Cautare

3641 de rezultate pentru "programul de revelion" (3.23 secunde)
Team Viewer este un software proprietar pentru controlul unui PC de la distanta (remote control). Acesta poate fi folosit si pentru partajarea desktopului (desktop sharing), conferinte online si chiar si pentru transfer de fisiere intre calculatoare.
Cea de-a cincea editie Art Safari Bucuresti si-a deschis portile vineri, intr-un pavilion expozitional adus din Germania, un muzeu temporar care gazduieste opere de arta romaneasca de patrimoniu si contemporana, dar si arta internationala, precum si reprezentatii artistice de tip performance.
Magda Marincovici) Cei mai expusi hepatitei C sunt tinerii care folosesc in comun seringi pentru administrarea drogurilor S-a lansat programul national de screening pentru virusul hepatitei C (VHC), componenta a Programului "Initiative in domeniul sanatatii", finantat in cadrul granturilor norvegiene, sustinut de Ministerul Sanatatii, Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals" si Primaria Bucurestiului.
Senatoarea Gabriela Firea militeaza pentru ca si femeile de peste 40 de ani, care nu pot avea copii pe cale naturala, sa fie ajutate prin Programul national de fertilizare in vitro.
Data de plecare: ... incepe cu Piata, faimoasa pentru atmosfera plina de culoare, unde fermierii vin cu marfa din cele mai indepartate regiuni ale Insulei Madeira, ca sa vanda fructe, legume, peste si flori.
UNIQA Asigurari investeste in angajatii sai si le ofera pentru o perioada de trei luni un program gratuit de sanatate, intitulat Gandeste sanatate. Programul Gandeste sanatate cuprinde antrenamente de alergare, traininguri de nutritie, coaching anti-fumat, abonament la sala. Trei antrenori vor fi alaturi de angajati in aceste trei luni:
Dupa cum era de asteptat, presedintele Traian Basescu l-a insarcinat ieri pe liberalul Calin Popescu-Tariceanu sa formeze Guvernul, considerand ca, din momentul desemnarii sale in aceasta calitate, ii revine exclusiv misiunea de a gasi solutii pentru sustinerea Cabinetului sau in Parlament.
Cetateanul e mort Serviciul de urgenta 112 in varianta Traian Basescu: ... Pentru verificarea contului dumneavoastra de contributii la sistemul de sanatate, apasati 3. Pentru informatii despre ofertele speciale ale Salvarii in perioada de Craciun, Revelion si Paste, apasati 4.
In perioada 1-7 decembrie, la Mangalia va avea loc prima editie a Targului de Cadouri "ExpoCallatis", la care vor participa circa 40 de firme din toata tara, alaturi de alte 8 din localitate.
In perioada 4-6 iunie a.c., la Constanta se va desfasura cea de a IV-a editie a Summit-ului Dunarii, eveniment international care va reuni cel putin 300 de reprezentanti ai autoritatilor si ai mediului de afaceri, printre care si numerosi ministri ai transporturilor din cateva state traversate de Dunare, printre care Ludovic Orban si omologii acestuia sau delegatii lor din Serbia, Olanda, Croatia, Ungaria si Austria, a aratat ieri Constantin Matei, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA, organizatoarea manifestarii.
Guvernul Ponta a fost aprobat de Parlament, cu 284 de voturi pentru si 92 impotriva Cabinetul Ponta a obtinut votul de incredere al Parlamentului, dupa ce ministrii propusi au fost audiati in comisii, de dimineata pana la pranz.
PSD spera ca impreuna cu aliatii din ALDE sa poata forma guvernul, in timp ce PNL si USR spera ca scorul electoral sa le permita ca impreuna si poate alaturi de UDMR si PMP sa constituie ei noua majoritate care sa le permita sa il propuna pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat in fruntea Guvernului.
Zeci de drumuri judetene din Dolj si Gorj asteapta sa fie reabilitate cu fonduri de la guvern, iar firmele de constructii au inceput lupta pentru sacul cu bani.
World Wide Web Termenul World Wide Web, abreviat WWW sau si www, numit scurt si web, care in engleza inseamna panza (de paianjen); de multe ori este confundat cu retea (net) si se pronunta / waid web/respectiv /web/ (v.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
ßedinta de ieri a Senatului a fost marcata de trei apeluri nominale si de sustinerea repetata a votului la proiectele inscrise pe ordinea de zi, ambele determinate de lipsa de cvorum sau de neparticiparea la vot a senatorilor din sala.
Presedintele Traian Basescu va fi externat astazi, urmand sa paraseasca Spitalul Elias in jurul orei 12.00, dar va continua individual programul de recuperare, a declarat medicul Mihai Berteanu, seful Clinicii de recuperare de la Spitalul Elias.
Data-limita pana la care social-demo-cratii vor definitiva programul de guvernare alternativ al PSD este 15 august, a anuntat purtatorul de cuvant al partidului, Cristian Diaconescu. ... Diaconescu a precizat ca documentul va contine o serie de masuri care vizeaza printre altele sanatatea si educatia.
Doctrina economica si sociala a PDL, care va fi lansata luni, propune desfiintarea contractului colectiv de munca la nivel national, introducerea pensiei de solidaritate sociala, initierea legii responsabilitatii fiscale si avanseaza, la nivel european, ideea libertatii de miscare a valorilor.
Comisia Europeana de Transport si Turism crede ca investitiile substantiale si o infrastructura serioasa vor face din porturile de la varsarea Dunarii in mare si din Delta locurile preferate ale turistilor straini.
google-analytics.com