Cautare

290 de rezultate pentru "progresul segarcea" (3.23 secunde)
„Ne-am axat pe informarea persoanelor din tot judetul, astfel ca au fost organizate activitati si în celelalte orase - Bechet, Bailesti, Filiasi, Dabuleni si Segarcea.
„Ne-am axat pe informarea persoanelor din tot judetul, astfel ca au fost organizate activitati si în celelalte orase - Bechet, Bailesti, Filiasi, Dabuleni si Segarcea.
„Alt factor care contribuie la triplarea preturilor la case este si proiectul magistralei de gaze pe distanta Craiova - Segarcea - Bailesti - Calafat, care atrage cumparatorii în zonele respective“, a declarat Ionel Ionescu.
„Alt factor care contribuie la triplarea preturilor la case este si proiectul magistralei de gaze pe distanta Craiova - Segarcea - Bailesti - Calafat, care atrage cumparatorii în zonele respective“, a declarat Ionel Ionescu.
„Am avut o întâlnire cu cei de la BAMESA si cu reprezentantii ARIS si au vizitat câteva locatii din zona Craiovei si din orasele Filiasi si Segarcea.
"A început deja sa se recolteze porumbul timpuriu si floarea-soarelui în sudul judetului, în zona Macesu de Jos si undeva pe lânga Segarcea, dar zilele viitoare va începe campania si în alte zone ale judetului", a spus directorul DADR Dolj, Cornel Popa.
Plangerile inregistrate in acest an la Protectia Consumatorului impotriva unor service-uri auto au fost depuse in luna februarie, una de un cetatean din Segarcea, iar alta de un craiovean.
Principalele obiective din lista de investitii pe anul in curs ar fi drumul de la Lacrita la Cosoveni si cel de la Craiova prin Breasta pana la limita cu judetul Mehedinti dar si finalizarea lucrarilor la soseaua Craiova-Segarcea.
"Va porni din Bucuresti, va trece pe la Videle, Alexandria, Rosiori, Segarcea si va ajunge pana la Podul de la Calafat.
Segarcea - 3.004 someri, din care 315 indemnizati; Bechet - 1.122 de someri, din care 229 indemnizati; Filiasi - 642 de someri, din care 413 indemnizati.
Alte 14,3 milioane de lei sunt destinare cofinantarii unor proiecte de reabilitare a drumurilor judetene Calafat-Ciupercenii Noi, Craiova-Podari-Segarcea, Lacrita-Cosoveni, Craiova-Brabova pana la limita spre Mehedinti a judetului, Teslui-Pielesti pana la limita cu judetul Olt si modernizarii ambulatoriului Spitalului Clinic Judetean (SCJ) Craiova.
Viata la tara si investitiile in modernizarea fermelor, tentante In asteptarea unor masuri active, la Conferintele de informare si consiliere ale fermierilor pentru accesarea fondurilor nerambursabile disponibile prin APDRP si a subventiilor implementate prin APIA (organizate zilele acestea, la Melinesti, Bailesti si Segarcea), doljenii si-au manifestat preferintele pentru cateva dintre ele.
"Taxa de inscriere este de 50 de lei, la care se adauga o cotizatie de un leu/cap de animal/an", a declarat Stefan Padeanu, presedintele Asociatiei Crescatorilor de Ovine si Caprine (din Segarcea), recunoscuta de Federatia Crescatorilor de Ovine si Caprine din Romania.
DJ 561, un tronson de 26,7 kilometri intre Segarcea si Carna (Dunareni), a fost semnat avand o valoare de circa 45,5 milioane de lei.
De asemenea, printre viitorii contribuabili de talie mare se numara si MAT Craiova, Flormang, Remat, Sucpi, Fratii Bacriz, Proiect SA, Cervina Segarcea, Constructii Montaj.
Printre creditorii Piscicola SA se mai numara Primariile din Goicea, Carna, Segarcea si Craiova, AVAS, ADS, ANPA Bucuresti, ANIF, Roquette SA etc.
Mihai Anghel are o afacere puternica in agricultura, controland firma Cerealcom, respectiv in domeniul vinificatiei, prin Domeniile Coroanei de la Segarcea.
Budureasca, Corcova, Cramele Ceptura, Cramele Recas, Davino, Domeniile Sahateni , Domeniile Coroanei Segarcea, Halewood Romania, Liliac Transylvania, Petro Vaselo, Prince Stirbey, Senator Wine, S.E.R.V.E.
Cei mai mari cultivatori care au solicitat sprijin financiar in acest an sunt Cervina Segarcea - 9.800 de hectare, Oltyre - 9.266 de hectare, Isolde Farms - 3.200 de hectare, Statiunea Dabuleni - 2.800 hectare si Agroindustriala Giubega - 1.030 de hectare.
Parteneri ai evenimentului de la Craiova sunt RECON, Societatea de Constructii in Transporturi Bucuresti, MITLIV, CIVITAS si Domeniul Coroanei Segarcea.
google-analytics.com