Cautare

3641 de rezultate pentru "programul de revelion" (3.40 secunde)
Programul de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti se prelungeste, incepand cu data de 9 iunie, cu doua ore, pana la 16:30, atat pentru piata spot, cat si pentru piata derivatelor, informeaza un comunicat de presa al BVB.
La nivel national, peste 10% din taloanele pentru analize din programul national de evaluare a sanatatii au fost returnate de Posta Romana Caselor de Sanatate.
Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii a definitivat lista beneficiarilor eligibili la doua dintre programele finantate de la bugetul statului. Printre cei nominalizati se numara cinci galateni la "Start" si trei la programul pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului.
Aceasta este statistica surselor de finantare pentru care cei interesati pot depune proiectele pe tot parcursul anului, programele fiind cu termene de depunere continua. Banii sunt oferiti de la Uniunea Europeana si bugetul statului roman.
Medicii veterinari concesionari sunt in situatia de a da in judecata statul pentru recuperarea datoriilor de 75 de milioane de lei acumulate in urma actiunilor veterinare efectuate in localitatile rurale cuprinse in Programul strategic, se arata intr-un comunicat al Colegiului Medicilor Veterinari.
Romanii vor putea cumpara si monta sisteme energetice ecologice, subventionate in proportie de 90% de stat, prin programul Casa Verde, demarat ieri de Executiv. Programul Casa Verde este destinat tuturor romanilor care locuiesc la casa, dar si asociatiilor de proprietari sau companiilor.
Micii întreprinzatori mai au la dispozitie 13 zile pâna la terminarea perioadei în care pot obtine fonduri nerambursabile prin Programul „eCrestere!“. Apelul pentru proiecte pentru Programul de Finantari Nerambursabile „e-Crestere!“ a fost lansat de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) în urma cu aproximativ o luna si jumatate.
Zeci de reprezentanti ai autoritatilor locale, ai serviciilor deconcentrate si ai unor ONG-uri s-au aratat ieri interesati de accesarea fondurilor europene prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013. Consiliul Judetean (CJ) Dolj a gazduit ieri un seminar de informare privind Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013.
Numarul de locuri disponibile in judet in prima faza a programului "Rabla" pare sa fie suficient, potrivit comerciantilor de automobile noi. ... Lista producatorilor si comerciantilor de masini noi din programul "Rabla 2009" a fost validata. Prima transa de rable scoase din parcul auto e de 20.000 de unitati.
In aceasta perioada destul de dificila pentru IMM-uri, cheltuielile inteligente si atragerea de fonduri nerambursabile sunt doar doua dintre potentialele solutii pentru eficientizarea managementului. Reprezentantii mediului de afaceri din Dolj, Olt si Teleorman au participat ieri la o noua intrunire SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile), organizata la Craiova.
Camera de Comert si Industrie "Oltenia", in parteneriat cu IPA CIFATT Craiova si Camera de Comert si Industrie Valcea, a organizat ieri, pentru oamenii de afaceri din regiunea Oltenia, seminarul cu tema "Servicii integrate de sprijin pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii in Regiunea Sud-Vest Oltenia".
Tinerii care incearca sa-si cumpere prima casa prin programul guvernamental cu acelasi nume au posibilitatea sa aleaga dintr-o paleta foarte mare de banci, 20 la numar, care acorda credite cu dobanda mica pentru cei care se incadreaza in conditiile de creditare.
Analistul imobiliar Ion Radu Zilisteanu spune ca programul "Prima casa" nu se adreseaza romanului mediu si nu va avea un efect semnificativ asupra pietei imobiliare. Pentru banci programul este atractiv in primul rand pentru atragerea de clienti pentru alte produse, precum cardurile sau asigurarile.
Secretarul de stat din Ministerul pentru IMM-uri, Maria Parcalabescu, a afirmat astazi in fata senatorilor ca in programul "Prima Casa" au fost semnate 753 de contracte de finantare, Senatul urmand sa dea votul asupra OUG privind acest program pe 7 septembrie.
In cele 7 luni de la lansare, prin programul "Prima Casa" au fost aprobate aproximativ 14.000 de dosare si au fost cheltuiti aproape 600 de milioane de euro. Autoritatile fac ultimele renovari la programul "Prima Casa".
Cererile pentru locuinte noi prin programul Prima Casa 2 se lasa asteptate, pentru ca oamenii trebuie sa se incadreze la anumite venituri, sunt de parere bancherii.
Programul Rabla 2010 a demarat in 18 februarie. Un tichet are valoarea de 3.800 lei, iar romanii pot da maximum trei tichete (11.400 de lei) la achizitionarea unei masini noi.
Conducerea Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale Sectorul 4 ii informeaza pe locuitorii Sectorului 4 ca, in perioada 23 - 31 decembrie 2010, programul cu publicul va fi suspendat. De asemenea, contribuabilii trebuie sa stie ca la sediile DGITL Sector 4, situate pe sos.
Programul "Rabla", editia 2011, pentru persoane fizice va demara in data de 18 martie, a declarat ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely. ... Acesta a adaugat ca si programul "Casa Verde" pentru persoane fizice, care in 2010 a avut 18.000 de solicitari, va continua incepand din luna aprilie.
Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) va suplimenta cu 30.000 numarul de tichete din Programul "Rabla" ... Primele 15.000 de tichete au o valoare totala de 57 de milioane de lei si vor putea fi utilizate dupa 1 iulie.
google-analytics.com