Cautare

3149 de rezultate pentru "restrictie de apa" (4.66 secunde)
Ce restrictie s-a ridicat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania si politia rutiera au dat o veste buna tuturor soferilor.
Exista foarte putini conducatori auto care nu au fost niciodata opriti in trafic de agenti rutieri. ... Traiesc cu impresia ca au o multime de drepturi, iar politistul rutier trebuie sa le respecte si sa faca doar treburi justificate.
Intre 1997 si 2013 a fost director executiv al Centrului National pentru Dezvoltare Durabila din Romania, iar din anul 2013 este presedintele Clubului de la Roma (Centrul European de Cercetare din Viena, Austria).
Gerota - Bucuresti Invadati de bacterii - De la o vreme incoace, moda pare sa cuprinda si bolile, scotandu-le la defilare, pe rand. Un nedorit loc de frunte in topul suferintelor cu raspandire de masa il ocupa cistitele, o boala care le chinuie mai ales pe femei.
unii dintre oameni nu si-au mai facut baie de mai bine de doua saptamani. ... Incepand de ieri, cei peste 200 de oameni au putut sa-si faca baie, mai ales ca unii dintre ei nu mai vazusera apa calda de mai bine de doua saptamani.
Un port foarte micut , din larg nu se vedea mai nimic, deci prima impresie e inselatoare .Este o insule muntoasa, unde altitudinea ajunge pana la 1628 de metri. ... Cu fenomene geologice ciudate, pe care le gasim in subteran, sub forma de stalactite, stalacmite sau lacuri!
Vorbea in postarea de ieri despre dragostea pentru natura care este unul dintre elementele de baza pentru a incepe sa-ti creezi o gradina. ... In generozitatea ei natura iti impartaseste dragostea ba, chiar mai mult,darurile ei te ajuta sa-ti depasesti si disconfortul ceat de anumite boli.
Daca vreti sa organizati o petrecere, evident ca nu trebuie sa lipseasca din meniul de bauturi Campari. Iata cateva retete inedite propuse de revista Beau Monde: ... - Campari - Cinzano - Apa minerala Skyy Tonic: - Skyy - Apa tonica Skyy Long dring:
FARCAS) Pe latura sudica a Muntilor Fagaras, cei mai inalti din Carpatii Romanesti, pe raul Arges, se afla barajul VIDRARU, de 166 metri inaltime. Pe coronamentul acestuia trece un drum, parte din TRANSFAGARASAN Barajul colecteaza apa intr-un lac cu suprafata de aproximativ 9 kilometri patrati.
Imprumutul de 12 milioane de lei, garantat de municipalitate, necesar pentru ca societatea Apa Canal sa-si plateasca datoriile, a fost aprobat joi dupa-amiaza de toti consilierii locali, indiferent de culoarea politica a acestora.
Primarul Dumitru Nicolae se va transforma in Dumnezeu daca in acest fel va merge mai bine treaba la societatea Apa Canal.
Partidele reprezentate in Consiliul Municipal Craiova sunt chemate sa-si trimita reprezentantii in Consiliile de Administratie ale regiilor de autoritate publica. Dupa algoritm, PSD pierde sase, Alianta castiga sase, iar dupa procedura de vot, Alianta poate decide orice, detinand majoritatea simpla in legislativ.
Ion Stefan s-a hotarit sa rupa tacerea si sa spuna cine sint cei care au complotat in scopul demiterii lui din functia de director general al societatii Apa Canal.
Sint sanse mari ca Partidul Conservator sa piarda in intregime controlul asupra societatii Apa Canal.
Marin Costel spune ca vrea sa faca doar lucruri bune la Apa-Canal. Noul director, numit de consilierii locali la societatea din subordinea municipalitatii, a precizat ieri ca va continua proiectele bune incepute de predecesorul sau, Ion Stefan.
35.000 hectare de teren din judetul Dolj care apartin persoanelor inscrise in Organizatii ale Utilizatorilor de Apa (OUA) vor fi irigate incepand cu 15 aprilie.
Rapiditatea cu care alesii municipali au aprobat pe banda rulanta, in circa 40 de minute, cele 498 de hotariri aflate pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local desfasurate joi dupa-amiaza, a fost tulburata doar de interventiile presedintelui IMM-urilor galatene, Marian Filimon, si mai ales a fostului director general al Apa Canal, Ion Stefan, care a luat cuvintul inainte de inceperea sedintei, criticind aspru hotarirea de scumpire cu 37% a pretului metrului cub de apa rece, pe care o considera nejustificata, afirmind ca societatea pe care a condus-o a reusit performanta negativa de a ajunge in numai 2 luni de la profit la pierderi.
Ion Stefan, fostul director al societatii de interes local Apa Canal, a acuzat municipalitatea, in calitate de presedinte al Organizatiei Judetene a Partidului Verde, ca distruge orasul din punct de vedere ecologic.
Pensiunea construita mai mult sau mai putin legal de catre consilierul local Gheorghe Lamureanu (foto) in Agigea functioneaza fara nici un fel de probleme cu apa pe care o fura cu seninatate de la RAJA. ... Astfel, potrivit unui document emis de SC RAJA S.
Directorul Directiei Silvice Constanta se zbate in fiecare zi sa faca rost de fonduri pentru a achita datoriile de la Herghelia Mangalia, care depasesc la momentul actual 200. ... "Datoriile persista la Herghelia Mangalia, mai avem si pe la ENEL, Regia de Apa, care ajung la 600.
google-analytics.com