Cautare

942 de rezultate pentru "revista" (3.12 secunde)
Britanicii care locuiesc in Franta considera ca frantuzoaicele sunt mai sexy, mai svelte si mai elegante, dar mai putin inteligente si mai putin amuzante decat englezoaicele, potrivit unui sondaj publicat de o revista anglofona cu sediul in Franta.
Pe langa emisiunea pe care o prezinta la Antena 1, Mirela Boureanu este solista vocala la Teatrul de Revista "Constantin Tanase".
In 1903, cam cand fratii Wright reuseau prima ridicare in aer cu avionul lor, un articol al lui Tiolkovski aparea in populara publicatie ruseasca Nauchnoe Obozrenie (Revista Stiintifica).
Un raport publicat in revista Annals of Oncology sustine ca cele mai mari explozii ale cazurilor noi de cancer apar la nivel pulmonar, colorectal, stomac si san.
Revista 24life.ro a sarbatorit 1 an de existenta online si stilul de viata sanatos - subiect de mare interes pentru cititori, inca de la lansare.
a trecut in revista, in cursul corespondentei, mai multe ipoteze pe care un sceptic i le putea oferi pentru experientele sale.
O teorie batrana, dar mereu proaspata Anul care a trecut s-au implinit 100 de ani de la prezentarea la Academia prusaca de stiinte, in 25 noiembrie 1915, a teoriei Relativitatii Generalizate, iar in acest an, 100 de ani de la publicarea, in martie 1916, a faimoasei teorii in revista Annalen der Physik.
Indiferent ce blocheaza steaua, este ceva mare, care ar putea avea chiar jumatate din latimea stelei in sine! Ross Andersen, jurnalist de stiinta, scrie in revista The Atlantic:
Revista Magazin: Nick Pope, militarii si OZN-urile (Autor: Dan D.
REVISTA MAGAZIN: CIA ne invita sa-i citim DOSARELE X (Autor: DAN D. FARCAS) Intr-o maniera oarecum neasteptata, pe 21 ianuarie 2016, pe site-ul oficial al CIA a aparut o nota intitulata FA O INCURSIUNE IN DOSARELE X DE LA NOI, cu aluzie la OZN-uri.
Pe 2 mai 2016, revista Nature anunta ca acest telescop a gasit, la doar 40 de ani lumina departare, un sistem planetar, numit acum Trappist-1, avand trei planete, de marimea Pamantului, care orbiteaza in jurul unui soare palid, din categoria pitica rosie ultrarece”, avand o zecime din dimensiunea soarelui si 0,05% din stalucirea ei, fiind doar un pic mai mare decat Jupiter.
Berbec Berbecii sunt chinuiti de procese de constiinta pentru ceea nu au facut, dar ar fi putut sa faca. Saptamana aceasta, Berbecii vor da dovada de un pragmatism atipic.
Merita sa-i consacram un comentariu intarziat, fie si deoarece opiniile exprimate de ea au fost folosite recent, intr-un articol publicat intr-o alta revista din Romania, ca o autoritate pentru a argumenta ca pretinsele rapiri extraterestre nu sunt altceva decat paralizii in timpul somnului sau false amintiri produse prin regresie hipnotica.
Nutritionistul a participat la concursuri tematice - Ziua Regalitatii, Ziua nationala a eroilor, Iisus si apostolii sai, Ziua nationala a veteranilor de razboi, Constantin Brancusi, Ziua Internationala a Dansului, a frecventat biserica puscariei si a scris articole pentru revista Sport si Sanatate.
El a mai spus ca un om de 60 si ceva de ani, cu inalte autorizatii de securitate, i-a relatat in detaliu despre misteriosul caz Rendlesham Forest si despre modul in care au fost implicati, cu siguranta, extraterestrii. Sursa: Revista Magazin
O parte au fost publicate in revista trimestriala International UFO Reporter (IUR), a CUFOS, una dintre cele mai bune reviste OZN din lume, editat pana in 2010, in format tiparit, apoi doar electronic.
Revista Magazin informeaza: OZN-uri urmarite de NORAD (Autor: DAN.D: FARCAS) Pe 25 iunie 2016 la Alien Cosmic Expo in Brantford Ontario, Canada, a avut loc o reuniune nationala canadiana pentru cautarea adevarului privind OZN-urile si extraterestrii, considerata cel mai important eveniment de acest gen din acest an.
Festivitatea de Ziua Nationala va incepe la ora 11.00, in Piata Arcului de Triumf, cand este programata sosirea presedintelui Klaus Iohannis. Va urma salutul Drapelului de Lupta, trecerea in revista a Garzii de Onoare si salutul garzii.
Revista MAGAZIN informeaza: OZN-uri la inceput de secol XX (Autor: DAN D. FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am inceput sa prezint cazuri istorice din cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei).
Astfel, de exemplu, revista franceza OZN LUMIERES DANS LA NUIT a supus fotografiile de la Cluj-Napoca unor expertize foarte exigente, inainte de a le publica, transmitandu-le, in acest scop, laboratoarelor belgiene LAET (Bruxelles).
google-analytics.com