www.libertatea.ro informeaza: Razvan Sandulescu si Simona Gherghe au mers la o clinica specializata in ecografii de sarcina. Razvan si Simona au venit cu masinile personale si au intrat impreuna pe usa institutiei medicale, vizibil emotionati si nerabdatori.
Un amanunt interesant: mai multe vedete feminine din cadrul trustului unde lucreaza si simpatica blonda, dar si sotiile unor vedete masculine, cum este cazul consoartei lui Mihai Morar, au calcat pragul respectivei clinici, renumita pentru profesionalismul medicilor, scrie WOWbiz.ro.
Dupa aproximativ 45 de minute, Simona si Razvan au iesit fericiti si zambitori, bucurosi de vestile primite de la doctori. De emotie, iubitul prezentatoarei i-a dat un sarut romantic de despartire, chiar daca se aflau in mijlocul bulevardului, ignorand traficul intens.
Simona Gherghe isi doreste din ce in ce mai mult sa devina mama, fapt care a impins-o in gura tuturor apropiatilor, mai ales a socrilor, care isi doresc ca nora lor sa imbrace mai intai si mai repede rochia de mireasa, urmand ca mai apoi sa se gandeasca la un copil.
Imi doresc foarte mult un copil. Cand o sa fie, e mai mult decat bine primit si dorit. Cred ca am o problema cu ideea de a organiza o petrecere foarte mare.
Cand o sa se intample, o sa se intample. Poate o sa fim doar noi doi, habar nu am, cum o sa simtim in momentul in care o ss facem si pasul acesta spre marea multumire a familiilor ca, pana la urma, stii cum e, aproape ca ne casatorim pentru cei dragi care insista. Parintii in general isi doresc sa vada copiii bifand si aceasta etapa din viata lor, a spus recent Simona Gherghe.