Cautare

385 de rezultate pentru "reyultate suplinire timis" (3.22 secunde)
In fruntea judetelor "bogate" se mai afla si Timis, unde cei 15 oameni de afaceri au strans peste 500 de milioane de dolari.
Astfel, in perioada 9-20 noiembrie, au fost controlate 223 de unitati din judetele Arges, Hunedoara, Bihor, Timis, Valcea, Maramures, Cluj si Brasov.
Romanul Vasile C, de 41 de ani, soferul unui automarfar inmatriculat in Romania, voia sa iasa din tara cu transportul de anvelope de la o societate din judetul Timis, pentru o firma din Elvetia.
In ceea ce priveste punerea in circulatie, in scop numismatic, a monedelor din aur, aceasta se realizeaza prin ghiseele sucursalelor Bucuresti, Cluj, Iasi si Timis ale BNR.
In ceea ce priveste punerea in circulatie, in scop numismatic, a monedelor din aur, aceasta se realizeaza prin ghiseele sucursalelor Bucuresti, Cluj, Iasi si Timis ale BNR.
Se pare ca ei prefera din acest punct de vedere judetele de la granita de Vest a tarii, stiut fiind faptul ca au ajuns aproape sa domine agricultura din judetul Timis, de exemplu.
Pentru ca replica emisa de BNR sa nu fie confundata cu moneda autentica, aceasta contine in interiorul cununei de pe revers monograma “R“ (replica). Comercializarea monedelor din aur se realizeaza prin ghiseele sucursalelor Bucuresti, Cluj, Iasi si Timis ale BNR.
In urmatoarele zile vor mai avea loc licitatii, printre altele, la hergheliile din Brasov, Neamt, Targu Mures, Calarasi, iar in luna mai acestea vor continua in Buzau, Suceava si Timis.
Astfel, autoritatile ar urma sa verifice cum au fost folosite cele 1.520 de miliarde de lei alocate in perioada 2000 - 2004 pentru lucrari de amenajari hidrotehnice. Tariceanu a vizitat saptamana aceasta zonele din judetul Timis afectate de inundatii. (D.E.)
Totodata vor fi construite, in urmatoarele cinci luni, 1.100 de case pentru sinistratii din Timis, printr-un program in valoare de 24 de milioane de euro, in care vor fi utilizate tehnologii si solutii tehnice noi de constructie.
Buget pentru cheltuieli neprevazute “Fiecare buget de proiecte cuprinde 5% cheltuieli neprevazute, suma care trebuie deblocata pentru remedierea degradarilor care apar, asa cum s-a intamplat in zona Timis, din cauza fenomenelor meteorologice devavorabile, a mai spus directorul Sapard.
Astfel, RCS & RDS a primit 60.000 de numere care vor fi utilizate pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa, din domeniul 0Z=03, in judetele Arges, Brasov, Constanta, Iasi, Timis si Vaslui.
In urma investigatiilor efectuate si a audierii principalilor martori, anchetatorii au stabilit ca omul de afaceri gorjean, de 40 de ani, a tras tepe la sase societati din Olt, Bucuresti, Hunedoara, Timis si Resita.
Celelalte societati ce urmeaza sa fie scoase la privatizare sunt Rulmentul Brasov, Agromec Buzias - Timis, Fortisim Voluntari - Ilfov, Transport Utilaj Constructii Craiova.
Agentia Domeniilor Statului (ADS) a inceput sa achite incepand de ieri primele sume reprezentand renta viagera in cazul dosarelor depuse pentru 2005, cele mai multe cereri provenind din Bucuresti si judetele Constanta, Galati si Timis, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Oltenia este reprezentata in acest program de judetul Mehedinti, care poate participa alaturi de Timis si Caras-Severin, precum si de districtele de granita din tara vecina.
Potrivit sursei citate, inundatiile au afectat si judetele Alba (755,5 ha), Constanta (1.505 ha), Galati (1.860 ha), Gorj (617 ha), Hunedoara (1.401 ha), Mehedinti (2.110 ha) si Timis (1.978 ha).
Iar cele mai scazute rate ale somajului au fost in judetele Ilfov (2,4%), Timis (2,5 %), Bihor (3,2%), precum si in Municipiul Bucuresti (2,6%).
Prefectii din Alba, Arges, Arad, Bacau, Bistrita Nasaud, Bihor, Brasov, Bucuresti, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea au fost avertizati ca in aceste zone va ploua torential.
Judetele Timis, Constanta si Arad au cele mai multe firme cu datorii. Bucurestiul se afla pe locul 10 in clasamentul datornicilor, iar ultimele doua pozitii sunt ocupate de judetele Maramures si Buzau.
google-analytics.com