Cautare

942 de rezultate pentru "revista" (8.28 secunde)
Dar apoi face public, in revista Arta plastica (nr.4, din aprilie 1957), ca Muzeul de Arta al R.P.R.
Analiza a fost facuta pe cand Areta era eleva de liceu, prin anii 1970 si publica poezii in revista Funigei a Liceului I.L.Caragiale.
A publicat in revista Cenaclulului Calarasi Sentimental si Mugur de cuvinte. Iata una dintre poeziile sale, intitulata Vis, care urmeaza sa apara in volumul de versuri Clipa.
Dimineata, citind un articol dintr-o revista uitata pe banca, isi imagineaza ca ar fi bolnav de cancer si gandindu-se din nou la moarte a inceput sa se plimbe si sa-si faca planuri pentru o posibila plecare departe, la marginea unei paduri, unde sa-si constuiasca o cabana, sa munceasca la o benzinarie si sa nu mai calce pe acasa.
ßeful statului a participat ieri la un dejun de lucru cu ambasadorii rezidenti ai statelor membre UE, in cadrul caruia au fost trecute in revista actiunile intreprinse de institutiile statului in ultima perioada, in contextul pregatirii Romaniei pentru aderarea la UE.
Ralph Waldo Emerson, Shakespeare sau Poetul, in antologia Shakespeare si opera lui, Editura pentru literatura universala, 1964, p. 623 (Sursa: revista-euphorion.ro)
- E un omagiu pe care l-am adus poetului pentru ca-i datorez mult si l-am facut cu drag, o data pentru memoria lui Adrian Paunescu, si apoi pentru Ana Maria Paunescu, cea care duce mai departe aceasta revista.
Trecand in revista gravele probleme ale Romaniei si actualei Guvernarii pe care o considera lipsita de performanta, dar si faptul ca dinspre Bruxelles vin vesti nu tocmai imbucuratoare legate de activarea a trei clauze de salvgardare pentru tara noastra, senatorul a concluzionat ca "sunt suficiente argumente ca Romania merge inainte in virtutea inertiei".
DAN D. FARCAS (Revista Magazin):
Revista Magazin: Tehnici ale spionajului prin clarviziune (Autor: Dan D. Farcas) Pe 31 ianuarie 2013 a incetat din viata Ingo Swann (n.
Luzius Wildhaber a facut o trecere in revista a aspectelor reclamate de Polonia, Letonia, Lituania, Slovacia, ca urmare a adoptarii legilor lustratiei in aceste state, au declarat surse judecatoresti.
Cu putin timp inainte de conferinta el a difuzat un text critic impotriva articolului "The Science Behind UFOs" publicat de Phil Plait in revista Astronomy Magazine, articol pe care-l numea "un splendid exemplu al falimentului intelectual al pseudostiintei si anti-ufologiei".
Nolan intentiona sa continue investigatiile in acest sens, inclusiv sa supuna mostrele de ADN altor laboratoare, spre o examinare independenta, inainte de a publica rezultatele intr-o revista stiintifica acreditata.
Aceasta descoperire, considerata esentiala pentru o noua clasa de medicamente anti-inflamatoare mai putin toxice si mai eficiente, face subiectul unui studiu publicat recent in revista Biochemical Journal.
FARCAS) Scriam in numerele trecute din revista Magazin ca, pe 20 iunie 2013, s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie inceputa in 2008.
Dar, intr-un studiu recent, publicat pe 27 iunie 2013 in revista Astrophysical Journal Letters, un grup de cercetatori dubleaza aceasta estimare, tinand cont de modalitatile in care o patura protectoare de nori ar putea ajuta o planeta din afara Sistemului Solar sa intretina viata.
Vom trece in revista mai multe terapii care sprijina rezistenta organismului la provocarile din mediul lui exterior, dar si la provocarile interioare.
FARCAS) In "revista" internet Filer‘s Files, din 7 august 2013 este inserata si scrisoarea unui fost militar care se prezinta cu numele de Dan Natt.
Acesta, nascut in Leningrad (acum Sankt Petersburg), in 1972, a lucrat timp de sapte ani (1993-2000) ca jurnalist si expert OZN in Sankt Petersburg la revista Anomalia, din 2001 a fost redactor-sef al revistei lunare electronice UFO Navigator, apoi din 2004 el este si editor executiv al editiei ruse a revistei Nexus, iar in 2002 a fost ales ca presedinte al Comisiei Ufologice a Societatii Geografice din Rusia.
Omul are nevoie de multa miscare in aer liber, de exercitii, pe care sa le integreze sistematic in programul sau de activitate zilnica. (Acest articol a aparut in revista Leacuri si Terapii)
google-analytics.com