Reteaua de magazine Alcom si-a stabilit programul de functionare pentru zilele de sarbatoare care se apropie.

Pentru a veni in sprijinul clientilor, magazinele Alcom vor functiona dupa programul normal atit in ziua de 30 noiembrie, de ziua Sfintului Andrei, cit si pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei. Programul nu se va modifica nici in zilele de weekend, respectiv 2 si 3 decembrie.

In Ajunul Craciunului, desi e zi de duminica, magazinele Alcom vor fi deschise intre orele 7.00 si 19.00, asa incit clientii sa poata sa-si faca aprovizionarea pentru masa festiva. Unitatile Alcom vor fi inchise doar in prima zi de Craciun, urmind ca in a doua si a treia zi de Craciun, respectiv pe 26 si 27 decembrie, magazinele sa functioneze dupa programul normal.

In zilele de 29 si 30 decembrie magazinele vor fi deschise conform programului normal de functionare, asa incit clientii Alcom isi vor putea face usor aprovizionarea pentru masa de Revelion. De asemenea, si in ultima zi din an magazinele Alcom vor fi deschise, in intervalul orar 7.00-17.00. Unitatile vor fi inchise doar pe 1 ianuarie 2007, iar pe 2 ianuarie vor functiona dupa programul normal pentru o zi de duminica. Din data de 3 ianuarie programul de lucru in reteaua Alcom va reveni la normal.