Cautare

356 de rezultate pentru "proteste" (3.66 secunde)
Saeful ANAF a declarat ca este constient de faptul ca mai multi angajati nu vor fi multumiti de noile conditii de acordare a stimulentelor, insa nu se asteapta la noi proteste.
proteste si motiune degeaba", pe care il puteti citi in continuare. Ne ambalam degeaba pentru ziua de astazi, marea zi a celei de-a cincea motiuni anti-Boc.
Dupa ce, in toate aceste zile de greve, proteste si motiuni, a stat tupilat si n-a zis nici pas.'
Proiectul a generat proteste din partea reprezentantilor opozitiei, acestia reclamand faptul ca nu este respectat Regulamentul. "Aceasta continua calcare in picioare a Regulamentului depaseste limita bunului-simt.
Ministerul Finantelor si ANAF au deblocat platile, dar au pus conditii sa primeasca stimulente doar cei care au meritat. Pentru perioada urmatoare, finantistii pregatesc alte proteste.
Proiectul a generat proteste din partea reprezentantilor opozitiei, acestia reclamand faptul ca nu este respectat Regulamentul. "Aceasta continua calcare in picioare a Regulamentului depaseste limita bunului-simt.
M-am saturat, in egala masura, de proteste simbolice, de vehementa la televizor si capete plecate in Parlament. M-am saturat de rivalitatile din interiorul Opozitiei.
Liderii PNL si PSD participa impreuna astazi la festivitatile organizate la Iasi, cu ocazia Unirii Principatelor Romane. La evenimentele organizate pe 24 ianuarie la Iasi participa presedintele Traian Basescu, membri ai Guvernului si parlamentari, dar si oficialitati locale.
Sindicatele au amenintat neconvingator cu proteste, in loc sa comenteze punctual pe modificarile la Codul Muncii, care este posibil sa treaca si el prin asumarea raspunderii guvernamentale.
Opozitia anunta motiune de cenzura, iar sindicatele incep de luni proteste in toata tara. Forma finala a Codului Muncii a fost aprobata.
UDMR se enerveaza, de la o zi la alta, atat de rau incat moderatul Kelemen Humor ajunge sa vorbeasca de proteste de strada;
In momentul in care Guvernul Boc, la ordinul Presedintelui Traian Basescu, va incerca sa forteze nota, pentru a modifica, in mod nedemocratic si neconstitutional, calendarul alegerilor ori legislatiei electorale, parlamentarii opozitiei nu se mai pot margini la obisnuitele proteste.
Anul acesta a inceput cu proteste in Ungaria si acum in Romania", considera Parvulescu. "In Romania factorul declansator a fost interventia neispirata si provocatoare a presedintelui Traian Basescu, iar manifestatiile pro Arafat au fost doar scanteia, nu cauza protestelor.
A fost o smecherie ieftina dar, astea trei zile de proteste au fost transmise la tv si toata lumea a vazut ca romanii care ies in strada stiu foarte bine ce spun:
Cat despre proteste, sunt multi amatori de violente care se duc acolo taman pentru asta. Daca sitauatia asta conflictuala degenereaza, nimeni nu stie ce s-ar putea intampla.
Indiferent daca este valabila una, alta sau ambele cauzalitati, astazi guvernul sau ministrii nu participa decat foarte rar la promovarea unei initiative guvernamentale mai dure pentru populatie, decat poate atunci cand raspund cate unei motiuni de cenzura (...) In trei zile de proteste cu violente, guvernul a fost ascuns, politicienii puterii au tacut.
Cat o poate duce, cu proteste permanente de strada? Unde se va ascunde pana in noiembrie? Cine mai crede ca se poate fura la vot, fara o explozie sociala si apoi o judecata a intregului lot CPEx?
Va fi nevoita fie sa lase guvernarea, fie sa faca multe compromisuri. Si, daca-i consoleaza cu ceva pe cei de la Putere, si la Washington au inceput proteste asemanatoare.
DeCeNews informeaza : SUA il avertizeaza pe Basescu la fel ca pe Mubarak Departamentul de Stat al SUA se delimiteaza de actiunile de protest din ultimele zile din Romania, facand un apel atat protestatarilor cat si autoritatilor de a se abtine de la orice fel de violente.
(continuare) - Ce solutii credeti ca ar fi cele mai bune pentru calmarea situatiei? S-a vorbit despre remanierea guvernului, despre guvern de tehnocrati, despre alegeri anticipate, despre suspendarea presedintelui.
google-analytics.com