Cautare

942 de rezultate pentru "revista" (3.03 secunde)
Revista Magazin informeaza: Exista o baza secreta OZN in Lacul Vidraru? (Autor: DAN D. FARCAS) Pe latura sudica a Muntilor Fagaras, cei mai inalti din Carpatii Romanesti, pe raul Arges, se afla barajul VIDRARU, de 166 metri inaltime.
Revista Magazin informeaza: Caruselul luminos de la Nanesti (Autor: DAN D. FARCAS) In anul 1998, scriitorul Ion Hobana, astronomul Harald Alexandrescu si subsemnatul am luat initiativa de infiintare a Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN), ca o organizatie de specialisti din diferite discipline relevante in cercetarea OZN.
Ciprian Ardelean si Marius June au publicat, in revista RUFOR, nr. 7, o intamplare care s-ar fi petrecut la inceputul secolului trecut.
Masinile sunt aliniate in curtea muzeului, sub o copertina, ca niste soldati la revista de front. Cateva au capota ridicata si motoarele pornite.
Intalniri stranii In revista RUFOR, Peter Leb relata cazul doamnei S. din Brasov, vanzatoare, avand 27 ani in 1994. Neinteresata de fenomenul OZN si nereligioasa, ea a avut mai multe intalniri stranii, prima la 12 ani.
a trecut in revista, in cursul corespondentei, a examinat si a respins pe rand explicatiile alternative la cele intamplate: inscenare, vis, halucinatii, atacuri epileptice, vedenii, posedari, efecte ale unor plante halucinogene din zona ori chiar rapire OZN.
In timp ce facea Evenimentul Zilei a coordonat si activitatea ziarului Expres Magazin, si Revista Fenomenelor Paranormale. Era un tata sensibil si bland, isi iubea enorm cei doi copii, asa cum isi iubise mama atat de mult incat mi-a parut ca n-a suportat pierderea ei.
Relocarea a fost chiar publicata, accidental, in revista Ministerului Apararii, desi putini au observat. Operatiunea si-a asumat un nou rol, supravegheat de Pentagon.
Consilierul premierului si totodata presedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, istoricul Marius Oprea (foto), a afirmat in revista a€žApropoa€œ ca fostul presedinte al RomA¢niei, Ion Iliescu, are o mare problema:
Cu putin timp inainte de conferinta, el a difuzat un text critic impotriva articolului The Science Behind UFOs publicat de Phil Plait in revista Astronomy Magazine, articol pe care-l numea un splendid exemplu al falimentului intelectual al pseudostiintei si anti-ufologiei.
Puthoff a fost atat de impresionat de aceasta intamplare incat a scris si a publicat despre ea un articol intr-o revista de specialitate.
Dupa cateva zile de la aceasta intalnire, Russel Callaghan, redactor la revista UFODATA, a primit un telefon de la un barbat numit Spyros Melaris.
Doar pana la primavara va mai exista aceasta presiune, apoi va trebui sa treci in revista ce ai reusit sa realizezi, sa gestionezi cu atentie pasii pe care ii mai ai de facut si sa dai coerenta parcursului tau profesional.
Leslie Kean a petrecut apoi ore intregi trecand in revista o seama de documente neclasificate, pentru ca proiectul, de 22 de milioane de dolari, a functionat in mare parte in alb (adica nu sub un nivel special de acces), fiind ascuns in bugetul enorm de aparare, cu doar o parte din el clasificata.
Detaliile acestor cercetari au fost publicate recent in revista Genome Research. Un copil nascut mort Nolan a declarat in martie 2018 pentru BBC News:
Asa cum era si de asteptat, armata SUA nu este straina de acest proiect, dupa cum reiese din prestigioasa revista de informatii militare Jane's Defence Weekly.
Cotrobaind deunazi prin valiza cu fluturi dintr-o boxa, am regasit un exemplar dintr-o revista din anul 1995, in care am publicat un interviu - fulminant pentru acea vreme-, cu Profesorul univ.
FARCAS) Revista New York Magazine, din 20 martie 2018 a publicat un amplu grupaj de materiale intitulat MOTIVE CA SA CREDEM, cu referire la recentele dezvaluiri privind interesul militarilor in fenomenul OZN.
E bine sa treci in revista toate ratele, facturile si ce stii ca mai ai de platit ca sa nu trebuiasca sa dai mai multi bani odata cand te intorci din concediu.
Dupa cum a scria revista Der Spiegel, rapoartele care veneau din China, Danemarca, Germania, Iran, Italia, ori Suedia erau rezultatul unei zvonistici transatlantice, cu sursa intr-o America mereu avida de stiri iesite din comun.
google-analytics.com