Laura Cernahoschi publica pe VoxPublika articolul "Cronica unui esec anuntat: proteste si motiune degeaba", pe care il puteti citi in continuare.
Ne ambalam degeaba pentru ziua de astazi, marea zi a celei de-a cincea motiuni anti-Boc. Cele doua voturi de care mai este nevoie pentru a darama o guvernare inepta nu vor fi gasite, sindicatele nu vor strange 80.000 sau 100.000 de mii de oameni in strada (a doua cifra ii apartine lui Oprescu).
Votul pe motiune e blocat de manevra de interdictie a votului din PDL, iar sindicatele se vor plange ca autocarele le-au fost blocate pe drumul spre capitala. Chiar daca vor face ceva scandal, diseara protestatarii se vor duce inapoi acasa si totul va reveni la saracia obisnuita.
Ce se va intampla, de fapt, azi? Sindicatele vor cheltui o gramada de bani cu deplasasarea, iar bucurestenii se vor chinui sa ajunga la locurile de munca unde, cel mai probabil, sunt platiti prost, deoarece Romania nu da semne de iesire din criza. In sprijinul celor din urma, avem niste rute ocolitoare si traseele alternative ale RATB, pe noul nostru site, B365.ro.