sincron, fara sa indoaie genunchii, mersul lor semanand cu cel al soldatilor.
INTRODUCERE "In ultimul timp se vorbeste din ce in ce mai mult de "stimularea imunitatii", in loc de recurgerea rapida la medicamentele numite "antibiotice" (care "ad literam" inseamna "impotriva vietii").
Corina il ingrijise zi si noapte, fara sa se crute, iar dupa moartea lui, avusese luni intregi atacuri de panica.
S-a ajuns sa se scrie in Libertatea cat ia ciubuc un medic, fara sa se sufle un cuvant despre milioanele celor din AGA si alte afaceri de coruptie.
fara mici, fara mustar, fara sare si piper, doar ceva bere, inca de dimineata si nervi de primavara. "Ce cautam noi aici frate, azi, in loc sa fim pe balta, la gratar.
E vorba de incercarea de mazilire a asa-numitei vechi garzi in favoarea unor nume noi de politicieni, in fapt doar niste caricaturi fara altceva decat discurs de pe margine.
Potrivit documentului, tranzactia ar fi avut loc pe 4 noiembrie 1999, iar contractul de vinzare-cumparare a fost autentificat o zi mai tirziu.
Sute de familii din Bumbesti Jiu si localitatile invecinate si-ar putea castiga existenta din cresterea porcilor, fara a fi nevoite sa faca mari investitii.
'"Am cheltuit intr-o veselie, fara sa avem si responsabilitatea de a ne intreba de unde sursele de finantare". ... Fara sa aiba decenta sa se intrebe cine si cand va plati decontul. ... In Grecia sunt demonstratii aproape zilnice pentru continuarea platii unor salarii fara nicio acoperire in resursele tarii.
In cadrul unei ceremonii care a avut loc recent, la Palatul Elisabeta din Bucuresti, Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a conferit companiei SONIMPEX SERV COM cel de-al doilea titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, de aceasta data pentru dulceturile din fructe fara zahar adaugat si pentru Zacusca de vinete "Topoloveana" - toate fara conservanti si fara aditivi alimentari.
"Sefa achizitiilor gestioneaza bugetul achizitiilor la nivel national si este nedespartita de directorul Marius-Vasile Crisan, mai cu seama la numeroasele si desele intalniri de afaceri care au loc numai la Hotelul Marriott.
Presedintele social-democratilor Victor Ponta a afirmat ca va suspenda aplicarea ACTA, intrucat documentul a fost semnat de Guvernul Romaniei fara a exista o dezbatere publica, condamnand Puterea de lipsa de dialog cu societatea civila.
Click aici, dobitocilor, Nu mai cascati, nu mai ezitati, Folositi mouse-ul si intrati fara teama, Va cheama matele puturoase ale internetului Gata sa va inghita cu tot cu tastatura.
Succesul insusi avea o definitie cuminte, deloc spectaculoasa, era mai degraba o foarte discreta evadare din mediocritate, lipsita de glorie, fara trambite, dar insotita de un relativ confort.
Regimurile totalitariste din perioada interbelica, dar si din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial au facut mai multe victime in randul populatiei civile decat cele doua razboaie mondiale la un loc. ... Mii de oameni au fost deportati pe o insula siberiana, fara unelte, mancare si haine.
In data de 30 octombrie 2015, in clubul Colectiv din capitala a avut loc o tragedie care a adus in stare de soc o tara intreaga. ... Intrebarile care apar acum par a fi fara sfarsit. ... Nu trebuie sa vorbim prea mult despre acest fapt fara actiuni clare;
NUTRACEUTICA & DIET FOOD EXPO Expozitie de alimente fara gluten, fara zahar, alimente bio, speciale si functionale, vitamine, suplimente, nutracosmetice. Aceasta va avea loc de joi pana sambata, intre 14 - 16 aprilie, in Pavilioul C4, la Romexpo.
Strici ceva ce nu va putea fi remediat, rupi o relatie care nu va putea fi recastigata sau iei o decizie fara cale de intoarcere.
google-analytics.com