Cautare

3654 de rezultate pentru "programul rabla electrocasnice" (3.06 secunde)
In Germania lucrurile au stat mai bine datorita programului guvernamental gen "Rabla", care a stimulat piata auto cu 21,5%.
In conditiile in care a mai ramas o luna pana la finalizarea primei etape a Programului Rabla, din cele 20.
Extinderea programului Rabla si pentru persoanele juridice. 14. Reluarea exporturilor de mobila in Uniunea Europeana ca urmare a revenirii economiilor mari din Vest.
In schimb, daca rabla functioneaza, dar ar face 3.700, proprietarul poate primi alocatie. Partea proasta este ca nu se stie cine trebuie sa evalueze aceste mijloace de transport, beneficiarul sau tot angajatii Directiei.
Prime de asigurare suportate de persoana fizica independenta sau alta entitate fara relatie generatoare de venituri, castiguri de la societatile de asigurare ca urmare a contractului de asigurare incheiat cu ocazia tragerilor de amotizare, diferenta de pret pentru bunuri, servicii, alte drepturi ale pensionarilor, fostilor salariati in baza contractelor de munca sau a legilor speciale, onorarii din arbitraj commercial, vanzarea prin centrele de colectare a deseurilor (metal, sticla, hartie) sau a bunurilor mobile dezmembrate in programe guvernamentale de tipul Rabla.
Tanczos Barna a declarat ca vor exista masuri de sprijinire a celor care vor sa cumpere autoturisme noi, iar noul program Rabla va fi lansat, cel mai probabil, pe 4 februarie.
Proprietarii masinilor mai vechi de 15 ani ar putea primi de la autoritati cate 3.000 de lei pentru a le duce la casare fara a achizitiona in schimb un autoturism nou, asa cum se intampla in cazul programului Rabla.
Pe riscul tuturor, pentru ca respectiva rabla polueaza cat un autobuz vechi.
"Sper ca nu va imaginati ca eu si cu domnul Ponta am intocmit programul de guvernare pe drumul pana la Brasov".
A fost o campanie grea, o campanie in care ne-am straduit sa ne facem cunoscut programul de guvernare, sa explicam cum putem creste economia si cum putem transfera aceasta crestere in buzunarele oamenilor. ... Apoi ne-am construit mesajul si programul de guvernare pe aceste asteptari.
Peste 100 de milioane de euro vor fi investite in cei aproximativ 500 de kilometri de drumuri din cele doua judete Zecile de milioane de euro puse la bataie de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului vin prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI), cunoscut si sub numele de programul de modernizare a 10.000 de kilometri de drumuri.
Programul de navigare (browserul) cheama pagina folosindu-se de URI si HTTP, o interpreteaza conform formatarii paginii (hipertext) si o prezinta utilizatorului pe un monitor. ... Programul a rulat pe masini Norsk Data sub sistemul de operare SINTRAN-III.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Potrivit programului de lucru propus de conducerea Senatului si adoptat de plen, programul unei zile de joi incepe la ora 9,00, cu dezbateri asupra proiectelor inscrise pe ordinea de zi.
Presedintele Traian Basescu va fi externat astazi, urmand sa paraseasca Spitalul Elias in jurul orei 12.00, dar va continua individual programul de recuperare, a declarat medicul Mihai Berteanu, seful Clinicii de recuperare de la Spitalul Elias.
Data-limita pana la care social-demo-cratii vor definitiva programul de guvernare alternativ al PSD este 15 august, a anuntat purtatorul de cuvant al partidului, Cristian Diaconescu.
Liderii PDL vor prezenta luni, reprezentantilor societatii civile, Programul de guvernare, programul politic si Doctrina economica si sociala a partidului. ... Prim-vicepresedintele Theodor Stolojan va sustine un discurs axat, in general, pe Programul de guvernare, pe care PDL l-a prezentat in urma cu doua saptamani.
De remarcat este ca, in perioada 2007-2013, Romania beneficiaza de circa 4,6 miliarde euro pentru Programul operational pentru transport, 3,8 miliarde euro pentru Programul operational pentru dezvoltare regionala, 4,5 miliarde euro pentru Programul operational pentru mediu si 2,6 pentru Programul operational pentru competitivitate si inovare.
Conform deputatului UDMR, Lakatos Péter, proverbul "afara-i vopsit gardul inauntru-i leopardul" se aplica tot mai bine realitatilor care se contureaza in programul de guvernare PDL-PSD.
Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au hotarat, joi, sa prelungeasca programul dezbaterilor pe proiectul de buget de stat pentru anul 2009 si pentru zilele de vineri, sambata si duminica.
google-analytics.com