Cautare

385 de rezultate pentru "reyultate suplinire timis" (3.68 secunde)
Pe locul doi se situeaza judetul Suceava, cu 272 de proiecte, urmand apoi judetele Timis, cu 227 de proiecte si Iasi, cu 207 proiecte.
Brosura mai cuprinde si doua file cu rol de certificat de autenticitate, pe care se gasesc semnaturile guvernatorului BNR si a casierului central. Punerea in circulatie a monedelor se realizeaza prin sucursalele Bucuresti, Cluj, Iasi si Timis ale BNR.
Ordinul se va aplica contribuabililor persoane juridice cu domiciliul fiscal in raza teritoriala a judetelor Bacau, Bihor, Brasov, Braila, Cluj, Iasi, Olt, Sibiu, Timis, Valcea, cu exceptia contribuabililor mari aflati in administrarea Directiei generale de administrare a marilor contribuabili si a sediilor secundare ale acestora.
Medaliile vor fi lansate in circuitul numismatic prin sucursalele din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timis ale Bancii Nationale a Romaniei.
Ordinul se aplica contribuabililor persoane juridice cu domiciliul fiscal in raza teritoriala a judetelor Bacau, Bihor, Brasov, Braila, Cluj, Iasi, Olt, Sibiu, Timis, Valcea, cu exceptia contribuabililor mari, aflati in administrarea Directiei generale de administrare a marilor contribuabili si a sediilor secundare ale acestora.
Totodata, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), judetele care se confrunta cu acest fenomen sunt Ilfov, Salaj, Timis si Arad.
Punerea in circulatie a monedelor se realizeaza prin sucursalele Bucuresti, Cluj, Iasi si Timis ale Bancii Nationale a Romaniei, mai informeaza banca centrala.
El a precizat ca in judetul Hunedoara incep, anul viitor, investitii de peste 600 de milioane de euro, in judetul Timis si Arad de peste un miliard de euro doar pentru sectorul rutier, iar investitiile pe traseul autostrazii Transilvania pentru anul viitor vor atinge 500 de milioane de euro.
628 din 13 septembrie, potrivit Ordinului Ministrului Economiei si Finantelor, faptul ca numai contribuabilii persoane juridice care au domiciliul fiscal in raza teritoriala a municipiului Bucuresti si a judetelor Bacau, Bihor, Brasov, Braila, Cluj, Iasi, Ilfov, Olt, Sibiu, Timis, Valcea, cu exceptia contribuabililor mari aflati in administrarea Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili (DGAMC) si a sediilor secundare ale acestora, pot sa depuna declaratiile fiscale folosind mijloacele electronice de transmitere la distanta, ca metoda alternativa de depunere a declaratiilor fiscale.
O angajata a BRD Craiova a fost arestata ieri, fiind acuzata ca a transferat si ridicat fara autorizatie echivalentul a 2,2 milioane de euro, utilizând fara drept parola de acces a directorului sucursalei bancare în care lucra.Procurorii Biroului Teritorial Timis al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au solicitat instantei de judecata si au obtinut mandat de arestare preventiva pentru Mihaela Rosana Bitu, angajata la o sucursala BRD din Craiova, pentru infractiunile de constituire de grup infractional organizat, efectuarea de operatiuni financiare în mod fraudulos, infractiuni informatice si spalare de bani, se arata într-un comunicat al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie.În acelasi dosar au mai fost arestate preventiv alte trei persoane, printre care si un cetatean de origine turca, stabilit în Bucuresti - Osman Tunc, Doru Meosu si Paul Vasile Mînzu - toti trei implicati în activitatea infractionala initiata de Mihaela Rosana Bitu.Anchetatorii au retinut ca Mihaela Rosana Bitu a transferat si ridicat fara autorizare suma de opt milioane de lei, ceea ce reprezinta aproximativ 2.200.000 de euro.
Mihaela Rosana Bitu este acuzata de procurorii DIICOT din Timis ca si-a insusit suma de opt milioane de lei bani pe care i-a transferat si ridicat fara autorizare, prin utilizarea fara a drept a parolei de acces a directorului sucursalei bancare la care era angajata, se arata in documentul al Ministerul Public.Alaturi de Bitu au mai fost arestate alte trei persoane, una dintre ele fiind de origine turca, stabilita la Bucuresti.
Oficiul va stabili modalitatile de promovare a produselor traditionale si ecologice romanesti si va organiza cursuri de formare pentru producatori, fermieri si asociatii profesionale, anunta Rador.Oficiul pentru alimente traditionale va avea reprezentante la nivel national in judetele Timis, Bihor, Alba, Iasi, Arges, Galati si Brasov, spatiul si organizarea necesare urmand a fi asigurate de directiile agricole.Autoritatea Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a aprobat recent un ordin prin care producatorii de alimente traditionale vor putea cere derogari de la normele cerute de Bruxelles privind materialele din care sunt facute ustensilele si echipamentele, peretii, ferestrele sau podelele unde se fabrica produse traditionale.
Salarii bune primesc si constantenii, gorjenii, dar si locuitorii judetelor Timis si Iasi. Topul primelor 10 judete cu cele mai mari salarii medii nete este incheiat de Brasov si Giurgiu, cu remuneratii mai mari de 1 000 de lei.
Varujan Vosganian, care este, in acelasi timp, si seful Comisiei de prognoza economica a PNL, a declarat ca prioritatea viitorului Guvern in perioada 2008-2012 trebuie sa o reprezinte "dezvoltarea echilibrata" a zonelor tarii si "reducerea decalajului economic" existent in acest moment intre judete, in conditiile in care, a subliniat acesta, PIB-ul pe cap de locuitor in judetul Timis este, in prezent, de 8.200 de euro, iar in judetul Botosani de numai 3.200 de euro.
Cele mai multe dintre acestea provin din Capitala (peste 37.000) si judetele Constanta (7.000), Iasi (6.000), Timis, Cluj si Dolj (in fiecare peste 5.000).
Urmeaza Bucurestiul, cu 39,47 tone, si judetele Timis - 35,60 tone, Arges - 27,17 tone si Suceava 26,00 tone.
Fondurile au fost alocate judetelor Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Buzau, Calarasi, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Timis, Vrancea si municipiului Bucuresti, conform unei decizii adoptate in sedinta de miercuri a Guvernului.
Dupa Bucuresti, cele mai mari restante sunt inregistrate in judetul Brasov, de 150,6 milioane lei (39,8 milioane euro), urmat de Timis, unde populatia si firmele au restante la credite de 113,7 milioane lei (30 milioane euro).
Capitala este urmata de judetul Timis, cu 983 de firme, in crestere cu 54% fata de 2007, si de judetul Vrancea, cu 650 de societati care nu au mai avut bani pentru plata datoriilor, de peste cinci ori mai multe fata de anul anterior, conform datelor furnizate de ONRC.
Dupa Bucuresti, cele mai mari restante sunt inregistrate in judetul Brasov, de 133,87 milioane de lei (33,6 milioane de euro), urmat de Timis, unde populatia si firmele au restante la credite de 130,13 milioane de lei (32,65 milioane de euro).
google-analytics.com