Cautare

3936 de rezultate pentru "program hypermarket real suceva" (3.30 secunde)
Stimati colegi, Va atrag atentia ca suntem in fata a doua pericole - unul este real, altul virtual dar posibil. Pericolul real se cheama abordare populista. ... Un program serios de dezvoltare care sa valorifice intern resursele suplimentare lipseste, momentan.
- Vara asta va fi mai potolita, pentru ca avem un program ce presupune un concert in fiecare saptamana in alt oras, in cadrul unor evenimente organizate de o firma de bere (Timisoreana), asa ca nu ramane mult timp pentru excursii mai lungi.
"Frustrarile celor trei sunt evidente" Pe de alta parte, vicepresedintele PNL, deputatul Dan Radu Rusanu, a declarat ieri ca, sub aparenta unui program de unitate si relansare a partidului, cei trei liberali, Mona Musca, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, vor de fapt sa denigreze actuala conducere a formatiunii partidului.
"Luam de la popor, dam la clientela" - acesta este sensul real al masurilor propuse de Guvern!
Prezentam partea a doua a discursului primarului Capitalei, Sorin Oprescu, despre platforma sa program, sustinut Joi: Lamuriri in legatura cu propria platforma program Ce ne propunem: ... Cu toate acestea Muncipalitatea s-a implicat si se va implica in continuare, in mod real si concret in optimizarea acestei activitati.
De fapt, pretul real al gigacaloriei este de 2.260.000 lei vechi, insa consumatorilor li se va aplica tariful de 1.075.000 pe Gcal, restul reprezentand subventia pe care o va suporta Consiliul Local, a precizat directorul RADET.
Daca firmele romanesti inregistrate ca fiind viabile la 1 ianuarie 2007 vor reusi sa capoteze doar in proportie de 25%, acesta va putea fi considerat un real succes", a spus Gheorghe Albu, presedintele Camerei de Comert si Industrie "Oltenia".
Tonul a fost dat de combinatul chimic Doljchim SA - care a apelat la un program de protectie sociala, prin care a trimis acasa 100 de salariati. ... Pe fondul lipsei acute de comenzi si fara un interes real din partea investitorilor pentru privatizare, fabrica ar putea fi lichidata.
Astfel, deputatii europeni au cerut elaborarea unui program comunitar multianual pentru promovarea utilizarii mai sigure a internetului si a noilor tehnologii on-line. ... In opinia europarlamentarilor acest program ar trebui finantat in totalitate din bugetul Uniunii.
Ideea acestei campanii a venit de la un pericol real care-i ameninta pe copiii din tara noastra: ... Includerea in program presupune patru pasi: ... Adnotarile le fac coordonatorul sportiv si medicul implicat in program.
Totusi, specialistii sunt convinsi ca numarul real al suferinzilor de epilepsie este mai mare (intre 300.000 si 500.000), dar, din cauza temerii ca sunt marginalizati, ca nu vor fi angajati sau ca isi vor pierde locul de munca, multi bolnavi nu-si dezvaluie suferinta.
Este vorba de un program de dezvoltari imobiliare, un program care se numeste "Prima Casa", destinat in principal tinerilor pentru a stimula cumpararea de apartamente deja existente sau pentru a stimula constructiile noi. Si un alt program adresat agriculturii, care sa faciliteze fermierilor accesul la credite cu dobanzi mici.
Dinu Patriciu a contribuit la transformarea Rompetrol dintr-o firma de servicii petroliere aflata in proprietatea statului intr-unul dintre primii 25 de operatori din Uniunea Europeana, in principal printr-un program de achizitii strategice si crestere organica.
Liderul PSD, Mircea Geoana, si-a scos la inaintare "locotenentii" pentru a se urca cu bocancii pe platforma-program a lui Adrian Nastase.
Mereu incearca sa se interfereze in program, cu intentia de a va opri inaintarea.
1 elis daca mananc in fata calculatorului, cand sunt nervoasa, cand am cele mai mari probleme mananc, mananc si mie f ciuda.Am probleme cu greutatea, ma dor picioarele etc.Din cauza timpului nu ma duc pentru cumparaturi decat in magazinele mari care au program mai lung si cumpar ce se poate manaca mai repede.Stiu sunt un dezastru si vreau sa mi corectez naravurile.Ma ajutati?Multumesc.
19.Program valoros La inceputul unei relatii romantice, de exemplu, avem o personalitate patimasa, organizam intalniri de vis, dansam si ne simtim minunat impreuna.
Dar nu e o problema sa nu ai masa de 07.00 in program. ... - Eu am un program imprevizibil zi de zi. ... De aceea am dezvoltat filosofia Dieta-Minune, pentru a demomnstra ca, daca mananci zi de zi la orele fixe din program, toate celelalte se regleaza de la sine.
Liderul UDMR, Markó Béla, a declarat ca actuala Coalitie este ca o masina care scoate fum si a sustinut ca Uniunea ar fi de acord cu constituirea unui nou program de guvernare si a unui nou Guvern, daca unul dintre partenerii de coalitie doreste acest lucru.
Stii ca imediat dupa program trebuie sa ajungi la o intalnire cu prietenii si gandul iti sta doar la asta. ... Daca nu vrei sa ramai peste program, fa un efort maine dimineata si incearca sa ajungi mai repede la birou.
google-analytics.com