Cautare

1227 de rezultate pentru "razvan dumitrescu" (4.54 secunde)
Familia Vasilica si Dan Dumitrescu din Craiova ne-a sesizat in legatura cu actiunea de montare a contoarelor noi de energie electrica de catre furnizorul local, compania ceha CEZ.
MedLive.ro va prezinta un interviu cu dna Catalina Dumitrescu, psiholog si psihoterapeut clinician, cu care am discutat despre efectele negative ale acestei legaturi de intimitate cu televizorul. ... In primul rand, televizorul este cea mai ieftina distractie, spune psihologul Catalina Dumitrescu.
SIMONA DUMITRESCU, prima femeie din Romsnia care a participat la Maratonul de la Polul Nord 2017, a cucerit locul II si Medalia de Argint. ... SIMONA DUMITRESCU a intrecut-o pe campioana la maraton Kit Ching Yiu (Hong Kong), participanta la J.O.
Dialogul lui Becali a avut loc cu Balint si Ilie Dumitrescu, aflati in studioul TV. ... Din studio, Ilie Dumitrescu l-a sfatuit pe Becali sa-si ia licenta Pro.
Radu Daraban - floreta individual, Rares Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu si Florin Zalomir - proba de sabie pe echipe si invidual, Simona Alexandru, Ana Maria Branza si Anca Maroiu - proba de spada pe echipe si individual, Bianca Pascu - proba de sabie individual.
Diana Dumitrescu (29 de ani) si Ducu Ion (31 de ani) au hotarat sa incheie o casnicie care parea perfecta.
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
Doamna doctor Ruxandra Dumitrescu, medic primar obstetrica-ginecologie, cu supraspecializare in tratamentul infertilitatii, asistent universitar, cu multiple competente, a ales sa-si dedice intreaga energie si pasiune pentru a-i ajuta pe cei care isi doresc un copil, pe cei disperati, pe cei ale caror incercari repetate au esuat, pe cei care nu au putut fi ajutati in clinicile clasice, dar care continua sa caute si sa spere, sa-i ajute sa aiba si ei bucuria unei familii implinite in jurul unui copil sanatos.
Silvia Dumitrescu are probleme mari de sanatate. ... Suferinta Silviei Dumitrescu dureaza de ani buni, iar solista se vede nevoita sa-si accepte afectiunea deoarece nici macar medicii de la Viena nu au reusit sa-i ofere un leac.
NESCAFE a aratat in cadrul unui eveniment inedit, care a avut loc la Sky Bar de pe Calea Dorobantilor, ai carui invitati speciali au fost Chef Florin Dumitrescu ai medicul nutririonist Mihaela Bilic, ca raspunsurile la intrebarile adresate de catre jurnalisti sunt mai simple decat am fi crezut, un rol esential in mentinerea unui stil de viata sanatos avandu-l pastrarea masurii in toate.
Dupa sase ani de existenta practic inutila, in mintile naivilor sau ale celor plecati din tara dupa miscarea populara din decembrie 1989 aparuse speranta ca numirea lui Ticu Dumitrescu in fruntea CNSAS va face ca aceasta institutie sa-si indeplineasca, in sfarsit, rolul:
Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a devenit membru PNL o data cu preluarea conducerii diplomatiei romanesti. ... Ajuns ministru de Externe in noul Guvern, Mihai Razvan Ungureanu s-a inscris in PNL.
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu (foto), considera ca in Romania este necesar ca legile sa fie puse in aplicare, insa nu este momentul demararii unei adevarate revolutii iacobine, cu taieri de capete, in domeniul coruptiei.
Premierul Calin Popescu Tariceanu considera ca Razvan Orasanu si-a indeplinit foarte bine mandatul de presedinte al AVAS, continuand procesul de eliminare a coruptiei din cadrul institutiei, accelerand privatizarea si majorand nivelul de recuperare a datoriilor bugetare, precizeaza Guvernul.
Afirmatia apartine viceprimarului liberal Mircea Razvan Cristea, care este nemultumit de performantele sportive obtinute de judetul nostru, comparativ cu alte zone din tara. ... Consiliul Local a participat la finantarea echipei Otelul vreme indelungata, dar, la un moment dat, colaborarea s-a incheiat", afirma Mircea Razvan Cristea.
In cadrul conferintei de presa sustinute ieri, viceprimarul liberal Mircea Razvan Cristea a declarat ca sondajul comandat de partid pentru desemnarea persoanei care va candida la fotoliul de edil sef al orasului a fost finalizat, urmand ca in circa doua saptamani sa se faca lansarea oficiala a "aspirantului".
Dan Duca publica un interviu, pe VoxPublica, intitulat "Razvan Theodorescu: ... Razvan Theodorescu: ... Mereu a existat aceasta intrebare, cum se simte academicianul Razvan Theodorescu in intr-un partid in care Marian Vanghelie este unul din liderii marcanti?
Vicepresedintele PDL nu va mai ocupa scaunul de ministru in Guvernul Mihai Razvan Ungureanu. Alaturi de Elena Udrea, toti ministrii PDL din Guvernul Boc nu vor face parte si din cabinetul lui Mihai Razvan Ungureanu.
Si poate ca Mihai Razvan Ungureanu, in tandem cu Presedintele Traian Basescu, reprezinta un garant.
Mihai Razvan Ungureanu, de la fost rocker, la prim-ministru Noul premier desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, a fost in adolescenta un impatimit al rock-ului, facand parte dintr-o trupa care a sustinut mai multe concerte. Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, are si alte pasiuni decat politica si serviciile secrete.
google-analytics.com