Cautare

3641 de rezultate pentru "programul de revelion" (2.92 secunde)
Petrecerile de revelion s-ar putea desfasura cu mai multe restrictii: doar cu certificat verde si cu pana la 30% din capacitatea locatiei - si nu mai tarziu de ora 21:00. Acestea sunt parte din propunerile CNSU care ar putea fi aprobate de guvern.
Comitetul National Pentru Situatii de urgenta a decis sa permita de revelion petrecerile in strada, cu maximum o mie de oameni si distantare. Insa nu mai tarziu de ora 9 seara. Sunt hotarari si pentru 1 decembrie, cand la festivitati pot participa maximum 400 de oameni.
Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat marti seara ca, potrivit propunerilor CNSU, in noaptea de Revelion se vor putea organiza petreceri in aer liber fara limita de participanti sau ora de inchidere, singura conditie fiind purtarea mastii.
Primarul Clujului, Emil Boc, a anuntat ca a anulat focurile de artificii din noaptea de Revelion si ca nu vor exista festivitati in orasul pe care il administreaza
Sondajele arata ca 45% dintre romani isi petrec acest Revelion acasa. Asa ca au nevoie de provizii pentru petrecerea din aceasta noapte.
Imagini filmate in vila din Bucuresti devastata de tinerii care o inchiriasera pentru Revelion. Politistii au gasit sabii si urme de sange
V-ati distrat de Revelion? ... V-ati uitat la televizor in zilele urmatoare, la buletinele de stiri, pentru a vedea cum s-au distrat romanii din alte orase? ... De ce?
Nu e prea devreme sa ne gandim ce facem de revelion. Au aparut deja primele oferte pentru vacanta de sarbatori.
ultimii 100 de concurenti in bootcamp-ul concursului X-Factor din Londra. Selectia s-a desfasurat pe parcursul a 7 luni de probe unde s-au inscris pesre 250.000 de concurenti din U.K.
Craciunul de anul acesta a adus un record de temperaturi. Ziua de 25 decembrie a fost cea mai calduroasa din istoria masuratorilor, iar cele mai ridicate valori au fost inregistrate la statiile meteo din Filaret:15,2 grade Celsius.
Culita Sterp nu va face bani de Revelion in alta tara. E sub control judiciar
Evaluarea programelor cu finantari de la bugetul statului oferite prin Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii s-a incheiat, iar Galatiul s-a clasat pe locul cinci in topul celor 11 Oficii Teritoriale ale Intreprinderilor Mici si Mijlocii din toata tara prin care s-au derulat cele noua programe finantate cu bani nationali.
Intreprinzatorii doljeni pot sa solicite, incepand de ieri, sprijin financiar nerambursabil pentru proiecte finantate de la bugetul de stat.
Bancile vor fi inchise vineri si sambata, 25 si 26 decembrie, precum si pe 1 si 2 ianuarie, cu exceptia unor unitati din marile centre comerciale, iar pe 24 si 31 decembrie majoritatea bancilor vor avea program redus de lucru cu publicul.
Rezultatele Programului National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei Prezentam prima parte a discursul ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, sustinut cu ocazia prezentarii rezultatelor Programului National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei (PNESS):
Programul de vizionare N-am crezut niciodata ca o sa ajung sa scriu despre Remus Cernea. ... Un fel de scrutare a gaurii din gogoasa. ... nici macar cand ajung sa scriu despre tot felul de caraghiosi.
Programul de transplant hepatic de la Fundeni cunoaste un moment de dezvoltare fara precedent (Autor: Cornelia Stanciu - AGERPRES) Programul de transplant hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni a cunoscut anul acesta o dezvoltare fara precedent, a declarat intr-un interviu acordat AGERPRES prof.
Accesul la programul de reabilitare termica a blocurilor a fost inlesnit prin micsorarea cotei cu care locatarii vor contribui. ... Dezinteresul romanilor pentru programul de reabilitare termica a blocurilor i-a determinat, saptamana trecuta, pe membrii guvernului sa adopte o noua inlesnire pentru implementarea proiectului.
Pana in prezent, au fost depuse 5.471 de solicitari de proiecte pe Programul Fermierul, initiat de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR). Potrivit lui Teodor Craciun, consilierul ministrului Gheorghe Flutur, din acest numar, aproximativ 528 de proiecte sunt in lucru.
Craiovenii se pot inscrie in aceste zile in Programul de stimulare a innoirii parcului auto, prin care statul acorda o prima de 30 de milioane de lei vechi pentru masinile casate.
google-analytics.com