Imnul de campanie al PD-L, "Ei cu ei. Noi cu voi" a fost pus pe ritmuri de manea, intr-un videoclip cantat de Copilu de Aur, Artistu si Rudy. Potrivit Mediafax, pe fundalul unui afis imens pe care sunt imprimate siglele "PD-L. Tine cu tine", melodia este inceputa de Copilul de Aur, care canta "Sunt ei cu eiiii, noi cu vooooi". Intervine imediat Rudy, care spune: "E usor de demonstrat", iar Artistu completeaza: "Dam doar filmul inapoooooi", in timp ce face "roata" cu mainile. Copilul de Aur puncteaza: "Sa vedem mai clar tot ce e adevarat".
Si incepe explicatia de ce sunt "ei cu ei" si "noi cu voi". Pe ritmuri orientalo-manelistice, ci trei tenori ai manelelor autohtone povestesc cantand despre Dacia Logan de 70.000 de euro, "Logan. Bai, ce golan!", spun cantaretii, care completeaza ca "a venit momentul sa spunem 'gata!'".
Copilul de Aur se intristeaza si povesteste cum "Am avut odata / Opinia suspendata / Dar le-am aratat indata / Ca au facut-o lata. Lata-lata-lata".
Rudy canta si el despre caltabosi si tuica, dupa care face un duet cu Artistu: "Noi suntem 'pentru' / Ei sunt 'contra' / A venit momentul sa spunem 'gata' / A venit momentul sa intoarcem roata-a-a-a / Da-daaa!".
Imnul PD-L se incheie apoteotic: tenorii manelei spun intr-un glas: "Sunt ei cu ei. Noi cu voi!".