La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 07:15 Sectia 5 Politie a fost sesizata despre faptul ca intr-un imobil situat in Aleea Tomesti, sectorul 4, se afla o persoana necunoscuta.
Ajunsi la fata locului politistii au depistat un barbat care a declarat verbal si in scris ca se numeste H. Adrian, ca este in varsta de 22 de ani si ca este din judetul Vaslui.
Acesta, prin escaladarea gardului imprejmuitor si fortarea unei ferestre, a patruns in locuinta mentionata de unde a furat un aparat foto si o pereche de ochelari.
In urma investigatiilor, politistii au stabilit ca persoana suspecta se numeste I. Razvan, are 21 de ani si este din judetul Mures.
Din verificarile ulterioare, a rezultat ca I. Razvan este urmarit in baza unui mandat de executare emis de Judecatoria Vaslui, fiind condamnat la 7 ani de inchisoare, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 5, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, distrugere si fals privind identitatea, I. Razvan urmand a fi incarcerat in baza mandatului de executare a pedepsei inchisorii.