Cautare

1227 de rezultate pentru "razvan dumitrescu" (4.36 secunde)
Redeschiderea Hergheliei Mangalia, prilej de a atrage noi categorii de turisti Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism(ANT), Razvan Filipescu, a participat la evenimentul hipic organizat cu ocazia redeschiderii complexului Hergheliei Mangalia catre publicul larg.
Cei trei specialisti, Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale si lector la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor, precum si a perioadei de asteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.
Razvan Sandulescu si Simona Gherghe au mers la o clinica specializata in ecografii de sarcina. Razvan si Simona au venit cu masinile personale si au intrat impreuna pe usa institutiei medicale, vizibil emotionati si nerabdatori.
Razvan Ciobanu a murit intr-un accident cumplit. ... Conform unor surse, Razvan Ciobanu ar fi suferit o fractura cranio-cerebrala, avea ruptura de organe si hemoragie interna. ... Razvan Ciobanu a murit intr-o situație critica.
Cine a vazut o porcarie mai mare decit circul provocat de demisia invizibila a ministrului de Externe, Mihai Razvan Ungureanu?
Razvan Lucescu (53 de ani), antrenorul lui PAOK Salonic, considera ca FCSB are valori in echipa, insa implicarea totala a lui Gigi Becali ii este daunatoare.
Razvan, are 21 de ani si este din judetul Mures. ... Razvan este urmarit in baza unui mandat de executare emis de Judecatoria Vaslui, fiind condamnat la 7 ani de inchisoare, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Razvan, are 21 de ani si este din judetul Mures. ... Razvan este urmarit in baza unui mandat de executare emis de Judecatoria Vaslui, fiind condamnat la 7 ani de inchisoare, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Razvan Gabriel Trifan, in varsta de 34 de ani, si sotia acestuia, in varsta de 32 de ani, si-au pierdut viata, marti, intr-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judetul Mures.
Razvan Lucescu s-a enervat. ... Avem jucatori talentati, insa, din punct de vedere educational, suntem la nivelul zero, asta e cea mai mare problema, asta trebuie sa ne preocupe" , a declarat Razvan Lucescu.
Emotii mari pentru Irina si Razvan Fodor! ... Iata ce ne-a marturisit Razvan despre plecarea Irinei in America Express!
Cristian Sorin Dumitrescu, deputat PSD de Vrancea, membru in Biroul Executiv al PSD, purtatorul de cuvint al grupului parlamentar PSD - administrator si membru in Consiliul de Administratie al Societatii Comerciale de Antreprenoriat in Constructii, Industrie, Transporturi, Comert si Servicii CONTRANSIMEX SA (mandatul a expirat pe 10 aprilie 2005);
La sfarsitul lunii ianuarie, deputatul minoritatilor nationale, Liana Dumitrescu, a incetat din viata, la numai 38 de ani, in urma unei boli cerebrale rare. Reprezentanta in Parlament a minoritatii macedonene din Romania, Liana Dumitrescu a obtinut la alegeri 11.814 voturi.
Deputatul PSD Cristian Dumitrescu a precizat ca proiectul este “incoerent“ si lasa marje de interpretare. ... Indisciplinatul Ponta Dupa o jumatate de ora de consultari pentru revenirea la dezbaterea proiectului de lege, deputatul PSD Cristian Dumitrescu a incercat sa evite votarea invocand retrimiterea proiectului la Comisia Juridica.
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
Adica este o cerere foarte mare pentru emitentul respectiv, lucru pe care îl banuim ca se datoreaza cresterii pretului petrolului pe plan international", explica agentul de bursa, Adina Dumitrescu, fara sa-si ia ochii de la piata.
Presedintele tinerilor social-democrati din filiala Bucuresti, Vlad Dumitrescu, le-a prezentat invitatilor noua incinta situata la etajul superior al cladirii in care fiinteaza sediul PSD Bucuresti, explicandu-le ca, initial, acest club fusese gandit ca un centru multi-media.
Delegatia Permanenta a PNL, reunita la inceputul saptamanii la Iasi, a decis sa-l sustina pe Constantin Ticu Dumitrescu pentru a face parte din noua componenta a Colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.
Un lucru este sigur - presedintele Colegiului CNSAS va fi Ticu Dumitrescu (foto). Luni seara, Consiliul National de Conducere (CNC) al Aliantei si-a asumat desemnarea lui Constantin Ticu Dumitrescu pentru functia de presedinte al Colegiului CNSAS.
"Nastase e baiat destept, are forta sa se redreseze" Pe de alta parte, cum-necum, Iliescu si Geoana au reusit sa stopeze hemoragia parlamentarilor PSD, astfel incat, ieri numai doi deputati, Eugen Bejinariu si Zamfir Dumitrescu, si-au dat demisia din partid.
google-analytics.com