Cautare

604 de rezultate pentru "procese divort" (6.87 secunde)
Peste 2.400 de familii din municipiul Petrosani au procese pe rol cu societatea de termoficare din localitate, dupa ce in ultimii ani nu si-au achitat contravaloarea intretinerii.
Liber la procese Ministerul Administratiei si Internelor a trimis prefecturilor o nota prin care sugereaza o interpretare a Legii statutului alesilor locali. ... Se doreste astfel evitarea unor procese pe care alesii locali demisi din functii in urma migratiei politice le-ar putea intenta administratiilor locale.
Procese peste procese Tentativa de debarcare a baronului local al PSD, Marian Oprisan, din fruntea Consiliului Judetean Vrancea a mutat toate partile implicate (n.r.
Publicarea contractelor ar putea genera "procese interminabile", intrucat nu exista clauze de reziliere sau de declasificare, a continuat Vosganian.
"De cand am venit la acest post, numai in procese am tinut-o: ... "In loc sa-mi vad de treaba si sa fac ceva pentru tineretul constantean, trebuie sa stau in procese, cand sunt atatea de facut.
Trei sferturi dintre bihoreni au dat un vot de blam intregii clase politice, neprezentandu-se la niciunul din cele doua procese electorale care au avut loc duminica - alegerile europarlamentare si referendumul initiat de presedintele Traian Basescu.
'O sa avem zeci de mii de procese, ca avocati voluntari avem destui', a spus Stefanescu, precizand ca actiunile in instanta vor demara de luni, 26 mai.
Dupa trei ani de procese si plimbat dosarul intre instante, solutia a ramas definitiva si irevocabila. ... Dupa trei ani de procese si fara un leu primit pentru terenul sau, Stefan Mihail a facut plangere penala impotriva Societatii si a administratorului acesteia.
Ponta s-a declarat "mahnit" ca ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a acceptat ca magistratii care au castigat procese contra statului roman sa isi primeasca diferentele de drepturi salariale de-abia in 2012. El a aratat ca, si in acest caz, statul roman va pierde procese la CEDO.
3 "Nicolae Titulescu" au tinut-o tot in procese fie cu proprietarii, fie cu furnizorii. ... "Am avut si avem procese cu unii proprietari, cu restantierii, cu Regia de Termoficare ne judecam pentru penalitati de 100.000 de lei.
Am fost nevoiti sa suspendam procedura de evaluare in 2008 pentru ca exista procese cu cerere de daune importante, calculate in euro, cerute de companie de la mine, ca fost ministru. ... prea multe procese au fost facute prin implementarea unor proiecte miniere cu privire la aplicarea legii.
Presedintele a spus ca autoritatile UE au avertizat ca nu vor plati din bani europeni proiecte al caror castigator e stabilit prin procese si ca banii pentru aceste proiecte trebuie sa vina de la stat.
De exemplu, in noua din cele zece procese pe contencios administrativ dintre cele doua institutii, Institutia Prefectului a castigat la Tribunalul Dolj si a pierdut mereu la Curtea de Apel Craiova, ceea ce tine de domeniul fantasticului sau de alte elemente sau influente.
Dar de ce au judecatorii atat de multe procese pe cap? ... Si, in conditiile in care fac si exces de zel, incarca inutil tribunalele cu procese penale, pe care magistratii sunt siliti sa le respinga fie din lipsa de probe, fie din cauza viciilor de procedura.
In vreme ce aprobarea Codului Fiscal prin ordonanta de urgenta naste discutii tot mai aprinse printre patronate, si se poate lasa cu ceva procese la adresa Ministerului de Finante, vicepremierul George Copos spune ca doar facand sacrificii putem sa intram in UE.
Au fost incheiate 27 de procese verbale de constatare a contraventiei, 11 procese verbale de prelevare si au fost aplicate amenzi contraventionale in valoare totala de 9.500 de lei noi.
MApN doreste terenul pentru - spun reprezentantii ministerului - realizarea unor procese strategice, insa Primaria Pecineaga sustine ca pentru respectiva bucata de pamant MApN nu face diferenta dintre administrarea unui teren si proprietatea unui teren.
Vestile "bune" legate de aceasta avalansa de procese nu mai contenesc sa vina. O reglementare adoptata recent de Executiv pune persoanele care detin functii de demnitate publica in imposibilitatea de a beneficia de spor de vechime, actiune ce pregateste terenul pentru noi procese in justitie deschise de edilii sefi.
Tara noastra a pierdut, la CEDO, cinci procese privind restituirea de imobile nationalizate si alte cinci in care reclamantii s-au plans ca le-a fost incalcat dreptul la proprietate prin vanzarea de catre stat catre fostii chiriasi a imobilelor pe care le redobandisera prin hotarari judecatoresti definitive.
Procese taraganateConducatorul RAADPFL din 2005 si 2006, Ilie Badescu, spune ca a urmarit toate contractele cu probleme, inclusiv în instanta, si ca exista hotarâri în executare pentru recuperarea unor sume importante.
google-analytics.com