Organizatia Municipala PSD Bucuresti a inaugurat ieri in prezenta liderului ei, Dan Ioan Popescu, si a invitatilor Ion Iliescu si Adrian Nastase un nou spatiu destinat socializarii membrilor social-democrati, intitulat „Clubul Tineretului“, unde acestia au la dispozitie Internet si karaoke.
Presedintele tinerilor social-democrati din filiala Bucuresti, Vlad Dumitrescu, le-a prezentat invitatilor noua incinta situata la etajul superior al cladirii in care fiinteaza sediul PSD Bucuresti, explicandu-le ca, initial, acest club fusese gandit ca un centru multi-media.
Intrarea in Clubul Tineretului social-democrat este flancata de o masa de ping-pong, in timp ce in hol se gasesc mai multe fotolii de piele. Salile adiacente sunt prevazute cu 14 calculatoare conectate la Internet, opt televizoare pentru operarea revistei presei si o orga cu un serviciu de karaoke pentru cei pasionati de muzica.
Dumitrescu a precizat ca in cadrul clubului se executa in permanenta monitorizare TV si revista presei pentru fiecare calup de stiri si a mentionat ca accesul la Internet este permis pentru toate persoanele, indiferent daca sunt membri si simpatizanti ai PSD sau nu.

„Love me tender“, cu intonatii pesediste

Adrian Nastase a gasit ideea deschiderii acestui club drept una „extraordinara“, aratand ca sedintele formale, cel putin pentru tineri, sunt mai putin atragatoare. El a precizat ca se intentioneaza extinderea acestor cluburi si pentru alte segmente de varsta sau profesionale. Nastase a opinat ca informatia transmisa prin intermediul calculatoarelor este una „de tip fast-food“, in timp ce lectura permite si posibilitatea reflectiei.
Si fostul presedinte al PSD Ion Iliescu a folosit, de asemenea, prilejul pentru a se lansa intr-o serie de reflectii asupra istoriei comunicarii umane, incepand de la cea orala pana la era societatii informationale.
Ion Iliescu, Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu au fost primiti in sala prevazuta cu sistem karaoke pe melodia „Love me tender“ al lui Elvis Presley, interpretata chiar de purtatorul de cuvant, Octavian Petrovici.
Acest gest a fost de natura sa-l impresioneze pe Adrian Nastase, care a mentionat ca va furniza clubului doua amplificatoare si doua chitare electrice care nu-i mai folosesc.