Cautare

3936 de rezultate pentru "program hypermarket real suceva" (3.48 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a precizat, vineri, in cadrul unui miting electorat desfasurat la Botosani, ca prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan nu este candidatul real al acestei formatiuni pentru functia de premier ci "un surogat", fiind folosit ca "un iepure in campanie".
Scaderile de salarii vor fi recuperate abia in 2013 Numarul mediu de salariati va scadea in acest an cu peste 100.000 de persoane, la 4,6 milioane de angajati, iar rata somajului va urca pana la 8,5%, respectiv 760.000 de someri inregistrati, concomitent cu o reducere mai mare a salariului real comparativ cu 2009, derapaj care va fi recuperat doar in 2013.
In 2008, in vederea localelor, atat PSD, cat si PNL au propus fiecare cel putin 44.914 candidati (numarul real de candidaturi este mult mai mare datorita supleantilor care se introduc, fara sanse de a fi alesi, pentru consiliile locale si judetene) pentru toate comunitatile din aceasta tara.
Adica mult mai mare decat creditul real pe care i-l acorda romanii. ... Intrucat jumatate dintre electori nici nu mai voteaza, se va ajunge in situatia in care vom avea primari care nu sunt sustinuti, in mod real, decat de 10 sau cel mult 15 la suta dintre cetateni.
Decontarile interbancare se realizeaza de-acum in timp real, a declarat ieri directorul general executiv al Transfond, Emil Ghizari. Din aprilie a fost pusa in aplicare decontarea electronica in timp real a tranzactiilor cu valoare mai mare de 500 de milioane de lei.
Leul ar urma sa creasca in mod real cu 22% fata de euro in perioada pana in 2008, dar rata de schimb nu se va modifica semnificativ, dat fiind nivelul de inflatie anticipat.
O companie spaniola la care este actionar si presedintele Real Madrid, Ramon Calderon Ramos (foto), intentioneaza sa investeasca 100 de milioane de euro in Romania, intr-un complex de ferme de porci, o fabrica de nutreturi si un abator, potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii.
"Scutecele, hainutele ar fi de un real ajutor..." Reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Dolj au mentionat ca trusourile pentru bebelusi ar fi binevenite, mai ales ca in Craiova numarul familiilor sarace este foarte mare.
Smaranda Scridon, directorul executiv al DGFP Bihor, informeaza ca, potrivit prevederilor Legii nr.571/2003, privind codul fiscal cu modificarile si completarile ulterioare, este necesar sa li se dea contribuabililor posibilitatea de a lua cunostinta nivelul acestor norme pentru a opta, daca este cazul, pentru impunerea in sistem real pentru anul 2009.
• Salariul real si consumul au crescut, in timp ce inflatia se mentine la un nivel extrem de scazut. ... Asta inseamna ca salariul real, care reflecta evolutia puterii de cumparare, a crescut cu 4,6%!
Toate guvernele au vorbit de debirocratizare si toti au dorit inceperea unui proces real de debirocratizare, dar, din pacate, pana acum au ramas doar dorinte. Acum insa, PSD continua masurile concrete prin care vrea in mod real sa elimine principala problema a romanilor:
Fotbalistele de la Real Craiova continua perioada mai putin buna. ... Urmatoarea deplasare pentru Real va fi la Brazi, duminica. Cele doua formatii se lupta pentru medalia de bronz in campionatul national.
Fotbalistele de la CS Real Craiova au obtinut duminica o victorie importanta in play-off-ul Ligii Nationale. ... Urmatorul meci pentru Real Craiova va fi sambata, pe teren propriu, cu vicecampioana FCM Targu Mures.
Fotbalistele de la Real Craiova nu reusesc sa castige puncte in fata celor doua favorite la castigarea titlului national, Olimpia Cluj si FCM Targu Mures. ... Pentru Real au evoluat:
Acestea, combinate cu datele oferite de dispozitivele GPS, le permit acestor companii sa ofere date in timp real despre aglomeratia din trafic, astfel ca utilizatorii acestor servicii pot folosi rute alternative. ... deoarece majoritatea sunt dotate cu GPS, acestea urmaresc in timp real traseul utilizatorilor.
Real Madrid - Liverpool 1-0 Liga Campionilor / Optimi de finala Sezon 2022/2023 A marcat: ... Real Madrid: Courtios - D.
UEFA Champions League, sferturi de finala, meciul tur Real Madrid - Chelsea 2-0 Au marcat: ... Real Madrid: Courtois - Carvajal, Eder Militao, Alaba, Camavinga - Valverde, Kroos, Modric - Rodrygo, Benzema, Vinicius Junior Rezerve:
UEFA Champions League, grupa C, etapa a 2-a Napoli - Real Madrid Au marcat: ... Meret - Di Lorenzo, Ostigard, Natan, Olivera - Anguissa, Lobotka, Zielinski - Politano, Osimhen, Kvaratskhelia Real Madrid:
UEFA Champions League, grupa C, etapa a 5-a Real Madrid - Napoli 4-2 (2-1) Au marcat: ... Real Madrid. Lunin- Mendy, Alaba, Rudiger, Carvajal- Bellingham, Kroos, Valverde, Ceballos- Rodrygo, Diaz Napoli:
Noi avem in program la Departamentul de agricultura al PSD, pe care din ianuarie il tot incurajam in randul populatiei, cu seful compartimentului de la legume, Vlad Gheorghe, si anume sa isi faca fiecare cate un solar de la modul cel mai mic, care este asa-zisul ‘solar destept‘.
google-analytics.com