Liberalii din structurile de conducere ale judetului Caras Severin au declansat un razboi al orgoliilor. Primarul municipiului Resita, Liviu Spataru (PNL), il acuza pe vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Horia Irimia (PNL), de „imixtiune grosolana in activitatea administrativa a municipiului“, dupa ce Irimia ar fi initiat pe siteul sau un sondaj referitor la activitatea primariei.
Primarul, Liviu Spataru, a aflat din presa locala ca Horia Irimia a gazduit pe siteul sau personal recent lansat un sondaj de opinie prin care vizitatorii erau invitati sa-si exprime parerea in legatura cu activitatea Primariei Resita din ultimul an. Inititiva l-a nemultumit pe cel vizat, cu atat mai mult cu cat rezultatele relevau ca aproape jumatate dintre respondenti considerau activitatea primariei foarte slaba, iar aproximativ un sfert mai slaba chiar decat in anii anteriori.
Spataru a apreciat demersurile lui Irimia drept „gesturi politicianiste ieftine“ si o „goana dupa imagine personala cu orice pret“, prin „calcare peste cadavre si lipsa de fair-play“. Horia Irimia a declarat ca nu isi poate asuma raspunsurile vizitatorilor, pentru ca reflecta opinia acestora, si nu a sa. El a spus ca sondajul nu se refera la primar, ci la primarie.