Cautare

385 de rezultate pentru "reyultate suplinire timis" (3.47 secunde)
"Ca si suprafata agricola, Doljul este al doilea judet din tara, dupa Timis", a declarat Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Programul a fost lansat pe 14 august si finanteaza proiecte care vizeaza atat intarirea infrastructurii in domeniul transportului, potectiei mediului si prevenirii inundatiilor, precum si promovarea initiativelor care faciliteaza integrarea mediului economic, pentru zona Bihor, Arad, Satu Mare si Timis.
Tileagd (Bihor), Dragodana (Dambovita), Urzicuta (Dolj), Cudalbi (Galati), Vima Mica (Maramures), Gorgota (Prahova), Dudestii Noi (Timis), Falciu (Vaslui), Tamboesti (Vrancea), Slobozia Bradului (Vrancea).
Cele mai scazute rate ale somajului au fost inregistrate in judetele Timis, cu 2,0%, Ilfov, cu 2,3%, si Bihor, cu o rata a somajului de 2,6%.
Cele 500 de monede din argint vor fi puse in circulatie prin sucursalele Bucuresti, Cluj, Iasi si Timis ale BNR si vor avea putere circulatorie doar pe teritoriul Romaniei.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
Potrivit reprezentantilor Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj, ca si suprafata agricola, Doljul este al doilea judet din tara, dupa Timis.
Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a decis ieri ca in perioada 1 februarie -31 decembrie 2007, pe langa cele patru sucursale BNR din Cluj, Iasi, Timis si Bucuresti, si Banca Romana pentru Dezvoltare-GSG, prin cele 350 de agentii ale sale, sa preschimbe vechile bancnote, fara a percepe taxe si comisioane.
Cele mai scazute rate ale somajului au fost in judetele Ilfov (2,0%), Timis (2,1%), Bihor (2,7%), precum si in Bucuresti (2,4%).
Restul fondurilor alocate pentru modernizare vor merge in judetele Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Salaj, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea si Vrancea.
Totusi, sumele imprumutate situeaza judetul pe locul sapte la nivel national, exceptand Bucurestiul, dupa Cluj, Constanta, Timis, Brasov, Iasi si Bihor, atat in 2005, cat si in 2006, cu specificatia ca in 2005 Timisul era inaintea Constantei.
Acest fapt este evidentiat si de numarul mare de clienti pe care i-au avut bancile doljene in 2006, numar care situeaza Doljul pe locul sapte in tara, excluzand Bucurestiul, la numar de clienti bancari - dupa Cluj, Bihor, Arges, Iasi, Brasov si Timis.
Cursurile, care vor dura cinci zile, vor fi grupate in functie de domenii precum biodiversitate, care vor avea loc la Sibiu, Mures, Brasov, Maramures, Suceava, Covasna, Buzau, Mehedinti si Hunedoara, agricultura ecologica care se vor tine in Mures, Arad, Maramures, Suceava, Cluj, Calarasi, Giurgiu, Brasov, Sibiu si protectia solului, in Vaslui, Buzau, Vrancea, Timis si Arad.
Proportii de peste 3% sunt intalnite in judetele Prahova (3,75%), Iasi (3,54%), Dolj (3,38%), Constanta (3,3%), Brasov (3,19%), Timis (3,16%) si Cluj (3,06%).
„La cursul început ieri, aproximativ 15% din cursanti sunt din Dolj, iar restul din toata tara - Maramures, Satu Mare, Iasi, Buzau, Timis“, a explicat Vladu.
„La cursul început ieri, aproximativ 15% din cursanti sunt din Dolj, iar restul din toata tara - Maramures, Satu Mare, Iasi, Buzau, Timis“, a explicat Vladu.
Acestea sunt Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Bucuresti, Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Vaslui, Vrancea, Arad, Maramures, Satu Mare, Timis, Bihor, Alba, Cluj, Hunedoara, Mures, Salaj si Covasna.
Restrictia se aplica pe toate drumurile nationale din judetele Arad, Timis, Hunedoara, Caras - Severin, Bihor, Salaj, Mehedinti, Dolj, Gorj, Valcea, Olt, Teleorman, Arges, Dambovita, Prahova, Giurgiu, Buzau, Calarasi, Braila, Ialomita, Ilfov, Vrancea, Galati, Bacau si Vaslui.
Pe judete, cele mai multe restante sunt inregistrate in Ialomita, cu peste 23 de milioane de lei, Cluj, cu 27 de milioane de lei, Timis , cu 21 de milioane de lei, Brasov, 19 milioane de lei si Sibiu, cu14 de milioane de lei.
In schimb, in pietele din Giurgiu si Timis se vand cu mai putin de un leu si jumatate. Preturile variaza si la fructe.
google-analytics.com